AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

PROFA

Citat: steyr1985  u Prosinac 07, 2009, 17:04:38
Prije par mjeseci na forumu sam pisao o glasinama da Promet MA preuzima AP što potvrđuje pisanje  kolegae  Piramida.  Također sada mogu napisati da neformalno kruže glasine i o Croatia Bus-u oko preuzimanja od strane Globtoura-a.  E sada to su priče od vozača da li će od toga što biti  neznam, činjenica jest da Zovko želi izaći iz ovoga posla.
Jadni soferi kome je GLOBTOUR tvrtka morat ce sve stete platit sami kao i ovi do sad ,mislim kad razbijes retrovizor ratkapu izgubis sam moras platit!
Samo da se nesto ne desi POPU u Medjugoriju koce dat R,,,u pare da isplati CB.

Piramida

Kinez je zakon za prigradsku. Vozio sam se u njemu , šofer ga od milja zove Jet Li (  ::| ) i tjera Kinez ko veliki. Mjenjač mu nije najbolji ali nije problem na kraće linije. Svi vozači koji su ga vozili kažu da nije loš za to što radi ;)

elvis

Citat: PROFA  u Prosinac 08, 2009, 22:33:13
Citat: steyr1985  u Prosinac 07, 2009, 17:04:38
Prije par mjeseci na forumu sam pisao o glasinama da Promet MA preuzima AP što potvrđuje pisanje  kolegae  Piramida.  Također sada mogu napisati da neformalno kruže glasine i o Croatia Bus-u oko preuzimanja od strane Globtoura-a.  E sada to su priče od vozača da li će od toga što biti  neznam, činjenica jest da Zovko želi izaći iz ovoga posla.
Jadni soferi kome je GLOBTOUR tvrtka morat ce sve stete platit sami kao i ovi do sad ,mislim kad razbijes retrovizor ratkapu izgubis sam moras platit!
Samo da se nesto ne desi POPU u Medjugoriju koce dat R,,,u pare da isplati CB.

Za CB bi bilo najbolje rjesenje da ih ti kupis,mozes srediti kredite za Neoplane nove,mozda i koju Setru i gas,a ove stare rasprodati

PROFA

Ma ne treba njima kredit u crkvi ima novaca da kupe Neoplan u vlasnistvo!
Isto tako kao i oni 13 SCANIA kad je kupio pa se vozo po EU i procen pravio ti su busevi  KESOM placeni isto,a i ako kupi ja imam DIONICA nikad nece bit 100 % vlasnik !

Piramida

Citat: PROFA  u Prosinac 08, 2009, 22:57:56
Ma ne treba njima kredit u crkvi ima novaca da kupe Neoplan u vlasnistvo!
Isto tako kao i oni 13 SCANIA kad je kupio pa se vozo po EU i procen pravio ti su busevi  KESOM placeni isto,a i ako kupi ja imam DIONICA nikad nece bit 100 % vlasnik !

50% + 1 dionica i radiš što te volja ;)

busfan

Citat: Piramida  u Prosinac 08, 2009, 22:35:35
Kinez je zakon za prigradsku. Vozio sam se u njemu , šofer ga od milja zove Jet Li (  ::| ) i tjera Kinez ko veliki. Mjenjač mu nije najbolji ali nije problem na kraće linije. Svi vozači koji su ga vozili kažu da nije loš za to što radi ;)

Kinez zakon  ???  Pa prvo smrdi unutra da se onesvijestis ;D A taj vozac mora da je prije vozio Sanosa 1962.god
Slazem se sa Profom oko rasprave o autobusima u potpunosti, ali moram reci da je ipak nerealno kupiti novu Setru UL, jer kako danas rade te linije dobro je da mogu gorivo platit, a gdje lizing i ostali troskovi

PROFA

Citat: busfan  u Prosinac 09, 2009, 08:30:31
Citat: Piramida  u Prosinac 08, 2009, 22:35:35

Kinez zakon  ???  Pa prvo smrdi unutra da se onesvijestis ;D A taj vozac mora da je prije vozio Sanosa 1962.god
Slazem se sa Profom oko rasprave o autobusima u potpunosti, ali moram reci da je ipak nerealno kupiti novu Setru UL, jer kako danas rade te linije dobro je da mogu gorivo platit, a gdje lizing i ostali troskovi

Ja stvarno ne kuzim taj zakon Hrvatske,ali mi se cini da bas nije na pravljen dobro!
Jer linija mora vozit ne mogu se ljudi za boravit po selima i ako ji ima malo tam pa ni za troskove ne zaradi ta linija,ali onda mora  Drzava placat taj gubitak!
Jer ovde je bar tak ako linijha donosi gubitak onda Drzava do plati taj gupitak,pa ne mogu se ti ljudi za boravit a i dijeca moraju ici u skole!
Sa ulaskom u EU vijeruj to ce sve se morat promijenit !

zvone13

Hej PROFA !!!
Hajde igraj loto i kad dobijes lovu mozemo kupiti CB i AP Imotski

i onda kupiti nove Neoplane i Setre a i kojeg Mercedesa  ha,ha,ha......
nebi bilo lose

ist

Meni je glupo ismijavati kinesku industriju iz pozicije zemlje koja uopće nema industriju

PROFA

Citat: zvone13  u Prosinac 09, 2009, 17:35:02
Hej PROFA !!!
Hajde igraj loto i kad dobijes lovu mozemo kupiti CB i AP Imotski

i onda kupiti nove Neoplane i Setre a i kojeg Mercedesa  ha,ha,ha......
nebi bilo lose
Mene ne interesuje AP imotski,a CB mi stoji u srcu i volim ga zbog!
A LOTO mi ne treba ja imam dosta da kupim,a za nove autobuse mi ne treba bas suvarak jer na liezing kuci sam stara  KUNDE koja  sve redovno placa!
a i ako ne imam sanse nema veze kamioni svaki dan su u poslu mada se slabo placa ali kak je tak je vazno nema minusa ,ja sam zadovoljan i sa O.

Piramida

Citat: ist  u Prosinac 09, 2009, 17:40:36
Meni je glupo ismijavati kinesku industriju iz pozicije zemlje koja uopće nema industriju

Glas razuma...

Piramida

Danas Neoplan i Setra full puni iz Zagreba.
U Splitu im se pridružio i 404 pa su full puni išli dalje za Imotski.
Kako je ostalo putnika putem doša je i Higer da i on vozi  :)

Tomek

Kasnije puni iz Zagreba i krenuli u 17.00 Jetliner, Cityliner H i S415HD.
Inače onaj jedan N1116 još uvijek nema registraciju, barem ne straga.. Pa već je mjesec dana prošlo, nevjerovatno!!!

Piramida

Citat: Tomek  u Prosinac 23, 2009, 18:18:21
Kasnije puni iz Zagreba i krenuli u 17.00 Jetliner, Cityliner H i S415HD.
Inače onaj jedan N1116 još uvijek nema registraciju, barem ne straga.. Pa već je mjesec dana prošlo, nevjerovatno!!!

Koja 415? Inače AP ima besplatan prijevoz studenata koji su porijeklom iz Imotskog pa su ispunili Autobuse.
Išla su danas i 3 auta iz Splita u 17.00 te će večeras iz Splita za Zagreb u 23.55 isto krenuti 2 komada.
Mislim obe 315 ke ako u ovoj što je danas išla iz ZG-a poprave klimu  ::|

Piramida

Onaj Neoplan s CB bojama ima reg.tablice 508-VL.
Danas prema Osijeku krenulo puno Neoplanče.
Sutra u 15.00 ide direktna linija za ZG ,2 autobusa puna.
Treći bus ide po planu ( preko Splita ).
Isto tako sutra u 10.00 idu 2 busa za Split. 

415 Došla iz Zagreba u Split i puna ide prema Imotskom.

AP,nakon puno vremena, 2009tu godinu završava s 7 znamenkastim iznosom dobiti u kunama  ;)

Prva obnova voznog parka planira se za prvi kvartal 2010te  ;)