Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

arsenal

Citat: man750  u Listopad 19, 2009, 06:29:22
Sa Dubrovačkog područja odvedena su tri TAMa 260A120T , dva bez A/C i jedan sa i to jedan Zračne Luke , jedan Libertasa i jedan iz Vrtova Sunca , njihov koji je skupa sa njihovim bijelim Tamom 260A116P,ova dva zadnja vjerovatno u Trebinje, ali nijedan nije imao bojanje kao Tamic na slici

Oba ova koja su stigla tada u "Autoboku" su bila bez A/C, jedan je unutra imao crveno presvucena sjedala, a drugi braon...

narancasti

Neznam hoce li se ovi naši vozači ikako opametiti,koliko ja znam upotreba mobitela u vožnji je zabranjena,a oni su stalno na mobitelu...
danas je vozac na liniji 5 (gb134) od početne stanice s Viktorije do Babinog Kuka "visio" na mobitelu.Trebalo bi ih se kontrolirati češče

man750

Citat: narancasti  u Listopad 19, 2009, 17:42:52
Neznam hoce li se ovi naši vozači ikako opametiti,koliko ja znam upotreba mobitela u vožnji je zabranjena,a oni su stalno na mobitelu...
danas je vozac na liniji 5 (gb134) od početne stanice s Viktorije do Babinog Kuka "visio" na mobitelu.Trebalo bi ih se kontrolirati češče
ja znam ,nece dok ih neko ne pocme kaznjavati. ali kakva nam je situacija u drustvu i kultura u prometu nista me ne cudi.
Kakav direktor takvi i radnici.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

atlasovac

Pošto me zanima sve o mom Gradu , često sam na internetu, jer mi je to osim godišnjeg jedina veza sa Gradom.
Tako sam naišao na neki članak o Libertasu, ali obratite pažnju na komentare koji se odnose na taj članak.

Evo linka: http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=7253
Jedan od komentara mogao bi biti  i od našeg člana orsat koji je zadnjih dana vrlo aktivan uglavnom kritizirajući i vrijeđajući forumaše.
Žalosno gdje Hrvaska ide kad oni koji su plačeni da rade , ne rade ono za što su plaćeni već nešto drugo ,a u okviru svog radnog mjesta.
Nismo daleko odmakli od sredine devedesetih kad sam se vratio iz rata , a mog radnog mjesta više nije bilo.
Srećom ima mjesta gdje se poštenje i pošten rad još cijeni

orsat

Citat: atlasovac  u Studeni 14, 2009, 10:24:11
Pošto me zanima sve o mom Gradu , često sam na internetu, jer mi je to osim godišnjeg jedina veza sa Gradom.
Tako sam naišao na neki članak o Libertasu, ali obratite pažnju na komentare koji se odnose na taj članak.

Evo linka: http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=7253
Jedan od komentara mogao bi biti  i od našeg člana orsat koji je zadnjih dana vrlo aktivan uglavnom kritizirajući i vrijeđajući forumaše.
Žalosno gdje Hrvaska ide kad oni koji su plačeni da rade , ne rade ono za što su plaćeni već nešto drugo ,a u okviru svog radnog mjesta.
Nismo daleko odmakli od sredine devedesetih kad sam se vratio iz rata , a mog radnog mjesta više nije bilo.
Srećom ima mjesta gdje se poštenje i pošten rad još cijeni

Pa ja vas stvarno ne razumijem. Može li itko drugi izreći svoje mišljenje a da ga netko od vas ne razapne na križ. Mislim da nije uredu u ove svrhe spominjati i najveću svetinju Domovinski rat gdje je poginulo puno dobrih ljudi boreći se za samostalnu i neovisni Hrvatsku u kojoj bi svi mi trebali uživati. Nažalost ne uživamo jer ima i onih koje bi mi u Dubrovniku nazvali ljudi nahvao i čine sve da ovu lijepu našu Domovinu Hrvatsku unište.

medo

amo se malo vratit u prošlost, jeli zna itko razlog zašto su isjekli mana su220 g.b.29 ? mislim bio je najmlađi zajedno sa g.b.28, i kad će više ovaj g.b. 26 izaći u promet, renoviran je kao i 28 a već mjesecima leži u garaži. aje pišite što znate.

medo

g.b. 26 od danas ponovo u prometu, viđen danas na dolasku u  grad oko 3 sati na liniji 27, da sam prije pitao za njega prije bi ga vratili. ;D ;D

narancasti

Citat: medo  u Studeni 17, 2009, 17:01:54
g.b. 26 od danas ponovo u prometu, viđen danas na dolasku u  grad oko 3 sati na liniji 27, da sam prije pitao za njega prije bi ga vratili. ;D ;D

evo i slika s novom reg. gb26

narancasti

danas oko podne u nesreci na boninovu autobus "naletio" na dječaka (9g)

arsenal

Prije 15 minuta vidjen gbr 149 sa tablom "Posebni prijevoz" u Tivtu. Nazalost, fotoaparat nije bio pri ruci.....