Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

PROFA

Citat: mile6  u Prosinac 14, 2009, 12:43:12
ko kaže da podržava, da podržava ne bi CB bio tu di je

Ama znam i sam ,i ovi busevi sto nose njegovu reklamu ne pripadaju vise CB,vec su u vlasnistvu drugog!
A polako strpite se jos malo ,da se vidi sta ce bit ,posle bure dodje sunce!

conecto

Rijetko kojoj firmi u HR u situaciji u kakvoj je sad CB je poslije bure svanulo sunce.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

PROFA

hahahaha
Viidim da ji ti mrzis,ali mozda ova bude izuzetak!
A i ako prppadne ostat ce u sijecanju cijelom EUROPI ako ni sta nije imala  ime sela vec  se zvala po DOMOVINI.

mile6

i dalje su u CB, niko drugi nije vlasnik, samo su radi kampanje tako nalijepljeni

conecto

Citat: PROFA  u Prosinac 14, 2009, 14:08:41
hahahaha
Viidim da ji ti mrzis,ali mozda ova bude izuzetak!
A i ako prppadne ostat ce u sijecanju cijelom EUROPI ako ni sta nije imala  ime sela vec  se zvala po DOMOVINI.

Nikog ja ne mrzim i daj Bože da se CB izvuče i postane ono što je nekad bio, ali realno gledajući čisto sumnjam. Točno je da prema van to izgleda šminkerska i jaka firma, ali ona to odavno nije, a i dok je bila tu je bilo previše mutnih radnji u kojima su sudjelovali svi - od vozača do gazda. Drugačije nije ni mogla završit...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mile6

a šta su vozači majke ti krivi? nisu oni uzimali milione

PROFA

Citat: mile6  u Prosinac 15, 2009, 10:51:38
a šta su vozači majke ti krivi? nisu oni uzimali milione

Ma nisu ali morali su i oni krast kad je placa i dnevnica bila mala!
Ali kad negdije  nema reda onda je tak!

Bice valjda bolje!

zvone13

znam firme u kojima su vozaci i mehanicari iz radione redovito prodavali gorivo, ulje itd..
i zamisli imas 100 vozaca i mehanicara i neka ti svaki mjesecno proda samo po 10 litara goriva ili ulja i onda se to sabere prijatelju moj a da ne govorimo o vozacima koji unistavaju autobuse sto voznjom a sto nebrigom
pa kaze boli me ona muska stvar nije to moj autobus a ni moja firma sta cu ja radit za drugog
a koliko puta sam vidio voznje na crno tj. u pola cjene bez karte  
nasi ljudi bi drzavu unistili a kako nebi neku firmu
a da ne spominjem direktore koji harace gdje mogu i koliko mogu

p.s. ne zelim reci da su svi vozaci,mehanicari, direktori i ostali zaposljenici nekih firma lopovi i prevaranti
     naravno ima dosta (velika vecina) postenih ljudi. Hvala Bogu !

jos jednom kazem: ispricavam se ako sam nekog uvrijedio ( istina boli)

PROFA

Tak je svaka cast ti:

Ja znam sofere u to vrijeme i po pola busa su vozili bez karata-kontroli reket plate i tak dalje!
A mehanicari to je istina 100%,pa ucenici su ratkape prodavali privatnicima!
A direktori ti su nebodere na pravili ,a kad su dosli u tvrtku nisu imali ni za CIGARETE.
I ne ssamo ovdije vec u vecini tvrtki!
Ali u Cazmatransu nije bilo  jedna karta otkaz previse potrosis platis!
A vidio sam sofere i pitam ji jesu li normalni iz jedne tvrtke druge okrecu se pod rucnom po snijegu-oni mi kazu kad su male dnevnice bar da bus unistimo!
Boze sveti ili loz ulje su firme iz HR sipale u njemackoj kod jednog  Turcina,a dobivali racun od DIZELA zamisli to u nov bus pa da nesto bude nikad ne bi garanciju prizno niko!

PROFA

TOMEK ove slike sto si usliko tako tuzno izgledaju da su za plakanje!

zvone13

stvarno jadno ovo sta se desava s CB   
""hajde molim te nemoj vise stavljat ovakve slike samo se rastuzim""

hvala ti na slikama   
sad vidimo sto je stvarnost

PROFA

E  dadada imas pravo:

Samo da je ovo stvarnost to bi bilo super,
jer stvarnost je jos 100 puta tuznija i jadnija!

Sreca je da vi forum asi ne mate pristup sudskim papirima sta bi tek onda govorili,za ime DRZAVE-HRVATSKE ????
Samo i vi IMOCANI ovo vas ceka kao i jos neke polako!!!!!!!!!!

elvis

Svi ti njihovi rashodovani bi u BiH bili sredjeni i vozili bi sigurno jos dugo,dugo...kod nas se Neoplani cuvaju kao oci u glavi,posebno s duplim sajbama,to je ovdje svetinja,uzmi sve ali Neoplana ne diraj...Neo ce vam to isto reci ako vidi ovaj post

PROFA

Imas pravo ali u CroatiaBus  vozila njihova prelaze godisnje po 250 000 km,svaki auto ima 3 vozaca !
Tako je prije bilo a sad ovi zadnji CITILINERI ja sam ji gledao neki dan 04.2003 svi su presli vec 1 460 000 toliko ima naj manje predjen!
Ali nije vise ni NEOPLAN kao nekad-MAN motor nije tako izdrzljiv!
Ali treba jim 11 buseva novi !

Piramida

Croati bus dajem još 80 dana života ;)