Prevoz Putnika, Zavidovići

Autor tamlover, Siječanj 14, 2008, 20:38:08

ahmoo

:D :) :D ;)

max

Cijela flota u akciji.Djacke ekskurzije. Zenica.                                                      

elvis

Danas u Sarajevu vidjena Setra 215 H,ex Jasmin-trans Jajce,roza boja,sa zutom reklamom PPZ-a.
Ahmo znas li ti sta je u pitanju,otkud im sad to ???

ahmoo

Citat: elvis  u Studeni 03, 2009, 22:13:40
Danas u Sarajevu vidjena Setra 215 H,ex Jasmin-trans Jajce,roza boja,sa zutom reklamom PPZ-a.
Ahmo znas li ti sta je u pitanju,otkud im sad to ???
Nemam pojma druze, morat cu otici malo prosetat do garaza! Al eto neke recesija obara, a neke lagano dize! Ako su to uzeli bit ce to onda vec 4 autobus od septembra! A da ne racunam koji je to novi bus koji je dosao ove godine :D

HARE TOURS

Nisu losi autobusi.koje su godiste oni Manovi i koliko su presli?
I interesuje me ona vasa Scania.Koje je godiste ona?

ahmoo

Citat: HARE TOURS  u Studeni 07, 2009, 01:20:51
Nisu losi autobusi.koje su godiste oni Manovi i koliko su presli.i intresuje me ona vasa Scania.koje je godiste ona
Nema ovdje nikog druze iz uprave ko bi nam to mogao da kaze! Jedino ovk ima ovih strucnjaka pa bi nam oni mogli reci u prosjeku koje su godiste! Ova dva MAN-a skoro uvezena tj. nekada u 7 mjesecu! Jedan je dosao na vlastitim kotacima a drugi je na slepi!
Molim te da drugi put ovakva pitanja pises u temu "Rasprava i novosti...", jer ovo je ipak namijenjeno za slike!

elvis

Jako lijepo i detaljno preradjena zadnja strana Citylinera,samo mi je zao sto mu fali donja lampa na stopkama,a i ova Starliner imitacija je po mom misljenju bespotrebna :(

ahmoo

Evo i mene! Dugo me nije bilo :D Drugu stranu busa nisam htjeo slikati kada sam vidjeo da mu fali ratkapa na ovoj pogonskoj osovini!

ahmoo

Danas jedan od ona dva crvena nova MAN-a koji je saobracao na liniji ZAVIDOVICI-MOSTAR-ZAVIDOVICI na autobuskoj stanici u Mostaru ostao u kvaru! Neznam kako su putnici bili prebaceni iz Mostara do Sarajeva gdje je cekao drugi takav MAN da krene redovni polazak iz Sarajeva u 15:20. Inace taj MAN koji je iz Sarajeva krenuo za Zavidovice, vozio je redovnu liniju ZAVIDOVICI-ZENICA sa polaskom u 12:00 iz Zavidovica. Po dolasku u Zenicu zaputio se Sarajevo gdje je cekao svoj polazak za Zavidovice!
Mozda ima koji Mostarac da je vidio bus u kvaru, pa da nam proba reci mozda o cemu se radilo!
Inace taj bus koji je danas ostao u kvaru juce ujutro je bio na liniji za Zenicu, po onom minius nije mogao vrata da zatvori, pa je jedan od putnika drzao vrata! Drugi bus koji je otisao u Sarajevo po putnike juce u jutro je normalno upalio i otisao na ranu turu tzv. RADNICKU u obliznje mjesto! Na povratku na autobusku stanicu negdje u putu mu  je smrzlo kvacilo! Autobus je bio spreman za redovnu liniju ZAVIDOVICI-SARAJEVO-ZAVIDOVICI sa polaskom u 14:50!

Informacije iz prve ruke ;)

ahmoo

Evo cockpit (valjda sam dobro napisao :D ) jednog od dva MAN-a! Ovaj ima TV sa DVD-om!

ahmoo

Evo surfajuci netom naidjoh na ovu sliku! Nasa autobuska stanica sa par autobusa zatrpana snijegom :D Slika preuzeta sa zdici.com

Jos jednom napominjem slika preuzeta sa zdici.com

ahmoo

max

Veceras u Zenici.                                                       

damir050

Ove gore slike na prvom postu me  podsjecaju na  stanicu u Zepcu , al  ako  nisam u pravu nema veze

ahmoo

Citat: damir050  u Veljača 20, 2010, 17:24:30
Ove gore slike na prvom postu me  podsjecaju na  stanicu u Zepcu , al  ako  nisam u pravu nema veze
Nisam prije vidio da je neko pitao koja je stanica! Stanica je u Zavidovicima! A da ste malo bolje gledali slike sve bi vam bilo jasno :D Autobus koji stoji na stanici ima liniju Zavidovici-Banovici-Zivinice-Tuzla :D