Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

mivano

Citat: mivano  u Veljača 13, 2010, 20:23:53
Citat: Shole  u Veljača 13, 2010, 09:26:32
Te table su vjerovatno ostatak nekih prošlih vremena.  Uglavnom su se tada vodili time da tamo gdje ne vozi gradski autobus to nije grad.   .... Drenova je bila nešto drugo (vjerovatno od tad i tabela[mivano pogledaj iza na znaku iz koje je godine])

reć ću po sjećanju pa javim idući tjedan
ona nakon Streljane je zamijenjena negdje 2003/04, a ova na Grohovskom putu nije nikad bila dok nije postavljena spomenutih godina
tabele su iz 12.1999. (tako piše) [jako sam se iznenadio :o] Shole imao si pravo

mivano

jučer malo prije 2 bio sudar 3 auta u Prvomajskoj tamo malo prije stanice Prvog Maja - zapad, 412 (išao za Lokvu) stajao u Prvomajskoj 20 minuta i onda je jedan od sudionika maknuo svoj auto tako da su se solo kola mogla provuć, a petice ostale čekati ugašene sa 4 žmigavca i to 3 odozgo i dvije odozdo, ne znam kada se situacija raščistila

Berlingo

Ja cu ovo ipak staviti ovdje. Privremeno stajaliste linije 3 prema gradu na Novoj cesti (na ugibalistu je bager). Nadam se da vidite stup i tabelicu na felgi.

Berlingo

Napokon se neko sjetio. Kad se linije 3 i 3A spustaju prema gradu na prvom semaforu (bivsi Medico) jutros produzeni zeleni interval! Guzvi nema. Ali ima pacjenata iz sporednih ulica koji misle da je semafor u kvaru i pod crvenim izlaze na glavnu cestu. Ima i pacjenata koji nervozno trube. Izgleda da je jutros bilo zanimljivo na tom raskrscu, ali i okolnim stanarima!

Shole

Ja bi molio Rijeka Promet ako je ikako moguće da na tom raskršću postave dopunsku strelicu desno u ul Vladivoja i Milivoja Lenca (prema policiji).  Čekaš tamo par minuta na crvenom, a uopće nebi utjecalo na promet da mogu slobodno ić oni koji idu desno

Berlingo

A vidi tko se poceo baviti problematikom prometa u mojem dijelu grada  ;D. Za svaku pohvalu. Ideja nije losa. Neznam, meni se cini najbolje rjesenje ono u Karlovcu. Raskrsca su im dosta siroka i postoje odvojene trake za skretanje. Ti dodjes i crveno ti je za ravno. Ali odmah se pali desna strelica. Ali veliki oprez! Prvo je pjesacima zeleno i kad njih pustis moras i vozila koja ti dolaze s ljeve strane. Kod njih to savrseno funkcionira. Desno uvijek mozes.

Berlingo

Jutros sam se vracao iz Lovrana i naisao na radove. Tamo gdje prestaje jednosmjerna iz Opatije prema Lovranu.

Semafor postoji jos na jednom mjestu. Ima neki odron Izmedju Orehovice i Svilnog, Uz samu autocestu.

mivano

nemoguća gužva u Tizianovoj (prema Laginjinoj) i Prvomajskoj (prema centru) i to jutros prije 9 ( jedno vrijeme semafori nisu radili ) - vidio 3 petice za redom

Berlingo

To ti se zove zatvaranje zaobilaznice.

Ruske

evo situacija na okretistu na sv krizu:

7 i 7A voze do osn.sk. g.vezica i okrecu se na raskrizju pored pumpe (barem sam tako vidio 1 bus) do okretista sv.kriz ni ziva dusa nije dosla...moje vjerne ljetne gume 195 sirine na Petici su me izvukle 3. put ove zime po ovakvom snijegu i ledu tamo gdje drugi nisu mogli (osim onih koji imaju zimske). ovo sta vidite tragove po cesti, to sam ja prije parkiranja malo se zaebavao po okretistu (rucna i to ;D)

Ruske

evo jos par nocnih slikica okretista sa druge pozicije...

ikar

Svako malo se situacija mjenjala tokom dana. Sve linije su barem u jednom mjestu bile blokirane. 2ka je kritična od zaobilaznice prema Srdočima i na Trsatu kod kampusa... Oko 17h je ostalo dva busa blokirano kod Dvorane Mladosti, i vozilo se do kontinetala. Kasnije su pustili opet na Trsat al su se još dve harmonike zaglavile dok su ovi sa solo busevima normalno vozili. 7a se skoro cijeli dan vozi kao linija 7 na Vežici.

Ruske

da vozi se, ali ja nisam vidio nijedan na okretistu...

Boki651

Ja imam info da polazak u 14:15 za Lisac ipak nije došao do tamo, nego je išao do Škalnice i Klane.

Berlingo

Vidim da nije niko napisao nista o ovome. Ovo je trasa linija 12,14 i 16. Mjesto gdje je bager je odron.

Nekih vecih guzvi jos nisam do sad primjetio. Ovo je slikano jucer i to je izuzetak jer je do 9 ujutro sve zivo bilo zatvoreno.