Slike iz Zagreba 2010.

Autor Berlingo, Siječanj 01, 2010, 03:58:53

JA!!!

Citat: Berlingo  u Travanj 04, 2010, 20:44:03
Ona to sigurno radi najbolje na ovom forumu i primjetno je da se puno trudi. Svaka joj cast za to!
Potpisujem, slike su zaista odlične!
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

Tomek

tramvajac 92

Tomek

gbr101

gbr138

gbr311

gbr195

gbr209

I ZET-ovska gužva u Vrapču :D

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

gbr110

gbr138

gbr151

gbr188

gbr193

gbr202

gbr321 i gbr9

gbr184

gbr208

gbr315 -- molio bih da pogledate malo stanje asfalta na desnoj strani Bolničke!!! Tu je zimus kopano i prije mjesec dana je to 'sređeno' stavili novi sloj asfalta od OŠ Susedgrad do novog naselja Ris, a taj asfalt je tako kvalitetno napravljen da danas izgleda ovako -- zadnjih mjesec dana je već taj novi dio dvaput krpan

plavi ZET-ov bus volim

Bilo kuda, Karažnik svuda :D
(tak je to kad si si dobar s vozačem) ;)
Zaprešić

Poseban Citaro :D
"pravi Mercedes"

Citat: Tomek  u Travanj 08, 2010, 17:10:30
gbr315 -- molio bih da pogledate malo stanje asfalta na desnoj strani Bolničke!!! Tu je zimus kopano i prije mjesec dana je to 'sređeno' stavili novi sloj asfalta od OŠ Susedgrad do novog naselja Ris, a taj asfalt je tako kvalitetno napravljen da danas izgleda ovako -- zadnjih mjesec dana je već taj novi dio dvaput krpan
Da, taj dio je stvarno užasan. I vozači komentiraju kako taj dio jedva liči na cestu. Osim toga, svako malo su neki radovi po Bolničkoj koji uzrokuju zastoje. Evo, i danas su opet nešto radili.
Uglavnom, to je valjda jedina mana inače savršenoj liniji 121. :P :P hehe (i da, mana je i 130 i 137)
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

manoplan

Jedan Citelis slikan jučer na liniji za Dugave.

tramvajac 92

Tomek

plavi ZET-ov bus volim

Tomek

U subotu ujutro

gbr879

gbr534 -- star samo 4 godine izgleda kao da mu je najmanje 10

plavi ZET-ov bus volim

Malo lošija slika, ali jednostavno su mi preslatki ovak jedan do drugog. Gbr. 226 i 229, stali su se nasred Črnomerca jer su peroni 8 i 9 već bili zauzeti s Borčecom i Bizekom, pa su lijepo čekali svoj red. =)

Tomek

Garaža Podsused

Okretište linije 112