Privremene trase

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 00:20:31

Berlingo

Evo tebi mog papagaja pa te mozda nauci i letiti ;D. Svaka ti cast majstore, mislim da nema brda gdje se nebi popeo. Rezultat se vidi.

Shole

prebačeno iz teme "web stranica"

Citat: mivano  u Ožujak 19, 2010, 21:39:45
IZMJENA NA LINIJI 36
Od 17. ožujka u 11 sati Linija 36 prometuje skraćeno do Lignja. Razlog skraćenog prometovanja su radovi koji se izvode na dionici od Lignja do Lovranske Drage. Ovakav režim prometovanja ostaje na snazi do daljnjega, odnosno do okončanja radova.

mivano

Linija 4 privremeno preko Ulice Kozala

U subotu, 10.04.2010. godine, u vremenu od 7.30 do 14 sati, zbog građevinskih radova u Ulici Drenovski put, linija 4 prometuje preko Ulice Kozala, u polasku i povratku. U Ulici Drenovski put  navedeno vrijeme obavljat će se hitna sanacija kanalizacijskog okna, a u slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

a genijalka na radiju Korzo kaže da je to na Drenovi  >:(

Shole

Nikako si nemogu dočarat gdje je to ustvari.  Drenovski put je glavna cesta, a ne ona po kojoj se vraća četvorka.  I sad kako 11-ica ide glavnom, a 4 ne

EDIT:   Bogami sam se prevario!  Ulica Kozala je glavna cesta počevši od mosta preko obilaznice pa do okretišta na Brašćinama,  a Drenovski put je ona cesta kojom se četvorka vraća i nastavlja (ulica, ne četvorka) prema streljani.   Ja sam uvijek mislio da je obratno  ::|

kico101

Citat: Shole  u Travanj 09, 2010, 21:13:50
Nikako si nemogu dočarat gdje je to ustvari.  Drenovski put je glavna cesta, a ne ona po kojoj se vraća četvorka.  I sad kako 11-ica ide glavnom, a 4 ne
Onaj uski dio kojim se 4-ka spušta, je zapravo Drenovski put ( kbr 1 nalazi se odmah uz donje raskrižje gdje 4-ka izlazi iz uskog dijela na glavnu ulicu ), jer je to nekada bila glavna cesta, a dio koji kruži oko Vinasa je sagrađen kasnije, te nosi ime ulica Kozala. Znači, 4-ka do okretišta ide postojećom trasom, ali ostaje pitanje privremenog okretišta koje može biti u Kvarnerskoj ili na raskrižju Drenovskog puta i Int. Brigada ( ovo drugo sumnjam, jer je opasno ).U povratku ide trasom 11-ce. U svakom slučaju, bit će upoznavanja rikverca. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Upravo tako, preduhitrio si me dok sam pisao post, malo je nelogično, ali kao Drenovski put se vodi i ona cestica kojom se četvorka vraća u centar, ali i glavna cesta prema Drenovi od okretišta dalje prema streljani, a i ujedno neke poprečne uličice koje se spajaju na Kvarnersku. Što znači da će četvorka raditi okret od 180 na križanju i natrag trasom jedanaestice.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Citat: shef  u Travanj 09, 2010, 21:27:49
Upravo tako, preduhitrio si me dok sam pisao post, malo je nelogično, ali kao Drenovski put se vodi i ona cestica kojom se četvorka vraća u centar, ali i glavna cesta prema Drenovi od okretišta dalje prema streljani, a i ujedno neke poprečne uličice koje se spajaju na Kvarnersku. Što znači da će četvorka raditi okret od 180 na križanju i natrag trasom jedanaestice.
nije to ništa novo...bilo je toga i prošlih godina...uglavnom nezgodno okretanje u Kvarnerskoj ... da su ga poslali Na Drenovu nebi imali takvih problema  ;D ;D ;D ;D

shef

Budući da sam u davnim danima imao simpatiju gore, kraj mi je i predobro poznat. Negdje '89, čini mi se u ljeto isto su kopali, mislim vodu i ista je situacija bila. Nosom naprijed u Kvarnersku, natrag u desno nizbrdo, ispravi i vozi obrnutim smjerom. Samo su bila neka druga, draga vozila: 552, 411, 413, 543  :'(
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Citat: shef  u Travanj 09, 2010, 21:34:54
Budući da sam u davnim danima imao simpatiju gore, kraj mi je i predobro poznat. Negdje '89, čini mi se u ljeto isto su kopali, mislim vodu i ista je situacija bila. Nosom naprijed u Kvarnersku, natrag u desno nizbrdo, ispravi i vozi obrnutim smjerom. Samo su bila neka druga, draga vozila: 552, 411, 413, 543  :'(
e toga nisam volio - zadnjih godina prije rashoda je vozio u prigradu i kad god je padala kiša užasno bi nešto smrdjelo - pretpostavljam da se guma koja brtvi prozore raspadala - uglavnom, nešto je iz toga jako smrdjelo

mivano

Osvanulo na web-stranici:

PRIVREMENA REGULACIJA ZA VRIJEME ODRŽAVANJA UTRKE "HOMO SI TEĆ"

>    
GRADSKE I PRIGRADSKE LINIJE

U nedjelju, 18. travnja 2010. godine, za vrijeme održavanja utrke "Homo si teć" od 8 do 13 sati javni gradski prijevoz odvijat će se na privremenim trasama.

GRADSKE LINIJE

SMJER: ISTOK-ZAPAD

·           Linije 1, 1A od Titovog trga – Grohovčeva – sjeverni koridor – Čandekova – Nova cesta – Lozičina (Baredice) – okretište linije 2A

·           2, od Titovog trga – sjeverni koridor- Čandekova – Nova cesta – Lozičina (Baredice) – Srdoči

·           3, Šetalište A.K. Miočića – Grohovčeva – sjeverni koridor – Čandekova – Nova cesta – Grbci

·           3A, Šetalište A.K. Miočića – Grohovčeva – sjeverni koridor – Čandekova – Nova cesta – Bezjaki

·           4, prometuje redovitom trasom do raskrižja Žrtava fašizma – Fiumara. Na raskrižju se uključuje na privremenu trasu: ,,most-spomenik" - Titov trg - ,,sjeverni most" - Grohovčeva - sjevernim koridorom do raskrižja s Prvomajskom, gdje se uključuje na redovitu trasu

·           5, Šetališta A.K. Miočića – Grohovčeva – sjeverni koridor – Prvomajska, gdje se uključuje na redovitu trasu

·           6, od Titovog trga – Grohovčeva – sjeverni koridor – Čandekova – redovitom trasom do Krnjeva

·           7, 7A od Titovog trga – Grohovčeva – sjeverni koridor – Vukovarska – redovitom trasom do Hosti/Pehlina

·           8, prometuje skraćeno i to na relaciji Školjić - Trsat, u polasku sa Školjića kretat će prema kontrolnom vremenu sa stajališta na Titovom trgu.

·           13, prometuje od parkirališta Školjić – Grohovčeva – Žrtava fašizma – ,,most spomenik" i dalje redovitom trasom.

SMJER: ZAPAD- ISTOK

·           13, prometuje redovitom trasom do Titovog trga gdje skreće prema Školjiću i preko ,,sjevernog mosta" prometuje do privremenog terminala Školjić.

·           Sve linije u povratku prometuju istom trasom do raskrižja Ž. fašizma/Fiumara gdje se uključuju na redovitu trasu od Šetališta A.K.  Miočića.

·           Koristit će se postojeća autobusna stajališta te privremeno stajalište u ulici Žrtava fašizma prije ulaska u javnu garažu Stari grad.

PRIGRADSKE LINIJE

Za vrijeme održavanja utrke sve linije polaze s parkirališta Školjić. Zadnji polazak s Delte i Jelačićevog trga je u 7:30 sati.

LINIJE 10, 10A, 12, 13, 14, 15, 16, 25, 26, 27, 29

POLAZAK

Autobusi polaze s privremenog terminala Školjić trasom: Grohovčeva – Žrtava fašizma – Šetalište A.K. Miočića i dalje nastavljaju redovitom trasom.

POVRATAK

U povratku autobusi preko ,,sjevernog mosta" skreću pored benzinske crpke na privremeni terminal Školjić.

LINIJE 11, 18, 18B, 19, 20, 21, 22, 23, 28, 30, 32

POLAZAK

Autobusi polaze s privremenog terminala Školjić trasom: Grohovčeva – Žrtava fašizma – Pomerio – F. la Guardie:

·      Linije 11 i 19 uključuju se Prvomajskom na redovitu trasu.

·      Linije 20 i 21 prometuju ulicom V.C. Emina i Vukovarskom na redovitu trasu.

·      Linije 18 i 18B, prometuju ulicama V.C. Emina – Vukovarskom – Čandekovom – Nova cesta – Baredice i dalje redovitom trasom. Privremena stajališta: Tehnički fakultet, Turnić.

·      Linije 22, 23, 28, 30 i 32 prometuju V.C. Emina – Vukovarskom – Čandekovom – Nova cesta – Baredice zaobilaznicom do Matulja, linija 32 preko Pavlovca (Panorame) u Voloskom uključuje se na redovitu trasu. Privremena stajališta: Tehnički fakultet, Turnić, Zamet raskrižje, Diračje.

POVRATAK

U povratku autobusi prometuju istom trasom do raskrižja Žrtava fašizma/Fiumara – preko Ul. R. Šupića (iza Kontinentala) uključuju se na Titov trg – Školjić.

Na svim linijama za ukrcaj i iskrcaj putnika koristit će se stajališta u Ulici F. la Guardie.

BESPLATAN PRIJEVOZ

U nedjelju, 18. travnja 2010. godine, svi sudionici utrke

"Homo si teć", koji na sebi imaju majicu sa logom utrke 

imaju pravo na besplatan prijevoz na svim lokalnim linijama

KD Autotrolej od 8 do 13 sati.

dragec52

Citat: shef  u Travanj 09, 2010, 21:34:54
Budući da sam u davnim danima imao simpatiju gore, kraj mi je i predobro poznat. Negdje '89, čini mi se u ljeto isto su kopali, mislim vodu i ista je situacija bila. Nosom naprijed u Kvarnersku, natrag u desno nizbrdo, ispravi i vozi obrnutim smjerom. Samo su bila neka druga, draga vozila: 552, 411, 413, 543  :'(
Haj. Zaista ništa neobićno. Puno puta smo tako okretali "4", Dođemo do zadnje stanice prednjim krajem prema kafiću i u rikverc do bandere i PUNI lijevi i nazad na glavnu cestu. Uz nabrojane MAN-ove i Sanosi 552, 553,542 549,543, 538,587 i ostali noviji MAN-ovi/ automatici/ Koja su to divna vremena bila, DANAS U SREDNJOJ NAPRAVIŠ 11 KRUGOVA SUTRA 9 I NITKO TE NIŠTA NE PITA. GUŽVAAAAAA u centru. Kad praviš svih 11 krugova imaš vremena i za 2-3 kave a kad praviš 9 nemaš ni za pocurat se ALI TAKAV TI JE ZAPIS I TAKAV TI JE DAN. A danas slušam mlade kolege kako to sve doživljavaju i pitam se nisu li zalutali u neku nepoznatu "dimenziju".Šta oni znaju o ježevoj muci - krug od 30 minuta pretvori se u 90 minuta i tako 2 puta u srednjoj smjeni, i svi sretni kad dođeš i nema puno brotuljanja a danas kasniš desetak minuta - "Pa gdje ste,pustili smo več korijenje" i da ne nabrajam sve moguće i nemoguće bisere nervožnjaka i zgubidana.

mivano

Privremene trase za linije 32 i 34

U utorak, 20.04.2010 godine od 8.30 do 17 sati i u srijedu, 21.04.2010. godine od 8.30 do 18 sati za sav promet zatvara se dio prometnice kroz Opatiju, od Škrbića do ,,Komunalca" (dio Ulice maršala Tita od ulaza u hotel Ambasador do ulaza u ,,Komunalac").

U tom periodu linije 32 i 34 prometuju slijedećim trasama:

·        linija 32, prometuje  trasom: Rijeka – Kuk – Nova cesta – Opatija (Slatina) – Lovran u polasku i Lovran – Nova cesta – Kuk – Rijeka u povratku

·        linijja 34, prometuje trasom Opatija (Slatina) – Tržnica – Nova cesta (Bila) – Kuk – Matulji i dalje redovitom trasom, u polasku i povratku

Shole

Bit će nešto slično i za vikend jer se na Preluku održava nekakva trka, ali pošto ide cijelim krugom bivše staze vjerovatno će 32 vozit po autoputu

ikar

Linija 10a sa polaskom večeras u 19.30, kao i sutrašnje u 13.00, 15.00, 16.00, 17.00 i 18.00 prometuju magistralom do Kampa, zatim skreću u Paveke i prometuju do marketa Paveki tzv. "Zdenke". Povratak redovnom trasom.

Bari

Citat: ikar  u Srpanj 23, 2010, 19:02:19
Linija 10a sa polaskom večeras u 19.30, kao i sutrašnje u 13.00, 15.00, 16.00, 17.00 i 18.00 prometuju magistralom do Kampa, zatim skreću u Paveke i prometuju do marketa Paveki tzv. "Zdenke". Povratak redovnom trasom.

Zbog 4. Kostrenskog triatlona  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !