Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

Man lion's coach

Danas njihov lion's star I gen. u Stocu...

The_Dubster

bravo za sliku! samo još da nema ovog krova, al i ovako je fino :D

Man lion's coach

Pa da, jos samo ratkapu na zadnjoj osovini u ovog prvog mana...Savrsen sklad prirode i modernog ;D

elvis

Bas sam htio pitati,jesu li izgubili te ratkape na pratecoj osovini ili ih iz nekog razloga cuvaju u prtljazniku ???

Man lion's coach

Stvarno neznam, vozaci cuvaju autobuse kao svoju djecu i da su je izgubili vozaci bi se potrudili i nabavili ja mislim da je vjerovatno nesto radjeno na busu...

elvis

Jutros jedan MAN 362 ostao u kvaru oko 8:30 u Blazuju na ulazu u Sarajevo

The_Dubster

Citat: elvis  u Svibanj 25, 2010, 22:05:33
Jutros jedan MAN 362 ostao u kvaru oko 8:30 u Blazuju na ulazu u Sarajevo

jel to onaj što sam ga slikao neki dan?

jer sam danas vidio mana oko pola 1 ide prema autobuskoj stanici

elvis

Ne znam,imaju 2,jedan ima zadnju crnu karambolku a drugi bijelu,ovaj sto je ostao imao je bijelu

The_Dubster

Citat: elvis  u Svibanj 25, 2010, 22:31:14
Ne znam,imaju 2,jedan ima zadnju crnu karambolku a drugi bijelu,ovaj sto je ostao imao je bijelu

e nisam obraćao pažnju na taj detalj,al jedan je u popodnevnim satima ipak došao u Sarajevo

Man lion's coach

Da mu nije slučajno puko remen kajš?

elvis

Ne znam sta mu se desilo,uglavnom stajao je na autobuskom stajalistu u Blazuju,i bio je ovaj 362 kojeg sam vec spomenuo :-\

The_Dubster

Neobody "zaradio" foliju iznad vozačevog stakla

elvis

Foliju dobio preko stakla ima vec 2 ako ne i vise godina,koja sluzi soferu kao zastita od sunca good_boy

The_Dubster

Citat: elvis  u Svibanj 28, 2010, 21:12:03
Foliju dobio preko stakla ima vec 2 ako ne i vise godina,koja sluzi soferu kao zastita od sunca good_boy

... al tek mi nešto danas zapala za oko, a čini mi se da nije niko spominjao ranije

aaaaa

Citat: The_Dubster  u Svibanj 28, 2010, 21:30:18
Citat: elvis  u Svibanj 28, 2010, 21:12:03

... al tek mi nešto danas zapala za oko, a čini mi se da nije niko spominjao ranije

ma to je "veoma bitna stvar" baš me čudi što to niko do sada nije spomenuo good_boy 8-8