Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

Ivan1983

ja mislio zvat onaj broj koji je na vratima ali nisam znao jel ču dobiti koga ili ne............ ;)

Neo

To je taj broj mobitela on je bio kod mene... ::|
je zakon

Ivan1983

onda se u subotu vidimo ili??????? ;)

Neo

Nisam jos siguran tek cu znati pred kraj sedmice... :'(
je zakon

Sonja

Citat: Sonja  u Ožujak 29, 2010, 08:23:25
Citat: Tomek  u Ožujak 28, 2010, 16:24:45
Prvo viđeni jučer oko 10.30 kod motela Plitvice Spaceliner i Starliner da bi kasnije kod Westgatea vidio i ja kolega zetovac samo Starliner, ali gazde nažalost nije bilo blizu

A kasnije oko 18h bio je i zuti parkiran kraj ovog plavog, sliku imam ali ju trenutacno nemogu postaviti  :(

Evo konacno i slike od tog dana  ;D

Neo

Citat: The_Dubster  u Travanj 23, 2010, 19:02:15
Danas u Sarajevu bio Starliner i Ciryliner, pošto je cityliner gore u postu, evo slike samo starlinera

Ja te vidio kad si me slikao...:)
je zakon

elvis

Ja sam ipak danas imao vise srece kod muzeja,fino sam se ispricao sa vozacima,ljudi su extra...svaka im dala,posebno ce Elvisu biti drago kad ovo procita,kasnije cu editovati post i ubaciti par slika ;)

EDIT:

3.slika uradjena na zahtjev jednog od vozaca ;),ali posto sam bio daleko slika i nije ispala bas kako smo ocekivali,ali bit ce bolje drugi put

The_Dubster

Citat: elvis  u Travanj 27, 2010, 21:01:47
Ja sam ipak danas imao vise srece kod muzeja,fino sam se ispricao sa vozacima,ljudi su extra...svaka im dala,posebno ce Elvisu biti drago kad ovo procita,kasnije cu editovati post i ubaciti par slika ;)

Očito nisam bio jedini posjetitelj. Ja sam popričao sa vozačem Spacelinera i stvarno su ljudi extra i nagodni, čak me pitao da li da zatvori vrata busa kad budem slikao... svaka čast i njima i Nedžadu ;)

elvis

Slazem se,ja i jedan prijatelj smo bili s njima pola sata,i kasnije mi zao bilo sto sam morao ici,sjedili smo u busu,zezali se,pokazao mi je par stvari na Starlineru ;)

Nadam se da nisu zaboravili prenijeti pozdrave Nedzadu i ostatku ekipe iz ELLE-TRAVEL-a

The_Dubster

Nadam se da će i moji stići pozdravi stići ::|
a Nedžadu sam poslao poruku, valjda će je vidjet :D

Neo

Momci svaka cast na slikama, odlicno su ispali busevi... Imate pozdrave i vi od ostalih clanova Elle Travela.... ;)
je zakon

Almir

Prije 20 min sam vidio ovog zutog neoplana neku djecu vozi sa exkurzije..al nisam imao aparat da ga slika :(

maky

Evo nisam dugo posjetio topic meni najdražeg prijevoznika u BIH. Vidim da je sve kao i inače i drago mi je. Suvišno je više iti hvaliti, mislit će ljudi da pretjerujem...

Nego Neo, šta bi sa ratkapama na Starlineru?!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

aaaaa

Citat: maky  u Svibanj 23, 2010, 02:52:53
Evo nisam dugo posjetio topic meni najdražeg prijevoznika u BIH. Vidim da je sve kao i inače i drago mi je. Suvišno je više iti hvaliti, mislit će ljudi da pretjerujem...

Nego Neo, šta bi sa ratkapama na Starlineru?!

kao što vidiš promjenjenje :) :) :) :)

Neo

Ma one ratkape orginalne su vec bile ostarile i popucale pa sam ih morao zamjeniti. Orginalne su veoma skupe pa sam morao uzeti Turske ratkape do prve prilike pa cemo mjenjati...

Poklopci na zadnjim tockovima ce se opet staviti samo da nadjem vremena da to odradim...
je zakon