RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

jedan_019

To je ono, nitko nikad zadovoljan... Da je stajao u koloni 5 do 10 minuta, svi psuju i viču da ne valja, sad kad hoće malo ubrzati stvar, a vozač je vidio da to može napraviti na siguran način (koliko-toliko), opet ne valja...

Ruske

jako je bio siguran!!!!

na crveno proc duplu kolonu po suprotnom traku i potom se skoro zabit u aute iz suprotnog smjera...

LuckyLooser

Citat: Berlingo  u Kolovoz 22, 2010, 16:29:59
...Berlingo objavio nesto pod rijecki dio foruma...
Nije me bilo duže vrijeme na forumu (moje trenutno pojavljivanje ne znači da ću i ostat), pa mi je ovo promaklo iako je staro već 3 tjedna. U svakom slučaju jako dobra vijest, i drago mi je da si opet ovdje. Neću te više podj..., obećajem. ;D 8)

BARCODE

Na istom raskršću par godina unatrag meni zeleno na semaforu skrećem prema Turniću kolega dolazi iz smjera turnića naravno na zeleno svjetlo. Majstor ,kamikaza, samoubojica, ili neznam kako ga nazvati iz smjera Podmurvica pun gas na puno crveno. Radi se o sekundama kolega i ja kočimo i motamo desno da bi kamikaza prošla na stotine ovakovih slučajeva sam doživio ponekad razmišljam možda sam ga trebao prasnuti pa da se ubije i što onda.
Ovako to rade Švicarci vozio sam autobus iz Švicarske u grupi je bilo šest autobusa kako su počeli godišnji na autoputu je bila velika gužva pa sam kao i moje kolege koristo žutu zaustavnu traku prošao kilometar ili dva i vratio se natrag u voznu traku, ali jedan od kolega se malo zanio i produžo po žutoj zaustavnoj traci netko iz kolone je nazvao policiju neznam od kuda su se stvorili iza  njega na autoputu zaustavili ga u autobusu pred putnicima mu stavili  lisice na ruke i priopćili da je vozio 70 km/h u dužini 5 km po zaustavnoj traci završio je u zatvoru morao je platiti jamčevinu od 1600CHF da bi ga pustili iz zatvora do suđenja plato je kaznu oko 2200CHF. Mislim da se on danas boji stati na zaustavnu traku čak i kad mu je vozilo u kvaru. I ja sam vozio tom zaustavnom trakom naravno da tad nisam mislio o posljedicama. Mi profesionalci ponekad se zanesemo, znamo zabrijati :)evil ,a što ćeš ubi te monotonija moraš malo dignuti andrenalin.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

mivano

Trebo si normalno vozit i bila bi jedna budala manje...
na istom raskrižju proljetos tip ide iz ulice Braće Branchetta i pretječe kolonu od 10-ak auta koji čekaju na semaforu i punim gasom p*** prema Turniću (naravno vozila normalno idu Vukovarskom, jer im je zeleno)

BARCODE

Da istina ali možda ta budala u autu iza sebe ima djete koje ništa nije krivo.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

mivano

Citat: BARCODE  u Rujan 14, 2010, 21:45:13
Da istina ali možda ta budala u autu iza sebe ima djete koje ništa nije krivo.
ne bih baš rekao da takav ima dijete u autu, prije je to kakav tatin sin

Berlingo

Citat: LuckyLooser  u Rujan 14, 2010, 20:52:05
Citat: Berlingo  u Kolovoz 22, 2010, 16:29:59
...Berlingo objavio nesto pod rijecki dio foruma...
Nije me bilo duže vrijeme na forumu (moje trenutno pojavljivanje ne znači da ću i ostat), pa mi je ovo promaklo iako je staro već 3 tjedna. U svakom slučaju jako dobra vijest, i drago mi je da si opet ovdje. Neću te više podj..., obećajem. ;D 8)
Ma samo ti lani, mene ces tesko isprovocirati. Mene mogu samo zena i Autotrolej! ;D

Ruske

viden dragec u 720, pozdrav!

Berlingo

Zbilja imas srece jer ono s cime je izasao u utorak u rano popodne na prekidnu sigurno ne zasluzuje.

Ruske

pojasni malo... ???

Berlingo

Ma nista posebno. Bas sam se nasao na Skoljicu tada. Vozio je nekog starog zglobnog MAN-a. A to mu bas ne pristaje.

Ruske

aha, da i meni ga cudno vidjeti u nekom drugom busu a da nije 720, postao je ikona autotroleja ;D

Shole

Meni ga je čudno vidit u 720 s obzirom da ga godinama znam iz raznoraznih krampova, a i u zadnjih godinu i pol otkad ima 720 je više vozio iste one krampove nego Šitaro

dragec52

Što je ovo? Kad smo već kod  bus123 720 zaista je  bus123 sa najviše slobodnih dana u garaži. ALI ima dobra vijest iz "pouzdanog izvora" da je SMOKI i društvo izgleda sklopilo dogovor sa dobavljačem buseva za dodatnu garanciju na problematične dijelove, što je vrlo bitno i povoljno za firmu. SMOKI od mene   čestitke. Sutra opet prekidna na "6"