Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Berlingo

Citat: Bari  u Rujan 01, 2010, 19:02:21
Danas potpuno bijeli Probus sviježih ZG tablica na CB liniji Zagreb - Novi Vinodolski. Jel moguće da je to neka prinova? Slike tijekom večeri
Ako sam ja dobro jutros vidio liniju Zagreb-Rijeka je vozio taj bijeli. Cini mi se da sam vidio tablice ZG 8762 EG, pa sd ciji je i da li postoji takav?

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Imamo zasad par neodgovorenih pitanja -- prvo čiji je ovaj Probus, drugo koji su sve autobusi prebačeni u AP Z Imotski, zasad znamo za 2 O404 i dva Translinera iz 99., treće na koji način su prebačeni ako Croatia bus više nije tvrtka od Zovke i četvrto dali su samo posuđeni u Imotski ili je to za stalno???

zvone13

Ovo postaje sve zanimljivije, bas me interesira  kraj ove cijele price oko APz Imotski  i CB.

tomekk

Citat: Tomek  u Rujan 11, 2010, 13:02:28
Imamo zasad par neodgovorenih pitanja -- prvo čiji je ovaj Probus, drugo koji su sve autobusi prebačeni u AP Z Imotski, zasad znamo za 2 O404 i dva Translinera iz 99., treće na koji način su prebačeni ako Croatia bus više nije tvrtka od Zovke i četvrto dali su samo posuđeni u Imotski ili je to za stalno???

Nebi se čudio da su ta 4 ona koja su bila u Varaždinu, a tamo su mislim vozili neke škole ugovoreno ali mislim da preko Varaždin busa tako da su možda ti autobusi bili prepisani na VŽ bus, a pošto je Varaždin bus otišao u stečaj neka vozila i imovina su prije stečaja prenesena na drugog vlasnika tako da ne ulazi u stečajnu masu.S obzirom da su u Varaždin busu oni kombiji bili na lizing (nekoliko ih je oduzeto) ostaju onda samo Higeri koji su bili u Imotskom, no ti Higeri sad voze u Varaždinu (pitanje u čijem su vlasništvu trenutno) pa mi nekako liči na to da je Zovko  4 busa iz Croatie prepisao na Varaždin bus te su vozili u Varaždinu, a prije stečaja iz Varaždin busa na Imotski...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Nije tako jer su 0003 i 0004 do neki dan vozili na linijama CB-a, znači nisu bili u VŽ-u.
0004 je pred dva tjedna viđen na ZG-Dubrovnik.

buSHunter795

pa ako ide po redu, onda bi i ZG 0002-CB sad vozio za AP Imotski, zar ne?

Tomek

Ne znamo dal ide po redu ;)
Inače 0002 se lako da prepoznati po srebrnim ratkapama, pa ako ga netko vidi negdje neka piše.

mate

Citat: Tomek  u Rujan 11, 2010, 16:52:13
Ne znamo dal ide po redu ;)
Inače 0002 se lako da prepoznati po srebrnim ratkapama, pa ako ga netko vidi negdje neka piše.

0002 je neki dan (mislim utorak) vozio liniju Zupanja - Frankfurt, tako da je zasada on jos u CBu

fakincic

0008 danas na Humu na Sutli

Tomek

ZG-513-VL ostao malo prije u kvaru u Sopotu u Zagrebu.

Tomek

513 brzo popravljen jer je već danas viđen oko 14.30 na putu za Desinić.

tomekk

Citat: Tomek  u Rujan 13, 2010, 16:23:05

Nije čudo, stari autobusi,velika kilometraža,  a održavanje sve lošije.U petak u Varaždinu ostao u kvaru skyliner s novom maskom (vjerojatno onaj ZG 740-VS) i napravio veliku gužvu.Srećom su ap-ovci priskočili u pomoć.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

fakincic

Citat: Tomek  u Rujan 13, 2010, 16:23:05

I kao i svaki dan ujutro iz Desinića u Pregradu (6.50) pa na liniji Hum na Sutli (7.30) - Zagreb

kampanjac

jučer navodno kraj Bala pored Pule, kamion prikolicom zakačio CB-ov autobus...kolko sam vidio na brzinu na vijestima (a nisam stigao sve čuti jer sam bio u žurbi) čini mi se da je u nesreći sudjelovao mercedes O404...prednji kraj mu je skroz sfaširan, ali sam po boku busa i po zadnjem kraju uspio vidjet o kojem se busu radi...ako ima tko kakve informacije koji je uzrok nesreće ili sliku kakvu di se bolje vidi, nek stavi..a nemogu naći na netu..pa reko, možda neko od vas zna..i da, čini se da nije bio linijski, nego slobodna vožnja...