Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

ikar

Citat: Ruske  u Listopad 01, 2010, 14:02:45
pa dobro od kad? mene stalno salju natrag kazu da se nesto sprema i da nista neznaju...ja cu do 4.10 cekat sa starom, ako ne promjene sta neznam sta ce biti...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/cijena-autobusne-karte-za-ipak-s.aspx

Ruske

ajde jedna pozitivna vijest...

Berlingo

Ima jedna stvar sta mi uzasno smeta. Zasto na displeju pise jedno okretiste a na tabelici drugo? Bilo nekad s dvojkom koju su nam ukinuli, sad je s 2A. Zasto npr. pise 8 Torpedo? Gdje se nalazi taj Torpedo? Zar to nije mijesto gdje se nekad okretao tramvaj i koji ima svoju povijest?
E pa ja njima porucujem da smo mi uvijek bili Z.Z. a nikako ne Zavidici ili ovo na slici!

Uploaded with ImageShack.us

Boki651

Pitam se čiji li je ovo bus ??? ;D

Berlingo

To je kupio M.O. Vidis da je preslikano iz  njihovog mjesecnika.

zvone16

da skratim pricu danas polazak sa delte u 18:40 bus 692  krecemo ali ne normalno sofer misli da vozi SU220 a ne SL 283 i on cjelo vrijeme motor sili na najvecim okretajima i bus bi automatski promijenio u vecu brzinu ali ne on opet naglo stisne i svi odletimo i tako ide situacija do kukuljanova zadnje stanice di je bio pokupio nesto psa ili macku neznam sada i idemo opet po njegovom vozi on ko stoka i na spustanju za krasicu ide auto a on sjece pola metra i naglo zakrene bus desno kresne od onaj beton sta je sa strance ceste i onda ga to jos odgurne i koci naglo mislim stvarno da je ovaj skrenuo . . . mislim da ce 692 uskoro zavrsiti u garazi ako ovaj bude ovako vozio
ZvoneXp

MAKI

to je neki koji vozi luđački  isto tako jedan šole iz grada vozi on osmicu i dođe na stanicu kod gimnazije i oće da ide unutra a unutra u ono parkiraliste a ne vidi da je tamo  puno parkiranih auta i sjeti se on bus vraćat na rikverc.Pa što nije mogao stattamo vani a ne se pravit pametan da moze uc unutra.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

dragec52

Da ne otvaram novu temu ovo pišem samo da bi poštovana GLASNOGOVORNICA pročitala  999i put reakciju vozača linije "5" prenijela mnogopoštovanom gospodinu direktoru  /možda i sam pročita/

MOLIMO VAS DA KONAČNO NEŠTO PODUZMETE PO PITANJU OKRETOŠTA LINIJE "5" jer ovih zadnjih par dana je postalo neizdrživo. malo veći sprovod ili bolje rečeno sahrana zablokira okretište i mi smo u
BANANI
nemogu vjerovati da to nije riješio Čiro, a sad  i Smoki taj jednostavni zahvat postavljanja par betonski gljiva.
Danas u srednjoj smjeni ja i moje kolege na "5" smo išli u rikverc po 5o metara da bi neosigurani izlazili na vrlo prometnu cestu prema Drenovi. Još nam dispečer javi "Okrenite se gdje možete i kako znate"..
a ako se nešto desi rečićete nam " koji te karapampulos tjerao da ideš u rikverc" a sve to radimo radi održavanje reda vožnje jer naši putnici nisu krivi što neki debili jednostavo ostavi svoje govno na sred ceste i ode u groblje na ukop. OK, znam da je post neprimjeren ali naše ogorčenje nepoduzimanjem ama baš ništa po tom pitanju je vrlo veliko. SMOKI dragi naš dišo to je za tebe pizdin dim, digneš slušalicu i sa kolegom iz Rijekprometa i Obijem riješite za nepune 2-3 minute. Pošalji inžinjere neka vide gdje se treba postaviti 2-3 betonske gljive i I TO JE TO Vaš danas isfrustrirani vozač dragec. Današnji krkljanac mi je razjebao cijeli dan. Hebeš takvu smjenu i takav dan.

EDIT by moderator SHOLE:  pridružujem se apelu jer se u potpunosti slažem sa potpisanim kolegom !   

421

Iako sam ZETovac  u potpunosti  se slažem sa potpisanim kolegom i podržavam ga !
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Berlingo

Ja stvarno neznam kakva su pravila u Troleju. Ja mislim, poznavajuci sebe, sigurno bi usao tamo. Upalio sva 4 i cekao. I jos kad bi tako par njih iza mene. Zvati prometnu, to jos vise sigurno. Jedini je problem kako to posllje ljudima objasnjavati na svakoj stanici.
Moje podrske!

conecto

Moglo bi se i tako napraviti i to s punim pravom, ali vozači će uvijek napraviti taj "potez više" kako bi održali redovitost voznog reda, unatoč tome što vlada sasvim drugačije mišljenje o njima, kad nešto ne štima upravo se njih krivi za sve, a kad rade ovakve stvari nitko im neće reći hvala. A ako se nešto dogodi... ma dragec je sve napisao!
Ponekad imamo i mi u Zagrebu sličnu situaciju na groblju Miroševac ili Krematoriju, ali samo kad je neki stvarno veliki sprovod.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mivano

Ja sam se vozio u 467 (linija 11 - privremena trasa) i jučer vidio tu situaciju; jedan je čovjek regulirao promet i tako pomagao vozaču koji je vozio Citara (722 ?) u rikverc, a 705 (?) je stajao sa sva 4 žmigavca na Frkaševu i čekao (mogao je otići okrenut na Lokvu - preporučam vozačima u slučaju nužde).
Btw: Ja sam jednom tako šoletu pomogao izvući 618 iz iste situacije.

Shole

I dođe na Lokvu a gore auti nasrani ispred dućana i šta onda? Preko Grohova u grad ili u Saršone pa onda tamo opet auti nasrani. 

mivano

Citat: Shole  u Listopad 08, 2010, 21:50:27
I dođe na Lokvu a gore auti nasrani ispred dućana i šta onda? Preko Grohova u grad ili u Saršone pa onda tamo opet auti nasrani. 
znam, a šta ćeš...auti su svugdje nasrani  >:(  :(

BARCODE

Kada bi bilo samo malo volje taj problem bi se dao riješiti, ali nažalost nema vozači u ovoj situaciji jako riskiraju kada se nešto dogodi onad će svi reći, a nisi se trebao okretati trbao si čekati. Ako čekaš da se auti maknu opet nije dobro ......itd
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.