Linije - razno 2010.

Autor conecto, Prosinac 31, 2009, 09:19:24

Portos

Citat: marin  u Prosinac 03, 2010, 20:21:29
Imam pitanje dokad ce podsusedski autobusi biti posuđeni u dubravu?
Nisam dugo bio pa ne znam jer se o tom vec govorilo.
Pa lijepo od tebe što si se ponovno pojavio na forumu i nisi se potrudio pročitati razloge zbog kojih su autobusi iz APP i APVG posuđeni u APD. Kada pročitaš sve što si propustio naći ćeš odgovore na svoje pitanje.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Westin

Tjedan dana bez autobusa za Sljeme, zbog radova

Sljemenska cesta bit će zatvorena za sav promet od ponedjeljka, 13. prosinca od 8 sati do subote, 18. prosinca ujutro, zbog sanacije klizišta na dijelu ceste od odvojka prema Medvedgradu do Prilaza Kraljičinom zdencu (Šestinski lagvić).  
U navedenom razdoblju bit će ukinuta autobusna linija 140 Mihaljevac – Tomislavov dom.
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/tjedan-dana-bez-autobusa-za-sljeme-zbog-radova.aspx

manoplan

Linije 142 i 143 uredno prometuju jutros. Caciamalli uredno odrađuju svoje.

Najviše me zanima što će biti sa linijama 130 (Črnomerec - Borčec) i 131 (Črnomerec-Bizek) ako nastavi ovako padati  ???

tramvajac 92

Kod mene je prestalo ali zbog zimskih uvjeta obustavljena je autobusna linija Mihaljevac-Tomislavov dom.

manoplan

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 18, 2010, 13:52:01
Kod mene je prestalo ali zbog zimskih uvjeta obustavljena je autobusna linija Mihaljevac-Tomislavov dom.
Da. Ja sam se malo zaletio. Očekivao sam više snijega. Kako je počelo sinoć i jutros, činilo se da će bit problema na linijama prema Borčecu i Bizeku. Sad sve teče normalno.

tramvajac 92

Nije vozilo jedino Graberje..

conecto

Brdske linije su se izgleda prioritetno dobro čistile. Na ravnim dionicama gradskih ulica čini mi se da se ipak dosta štedi. Vjerojatno poučak od prošle zime koja je obilovala snijegom, a nestašica novca je prouzročila polovičnu nabavku soli i sipine u odnosu na ranije godine zbog čega je "materijala" ponestalo već usred zime. Na istočnom dijelu grada baš se i nije posipalo. Snijeg je prestao padati još u jutarnjim satima nakon čega je uslijedilo sunce i da su uredno posipane, ceste bi do noći bile vjerojatno suhe. Ovako, kad je počeo padati mrak počelo je "stezati", cakliti se, ABS sve više počeo škljocati...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

U mojoj ulici je još i sad ledena podloga pa preko toga snijeg..

MAN19464

danas opći kaos na svim linijama u zagrebu, nakon prometne nesreće na obilaznici kod plitvica sva vozila bila su isključena u lučkom i preusmjerena na rotor u grad, u najvećoj špici, sve je to razumno, ali mi nije jasno zašto policija na rotoru daje prednost vozilima iz karlovca u tolikoj mjeri dok se sve ne zakrči kada ta vozila stanu onda propuštaju one koji su već u rotoru međutim tada nastaje kaos jel je rotor zakrčen i više nema prolaza, kada se ponovo krene tada opet zaustave vozila u rotoru i propuštaju vozila iz karlovca, policija je doprinjela većem kašnjenju javnog gradskog prometa koji je na nekim linijama bio veći od 60 minuta, primjerice linija 315 kasnio je 60 minuta dok mu je uključivanje u rotor trajalo 25 min. još zanimljivija je vijest mislim na anteni, gdje pozivaju građane da svakako izbjegavaju rotor i da koriste alternativne pravce jer je tamo prometni kaos i nakraju kažu da su javili iz zeta da sve tramvajske i autobusne linije prometuju redovno, ako su im to stvarno javili iz zet-a onda neko mora odgovarati za širenje neistine, pa zar ti činovnici neznaju da i autobus koristi cestu da ne leti i preskače prometni čep. nevjerovatno.

igor 409

Meni nije jasno zbog čega su promet preusmjeravali u grad kad su mogli barem automobile preusmjeravati preko Ježdovca ili Kerestinca. Ovako su u ionako zakrčenom gradu napravili još veću gužvu.
Da li netko zna u kakvom je točno stanju stari Savski most. Ako bi mogao izdržati da se po njemu pušta jedan po jedan bus moglo bi se u ovakvim situacijama buseve slati preko njega pa kroz Lanište i Remetinec na redovite trase.
(Kad se u ovom gradu dijelilo šakom i kapom i obnavljalo i gradilo sve i svašta moglo se srediti i taj most da ga mogu koristiti busevi s trajno privremenog terminala).

Westin

Citat: igor 409  u Prosinac 24, 2010, 08:42:13
Meni nije jasno zbog čega su promet preusmjeravali u grad kad su mogli barem automobile preusmjeravati preko Ježdovca ili Kerestinca. Ovako su u ionako zakrčenom gradu napravili još veću gužvu.
Da li netko zna u kakvom je točno stanju stari Savski most. Ako bi mogao izdržati da se po njemu pušta jedan po jedan bus moglo bi se u ovakvim situacijama buseve slati preko njega pa kroz Lanište i Remetinec na redovite trase.
(Kad se u ovom gradu dijelilo šakom i kapom i obnavljalo i gradilo sve i svašta moglo se srediti i taj most da ga mogu koristiti busevi s trajno privremenog terminala).

Most je u stanju u kojoj bi možda mogao izdržati jedan bus ali da vozi sporo.(vidio sam nedavno pun kamion kako ide preko mosta i izržao je most).
Najveći problem su rupe koje svako malo pokrpaju i "opasnost od urušavanja".Most čeka obnova koja je već više puta bila najavljivana

tamlover

Kamion je išao preko mosta?
Pa to je pješački most, postoje barijere s obje strane. Baš me zanima kako je to moguće što si vidio.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Westin

Citat: tamlover  u Prosinac 24, 2010, 15:20:35
Kamion je išao preko mosta?
Pa to je pješački most, postoje barijere s obje strane. Baš me zanima kako je to moguće što si vidio.

Pa pomaknu ih da prođe to barem njima nije problem (dođe bager zakvači i digne) , a i sada su razmaknutije da može mala ralica

MAN19464

linija 305 opet mjenja trasu po ko zna koji put, ajme šta rade tim ljudima užas.
linija 305 vozit će kružno vukovina turopolje rakitovec vukovina.
to bi značilo da taj bus neće u goricu jel se nespominje valda će ljudi presjedat na drugi bus za goricu u vukovini  barem sam ja tako shvatio.

Neprilagodjen

Navodno se most popravlja,pa ce mozda uskoro ici normalnom trasom.
I opet ce vozaci biti krivi za sve ko i kad je 2 puta isao u Kuce.