ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

421

http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/za-ovakvu-uslugu-trebamo-placati-450-kn-mjesecno_308480
Majstorski komentar možda vrhunskog novinara, ali vozača amatera. Ili mu je glavni urednik naredio da u temu povećanje cijene prijevoza unese vječnu temu i krivce u vidu vozača.
Ako malo pomnije pogledamo slika je savršena: iz nje se dade iščitati broj okretaja- 1000ok/min i brzina od oko 30 km/h Citara koji je gmizao u koloni na potezu
kroz Zagrebačku aveniju.
Veliki stručnjaci u (ponovnom ) napadu na ZETove vozače.
>rigoleto<
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sokre

Članak je stvarno bez veze. Koliko je zanimljivo bilo ono o plinašima, toliko je ovo loše.

Čovjek vozi 30 km/h, i namješta se u sjedalu. Stvarno čudno..

Dakle, po gospodinu Perkoviću (autoru teksta), krivi ste Vi vozači za sve što se događa u ZET-u.
Možda je to početak kampanje za uvođenje strahovlade i snižavanje plaća..

Sonja

I ovaj clanak bi se mogao nadovezati uz prethodni.
Istina da nije u pitanju vozac autobusa, ali ipak i vozac tramvaja odgovara za putnike koje prevozi.

Ocito da su ili putnici postali novinari koji sve i svasta objavljuju u medijima ili su za sve krivi vozaci odnosno osoba koja ga je stavila na to radno mjesto  ???

http://www.24sata.hr/news/vozac-zet-a-u-kabini-devetke-zavodio-djevojku-dok-je-vozio-200942

manoplan

Citat: Sonja  u Prosinac 06, 2010, 12:40:05
http://www.24sata.hr/news/vozac-zet-a-u-kabini-devetke-zavodio-djevojku-dok-je-vozio-200942
Ovu akciju ''novina'' 24 sata slobodno možemo nazvati ''Smjesti drugom otkaz i zaradi 500 kuna''. Čitatelj je za ovu sliku nagrađen sa pišljivih 500 kn, a vozača koji je u kabini ''zavodio'' djevojku uvalio u neprilike.
Ne kažem ja da je to profesionalno od strane vozača i da opravdavam, ali je licemjerno da ih prijavljuju građani koji dok voze automobile po gradu, kopaju nos i pričaju na mobitel. Istovremeno.

conecto

"24 sata" nisu novine - to je dijagnoza!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tamlover

Ovo je stvarno za zbljuvat se. Prvo pisat ovako javno o ljudima koji imaju ogroman problem u životu, a drugo, taj gospon šofer koji mi je nekak poznat po faci, priča o krivom razvoženju putnika, stajanju kod birtije i sl. Ko je tu lud?

Osim autora teksta.
http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/teski-alkoholicar-25-godina-bio-zet-ov-vozac_308668
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Portos

Citat: tamlover  u Prosinac 14, 2010, 16:46:23
Ovo je stvarno za zbljuvat se. Prvo pisat ovako javno o ljudima koji imaju ogroman problem u životu, a drugo, taj gospon šofer koji mi je nekak poznat po faci, priča o krivom razvoženju putnika, stajanju kod birtije i sl. Ko je tu lud?

Osim autora teksta.
http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/teski-alkoholicar-25-godina-bio-zet-ov-vozac_308668
I ja ga poznam, odnosno poznavao sam ga u njegovim mlađim i mojim mladim danima, koliko znam odavno je prestao voziti autobus i vozio je u ZET-ovom građevnom pogonu. Nisam znao da je imao problema sa alkoholizmom.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

conecto

Ovo stvarno više nema kraja niti granica!

Ako se pomnije pročita tekst iz aviona je vidljivo da je prepun neistina. Prvo piše da je dotični 25 godina vozio ZET-ov bus i to većinu tog razdoblja kao alkoholičar, a kasnije piše da je teški alkos postao kao branitelj za vrijeme rata. Istovremeno piše da je član kluba liječenih alkoholičara 19 godina, dakle u vrijeme kad je rat tek počinjao  >hammer<.
Isto tako, iz teksta možemo saznati da se član kluba može postati tek nakon liječenja dotičnog problema, a on je "prestao piti prije četiri godine". Čudna matematika o životu čovjeka koji sad ima 54 godine, bus je vozio 25 godina većinom kao alkoholičar. Ako je počeo s 21 godinom (kad je najranije moguće steći D-kategoriju) prestao je voziti prije 8 godina, a član je kluba 19 godina. Zaista pojma nemam na koju foru je mogao u ZET-u uzeti autobus i "odvesti prijatelje na ribičiju"  ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

manoplan

MAN19464

holding želi da radnici podnesu teret besplatnog prijevoza, nerentabilnih linija i promašenih investicija nestručnih rođaka u upravi

manoplan

I ne samo to. Holding u slučaju neisplate božićnica krši ugovorene stavke iz kolektivnog ugovora kojeg su potpisali.  buljimir

tramvajac 92

Pa ako je ugovor sklopljen mora se poštovati.
U teoriji. U praksi ćemo vidjet.

hochdecker

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 16, 2010, 15:07:41
Pa ako je ugovor sklopljen mora se poštovati.
U teoriji. U praksi ćemo vidjet.

...pogotovo ako ugovor nema veze sa ekonomskom logikom i zdravim razumom. >rigoleto< ...pohlepa i bezobrazluk zapakirani u Ugovor. Sva sreća da uživotu ima i gorih stvari...

421

Citat: hochdecker  u Prosinac 16, 2010, 18:07:42
... ...pohlepa i bezobrazluk zapakirani u Ugovor.
Pojasni to malo bolje!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

hochdecker

ti malo bolje čitaj...