Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

kico101

Citat: mivano  u Prosinac 17, 2010, 23:04:02
osim linija 25 i 27 koje su blokirane u Dragi. Što se tiče opatijskog područja, linija 32 prometuje uz kašnjenja, dok su linije opatijskog zaleđa u prekidu. Grobničke linije prometuju uz manja kašnjenja, a u prekidu je samo linija 15A.
Linija 27 u Dragi? Linija 15A?
Ono što sam ja uspio vidjeti ( fotkao, ali slike sutra ) je opći kaos u Kumičićevoj kod Tete Rože ( oko 19,30 ). Nakon 21 sat vidio u prometu 1 za Pećine, 2 za srdoče, 108 na 5, 10-ku iz Kostrene i 11-cu i to je sve. A prošao sam pješke od Vežice do Rastočina i natrag.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Citat: kico101  u Prosinac 17, 2010, 23:22:39
osim linija 25 i 27 koje su blokirane u Dragi. Što se tiče opatijskog područja, linija 32 prometuje uz kašnjenja, dok su linije opatijskog zaleđa u prekidu. Grobničke linije prometuju uz manja kašnjenja, a u prekidu je samo linija 15A.
Linija 27 u Dragi? Linija 15A?
Ono što sam ja uspio vidjeti ( fotkao, ali slike sutra ) je opći kaos u Kumičićevoj kod Tete Rože ( oko 19,30 ). Nakon 21 sat vidio u prometu 1 za Pećine, 2 za srdoče, 108 na 5, 10-ku iz Kostrene i 11-cu i to je sve. A prošao sam pješke od Vežice do Rastočina i natrag.
Moš mislit da će se popet do Lokve (i do 20 cm snijega ima)
bio sam u Osječkoj oko 9 i vidio tog ćaćinog malca...spuštao se Osječkom...na displayu "AUTOTROLEJ" - ali nije bilo putnika

kico101

Evo malo fotki žnj kvalitete, ali čisto da dočaraju što se događalo u Kumičićevoj:

Na TBJ:

Ovaj neće večeras u Bezjaaake:

583 je zapeo na križanju Prvomajske, Tizianove i Osječke:

Snijeg je kasnije u nižim dijelovima grada prešao u kišu i susnježicu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Klanaman

20 cm snijega na Drenovi...za Drenovu uopće nema prijevoza...išao pješke doma...mokar ko čep  >:(
ralica ne pomaže

btw: gospođa glasnogovornica je jako vrijedna:

SNIJEG UZROKOVAO PROBLEME U JAVNOM GRADSKOM PRIJEVOZU

Od 21.40 linija 2 prometuje do Martinkovca - otežano.

Uspostavljena je linija 5 sa minibusom.

Na ostalim linijama nema promjena.

Od 21 sat linija 1 prometuje do Pećina.

Na ostalim linijama nema promjena.

Stanje u prometu u 20.30 sati:

Linije 1 i 2 prometuju iz smjera Bivija i Srdoča do centra grada.

Linija 1A prometuje na redovoj trasi.

Linije 3A, 4, 5, 5A, 6, 7, 7A, 8, 9, 11, 10, 18B, 19, 20 i 21, 25 i 26, te 27 i 29 NE PROMETUJU.

Linije 12 i 14 prometuju uz manja kašnjenja.

Linija 18 prometuje do Belića.

Linije 22, 23, 28 i 30 prometuju uz manja kašnjenja.

Linija 32 prometuje do Slatine.

NOĆNE LINIJE NEĆE PROMETOVATI.

Danas (17. prosinca) od 16 sati javni gradski prijevoz na lokalnim (gradskim) i županijskim (prigradskim) linijama odvija se otežano i uz prekide. Problemi u normalnom odvijanju autobusnog prometa i održavanju voznog reda prisutni su na gotovo svim gradskim linijama. Prolema ima na liniji 1 i 1A, kao i na liniji 5 koja se odvija uz prekide zbog nemogućnosti prometovanja na rotoru na Škurinjama. Linije 7 i 7A zbog neočišćene ceste blokirane su u Kumičićevoj ulici te dežurne službe KD Autotrolej pokušavaju izvući autobuse, s tim da problema ima na krajnjim odredištima i na istočnom i na zapadnom dijelu grada, a u prekidu su i linije 4 i 6. Linije 10 i 10A kasne zbog osobnih automobila na Pećinama. Prigradske linije uglavnom prometuju, uz veća kašnjenja, osim linija 25 i 27 koje su blokirane u Dragi. Što se tiče opatijskog područja, linija 32 prometuje uz kašnjenja, dok su linije opatijskog zaleđa u prekidu. Grobničke linije prometuju uz manja kašnjenja, a u prekidu je samo linija 15A.
Vozio je večeras u 23h 630 preko Škurinja za Saršone. 15-tak cm snijega na cesti al je vozač prošao bez problema uz Lokvu. Vjerojatno ima dobre zimske gume.

Berlingo

Dakle, ovako je pocelo. Ovo je Viskovo oko 14.15.

Berlingo

Par videa.

Ovdje, bas ovdje je neki idiot se sjetio izvuci punu liniju. Svaka cast vozacima s 3A!

Berlingo

Ima ih jos.

587 (brzina ne veca od 25-30)

I nesto na sta mozete zaboraviti u ovome zivotu. 706 na ovoj izmisljenoj dvojci (to nije nasa pokojna) vozi kroz ul. Boze Vidasa!

Neznam zasto nije isao na okretiste u Zavidovice. Ali ovaj ga je iz prve okrenuo. Sad vec pocinjem vjerovati da ima onih sta bi to u Bezjakima s ovakvim busom izveli. Svaka cast majstore!

Berlingo

I jos par slicica za kraj.
Veceras je ul. Ivana Cikovica Belog na momente slicila na jednosmjernu.

587 se okrece na glavnom raskrscu mog dijela grada i imao je velikih problema.

692

628

tramvajac 92

Stanje na autobusnim linijama (18. prosinca) 8 sati:

- prometuju linije: 1, 1A i 2 na redovnoj trasi

- linije 6 i 7 i 7A prometuju, ali skraćeno (do A. Barca i F. Belulovića)

- linija 5 prometuje redovnom trasom do rotora, od rotora minibus do groblja Drenova)

- linije 3 i 3A ne prometuju, a linija 4 je trenutno u prekidu (zbog neočišćene ceste)

- linije 10, 27, 29, 11, 12, 13, 14, 16, 18, 19, 20 21, te od 22 do 30 prometuju redovnom trasom

- linija 18B ne prometuje, kao i linije opatijskog zaleđa

- linija 32 prometuje do Slatine

Ruske

ja bome nisam vidio nijedan 7A od kad sam budan, ali mi stara rekla da je minibus bio oko 10...i poslije ne...

ikar

Citat: Ruske  u Prosinac 18, 2010, 12:40:50
ja bome nisam vidio nijedan 7A od kad sam budan, ali mi stara rekla da je minibus bio oko 10...i poslije ne...

A šta su čudiš? Pa zadnji ovakav snijeg nisu 3 dana vozili gore nego ko 7ca.

Ruske

nis, samo kazem, da je jedan bio, dalje nis vise

NP-549

16:00 na 21 Brnčići normalno odradio i za gore i za dole do Tuša i onda zaglavio u koloni, došao tek u 19:30 na Deltu i odma za Tribalj, došao u 22:00 na Križišće, odma za Ri, i u 22:45 za Hreljin.  Sve se može odvozit bez problema.  Najviše su zaje.... mali auti sa ljetnim gumama, a vozači gradskih buseva su najobičnije pičkice koji se boje do Kozale ić !

21 na Štrangi
[/URL]

NP-549

ikar

Evo izvještaja. Krenuo sam pješke sa Vežice prema gradu u 17 sati. Sve mirno do Tete Rože gdje je zadnji u koloni 610 bio u povratku sa Ind. Zone (16.10 odozgo). Vjerujem da bi se spustio do grada da mu nisu smetali gradski autobusi kojih je bilo 5 ispred + Citaro na početku Kvaternikove. Niže na Piramidi stoje 496 i 721 dok na vijaduktu u Cindrićevoj se ima šta za vidit. Ljudi stavljaju lance a Transov 1157 sa 1 km/h lagano ide uzbrdo (dok mu cijelo vrijeme ABS toka) a iza njega kolona do Žabice. Na Delti kažin, na mostu u desnoj traci stoji 611 zagašen (oko 19.45 viđen Marić kako pomaže vozaču iz garaže da mu ga ispelje), Na Delti taman 679 kreće za Kastav (17.30) i 700 koji krca prema Grobniku. Još je na Delti bio i 693 parkiran ispred prometnog ureda. Na Potoku ispred građevinskog blokada - mali auti su napravili kažin. Prvi u koloni za gore 619 koji je krenuo u 16.15 prema Klani, iza njega 705 na 6ci. Za dole je bila kolona do Tehničkog sa nekoliko gradskih monotrala i jedno 4-5 prigradskih. Blokada je tamo bila do 19 sati kada je 619 nastavio prema Klani. Koliko sam čuo na Lencu je isto bila sveopća blokada, auti su se prepriječili i 607 (16.15 Šoići). Kad sam se vratio na Deltu počelo se kako-tako voziti. Pohvalio bi ovim putem vozače koji su prvi krenuli odmah nakon blokade - 695 prema Kastvu, 700 do Čavli, 694 prema Triblju i 677 za Hreljin preko Kostrene.

EDIT - vozio je i 688 na 32.
EDIT 2 - 608 je sinoć bio na 1.