Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

MB Citaro

Citat: NP-549  u Prosinac 18, 2010, 13:21:48
 Najviše su zaje.... mali auti sa ljetnim gumama, a vozači gradskih buseva su najobičnije pičkice koji se boje do Kozale ić !

Lako vozačima prigradskih autobusa koji imaju zimske gume za razliku od gradskih koji su vozili sa ljetnim gumama, neke gradske harmonike nisu mogle po ravnom normalno krenut koliko su im loše gume.

ikar

Citat: MB Citaro  u Prosinac 18, 2010, 14:25:04
Lako vozačima prigradskih autobusa koji imaju zimske gume za razliku od gradskih koji su vozili sa ljetnim gumama, neke gradske harmonike nisu mogle po ravnom normalno krenut koliko su im loše gume.

A neš ti guma na 694. Chelovstone Winter Special  ;D

MB Citaro

Citat: ikar  u Prosinac 18, 2010, 14:29:39
Citat: MB Citaro  u Prosinac 18, 2010, 14:25:04

A neš ti guma na 694. Chelovstone Winter Special  ;D

A ipak vjerujem da su bolje gume od 694 nego od 536 koji nije mogo ni po ravnom normalno krenut

NP-549

Za harmonike OK, ali solo Conecto ima da ide svakamo.  To što neznaju stavit u ler i malo pomalo se spustit to je druga stvar.  A šta misliš da su na prigradskim puno bolje gume. Sve nešto sparuju po dvije iste, a sve polovno.

Ovo ti je od lani sa 607 sa "slick" gumama. Malo šlajfa al ide

Ruske

moze kakva info za nocne buseve? zanima me dali ce voziti nocas 102 do g.vezice? ili nista od toga...

Boki651

hitno trebam info, da li vozi 29-ka, jutros je vozila, bar tako piše na webu

Ruske

jel ovo tocno?

Stanje na autobusnim linijama (18. prosinca) 13.30 sati:
-  linija 7A prometuje minibus od Sv. Križa do centra, od centra standardni autobus do Turkova. U naselje Hosti ne prometujemo zbog neočišćene prometnice i parkiranih automobila.

i ako se zna kojim voznim redom? trebao bi u 18 biti u gradu, jel ide u 1735 bus, kao po obicnom rasporedu?

Boki651

pa vjerojatno vozi po voznom redu od subote, ovdje je sve zaleđeno, neće bus ni sutra

Ruske

susjedi kazu da nisu vidjeli/culi nijedan bus cijeli dan...tako nisam ni ja...a jedna je rekla da je zvala autotrolej i da su rekli da vozi ??? pa opet zvala pa su joj rekli kao da ima problem minibus sa okretanjem gore!!! WTF??????

ikar

Aktualno stanje:

Linija 1a - prometuje za Bivio
Linija 2 - prometuje do Martinkovca
Linija 3 - prometuje do Grbci starom trasom (ne ide kroz Šumci)
Linija 3A - NE PROMETUJE
Linija 5 - Prometuje u dva dijela / poslije rotora minibus
Linija 7A - Prometuje trasom linije 7 (G. Vežica-Pehlin); Minibus pokušava prometovati do Sv. Križa
Linija 8 - prometuje A.K.M.-Torpedo (navodno Bulevard zaleđen)

Linija 10 - prometuje starom trasom do Šoića (Magistralom)
Linija 11 - prometuje do Benaša ???
Linija 13 - NE PROMETUJE OD 19 sati (Zadnja vožnja u 18.40) - Led
Linija 14 - Prometuje samo do Mavrinci (staro okretište) od 20 sati (Zadnja vožnja u 19.45) zbog snijega i parkiranih auta
Linija 18 - Ne prometuje u Spinčiće (Brnčići nisam siguran)
Linija 18B - Navodno ne prometuje (U 18.20 vozio 699)
Linija 26 - Prometuje samo do Cafe Bar-a "Millenium" na Hreljinu
Linija 32 - Prometuje do Opatije (Lovran - led)

BTW - sinoć je i 638 vozio. Normalno je odvozio u 21:45 za Šoiće (magistralom)

Ruske

Citat: Ruske  u Prosinac 18, 2010, 15:46:43
moze kakva info za nocne buseve? zanima me dali ce voziti nocas 102 do g.vezice? ili nista od toga...
Trazi se jos uvijek odgovor

ikar

Citat: Ruske  u Prosinac 18, 2010, 22:17:08

Nezna se još ništa, vidiš da negdje ledi po cesti. Vjerojatno će vozit do kud mogu (kao i prošle godine).

A ako ti tolko treba zovi dole dispečersku službu, mislim da je broj na shemi linija, pa pitaj.

mivano

..."linija 11 prometuje na relaciji Delta - Benaši."

pa koji red niže:

"linija 11 prometuje do Saršona"

čini se da se za Grohovo ide:

"linija 13 prometuje normalno"

btw: rekli su mi da je danas popodne očišćen Drenovski put, a i Grohovski

Berlingo

Citat: ikar  u Prosinac 18, 2010, 22:20:31
Citat: Ruske  u Prosinac 18, 2010, 22:17:08

Nezna se još ništa, vidiš da negdje ledi po cesti. Vjerojatno će vozit do kud mogu (kao i prošle godine).

A ako ti tolko treba zovi dole dispečersku službu, mislim da je broj na shemi linija, pa pitaj.
Led? Vani je jako lose. Pa jutros je vozio 1A a veceras nije vozio, zapravo vozio je do Bivia. Sve ledi, ovdje kod mene i puse. Jutros je bila idila. Sad sigurno nije. A vidim da i nije puno mladih izaslo veceras pa bas i ne vidim svrhu nocnih linija.

Berlingo

Marceljeva Draga subotu ujutro. Bilo je divno setati. Sad je vani jako lose. A crometeo kaze da su Cavle -14.5!

Tek veceras u 21.00 je bila ralica na ugibalistu kraj kokosinjca. Dobro je posipana. Unatoc tome neki vozaci conecta nisu skuzili i stajali su na cesti, vjerovatno radi problema u prijasnim krugovima. Istaknuo bi 660 koji stao na glavnoj cesti s upaljena sva 4. Dugo to nisam vidio pa cak i kad je skolski autobus u pitanju.