Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Berlingo

Vi ocito niste svjesni koje je to povecanje standarda. Do sad se to u ovom gradu nije dogodilo! Blago nam se svima dok svi imamo Autotrolej koji misli na svih nas!
U kojem god dijelu grada zivjeli oni ce vam omoguciti najbrzu i redovitu liniju s centrom grada.Istina, kad vam u Zavidicima u subotu pobjegne autobus u 16.45 cekat cete ga do ponedjeljka u 6 ujutro kad su vec neki poceli raditi i ici cete pjeske s Turnica na Mlaku.  Ali mlado je to rukovodstvo, siguran sam u vrlo skore promjene. :)evil

MAKI

Citat: ikar  u Listopad 04, 2010, 23:17:03
Programirane su šifre:

8 Torpedo-Centar-kampus-G. Vežica / 8 G. Vežica-kampus-Pomeario-Torpedo
8a G. Vežica-kampus-Fiumara / 8a Jelačićev Trg-kampus-G. Vežica

Što, kad, kako, kuda? Vidit ćemo...

ova prva solucija je po meni bolja a ne neka nova linija
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Nije mi jasno zašto uvode novu liniju kad su mogli produžit 2A.  Stavit dva monotrala da ide svakih 45 minuta

Berlingo

Ma ne moze ici 2A jer s novom linijom se dobiva povecanje standarda!  Tipicno za ovaj grad.>hammer<

Shole

Malo mi je čudno da sad postoji linija koja ide samo sa istoka do centra, i imamo nekoliko linija od centra do zapada. Uvijek se prije spajalo da ide s jednog kraja grada na drugi tako da može kupiti i ostale putnike i olakšati opterećenim linijama.  Sad imamo dvije ISTOK-CENTAR  (8A G.Vežica-Fiumara i 13 Grohovo-Fiumara) i tri linije CENTAR-ZAPAD  (2A, 3, 3A). 

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

amalok.95

jedno pitanje nisma baš pratio forum pa me zanima kada se mjenja  linija 8 i uvodi 8a

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Napokon su u Autotroleju popustili radi velikih prigovora putnika i posebno radi ljudi iz M.O.-a. Linija 2A je bez najave pocela voziti nedjeljom i to pravom trasom. Neznam tko je sve bio nazocan otvorenju linije, ali znam da sam vidio onog sta se predstavlja u javnosti kao glavni u M.O.-u. Ja sam isao u cvjetarnu,kupio buket i stavio na autobus. Molim da se promjene unesu na sluzbene stranice ovog prijevoznika.

Moje velike pohvale za Autotrolej!

Berlingo

Ja bi lijepo molio odgovorne ljude u Autotroleju koji su zaduzeni za to da bace ponekad i regia na 2A. Putnika ima toliko da bi se svi naspavali da se izvale preko 4 fotelje dok idu na posao ili s posla. Jedini je problem sta uvesti nedjeljom.

Ruske

jednog lijepog citara sa klimom ;D

kico101

Da li je došlo do novog povećanja standarda prijevoza na linijama 1,2,4,5,6,7 i 7A od 27.12.2010.? ( vidjeti web stranicu ). ???
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

tramvajac 92

Mislim da je stanje privremeno (dok su školski praznici). Tako je to u Zagrebu.

Boki651

Citat: kico101  u Prosinac 27, 2010, 20:03:27
Da li je došlo do novog povećanja standarda prijevoza na linijama 1,2,4,5,6,7 i 7A od 27.12.2010.? ( vidjeti web stranicu ). ???

Još se ja čudim zašto bus danas od mene kreće u 12.07.
BTW opet 7a preko Pomeria stavljen, dokad tako ???

Berlingo

Pitanja uputiti na "Autotrolej"- Skoljic 6- 51000 Rijeka. Nakon 5- 7 god. i valjda preko 200 pitanja mozda se vama vise posreci nego meni. Mozda dobijete odgovor. Zavisi gdje stanujete, mozda ste Marceljeva Draga pa ga dobijete odmah.
>hammer<