Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Je li to nakon mnogo godina novitet (kakav takav) u voznom parku Croatia Busa?
Danas u 7.30 iz Huma na Sutli vozio za Zagreb minibus, ofarban u plavu boju s velikim natpisom Croatia Bus.
Taj auto bi, pretpostavljam, trebao u 14.30 za Desinić, pa ako tko bude u prilici da napravi sačekušu u Zagrebu.

kampanjac

Citat: fakincic  u Prosinac 21, 2010, 08:33:15
Je li to nakon mnogo godina novitet (kakav takav) u voznom parku Croatia Busa?
Danas u 7.30 iz Huma na Sutli vozio za Zagreb minibus, ofarban u plavu boju s velikim natpisom Croatia Bus.
Taj auto bi, pretpostavljam, trebao u 14.30 za Desinić, pa ako tko bude u prilici da napravi sačekušu u Zagrebu.
evo stvorio mu ja sačekušu (sasvim slućajno) u krapinskima...ima slika na CB-slike... ;D ;D

mate

Danas na liniji Zupanja - Frankfurt Transliner ZG-0002-CB

fakincic

Kroz Pregradu za ZG otišao katni 515 s ruksakom otraga. Cesta je suha, a on opran i čist. Bez obzira na godine na svojim plećima, pravi space shuttle, kak je netko svojedobno ovdje napisal. (Razgovarao sam pa ga nisam mogao uslikati  :'( )

fakincic

danas u 8.30 za Hum na Sutli otišao 0017

manoplan

Tomek je prije par dana u temi Croatia bus slike postavio mini-reportažu o autobusima koji leže iza Zovkine benzinske postaje, ali danas smo obojica išli tamo da detaljnije pogledamo.

U prvom planu, nedavno zapaljena Setra 315

Dva Megalinera iza plavog kamiona

Cityliner ZG 9404-V

Cityliner ZG 494-MV

Jedan Transliner bez pločica

MB O404

im

je ovi autobusi prelaze u ap imotski ili??

kampanjac

Citat: im  u Siječanj 08, 2011, 20:14:23
da zbilja, jel znate dečki kaj bu s njima...i kolko je buseva uopće ostalo u CB-u..?

manoplan

Citat: im  u Siječanj 08, 2011, 20:14:23
To je ono što još nitko od nas ne zna.
Sigurno je da bi barem neki od njih već bili tamo da ne postoje neke imovinsko-pravne zapreke. Očito da puno toga još nije (raz)riješeno.

im

čini mi se da bi starliner i jetliner uskoro mogli nestat s ovog parkirališta jer je jedino s njih su skinute naljepnice  ???

lukas auto

manoplan

Relativno blizu Zovkinog ''parkirališta'' nalazi se i nova ''garaža'' nekadašnjeg giganta - Croatie busa.

Zvuči nevjerojatno, ali njihovi autobusi svakodnevno prolaze ovom cestom na kojoj se jedva mimoiđu dva osobna automobila.

Eto nas ispred garaže u kojoj smo zatekli Skylinera, dva Translinera i prinovu iz Jozo turista

conecto

Super slike, al' tužno ih je gledat'  >:(
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

fakincic

Može malo preciznije di je ta garaža, pliz? Koliko im vremenski treba da dođu do AK?

Tomek

Garaža je u Ivanjoj Reci, kod garaže Drava prometa. Ovo zapravo i nije njihova garaža nego od zastupnika Irisbusa za Hr., Autobus d.o.o, ali ju koristi i CB.
Do autobusnog im treba otprilike kao i iz Lučkog, možda koju minutu manje, ovisi o gužvi.