ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

zlepur1

Sivi 148 CP večeras jedva zakočija na raskrsnici kod Kauflanda.Radi samo prednja liva kočnica .Zadimija kao da će se svaki čas zapaliti.Očito je i njemu predviđen kraj.
Poruka upravi ATP Šibenik-Dajte dite materi odnosno onom ko će znati upravljati firmom i dovesti vozni park u red.Privedimo ovo mučenje svome kraju.Počinje škola , a tad će 90 posto autobusa biti isključeno iz prometa jer ne zadovoljava sigurnosne standarde.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

zlepur1

Večeres Čazmatransov neoplan (ne znam koji vidio samo zadnji kraj) na liniji Šibenik-Solaris
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Kao što je već prije peron24 rekao za njega nade više nema. Završio je među rashodovanim autobusima. Onih par dana što je bio u radioni to su sigurno pregledavali da li je popravak isplativ. Na žalost nije tako smo ostali bez dva Volvo Steyra. Za jednog su oni krivi, a drugi je nastradao u nesreći.

Čazmatransov MAN
Dani ponosa i slave!

TAM

Veći dio voznog parka od Krka promet je u najmu ATP Šibeniku

Dani ponosa i slave!

NP-549

To nije zanimljivost nego je to originalno kod svih "M" Tamova.  To što je s vremenom modificirano pa je bio dole to je rezultat Šibenskih majstora ;)

TAM

Evo gospode koja vozi za ATP. Imao sam čast da se vozim u jednom od njih.
ŠI 457-CM

ŠI 456-CM

Dani ponosa i slave!

STEFI- GRAF

Jesu tamine ali za priznat uredne za 5+svaka čast gazdi i kolegama vozačima

TAM

TAM 260 A 116 P (ŠI 802-K) dok je još vozia. Žao mi je što su ih sve uništili, a mogli su još uvijek voziti samo da su ih malo bolje održavali. Izvor:Slobodna Dalmacija

Zanima me niska avtomontaža (zaokruženo) po bojanju mi liči na Varaždinsku avtomontažu http://i142.photobucket.com/albums/r111/alex_vz/Bus3.jpg
Imali kakve povezanosti? Dali netko znade koji je ovo  TAM na slici i jeli ovo u pozadini AV120L od Ap Varaždina?
Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

Mislim da je ovo 260A116P, a niski av je vjerojatno apov, ima garažni broj u krugu

TAM

Citat: tramvajac 92  u Rujan 06, 2013, 18:12:29
Mislim da je ovo 260A116P, a niski av je vjerojatno apov, ima garažni broj u krugu
Krivo sam se izrazio nisam mislio na model nego na registraciju.
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Ovaj donji 260A116P je ŠI 193-F(kasnije ŠI 782-DT).

TAM

TAM-ovi dobili naljepnice Autotransporta

Malo unutrašnjosti TAM-a (ŠI 457-CM)

Nema tri predzadnja reda siceva
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Koji je ono bus iza TAM-a? Čini da je ono "i" šta viri dio natpisa "Autotransport Šibenik".

Servis

Sudeći po kosim crtama - Čupićev Euroliner.

TAM

Bova je jučer malo zaplivala u moru negdje kod Tribunja.
Dani ponosa i slave!