ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

stipe15

Evo me vratia san se iz Makarske.Iša san sa AV120 ŠI 234-AP.Taj autobus koliko je god loš izvana dobar je iznutra.Udobna sjedala,nigdje isparano,pošarano,prljavo....Svaka čast.
Usput kad sam se taman ukrcava jedva mi je vozač dopustia da uđem jer nije bilo mista.Kaže vozač na mobitel šefu da je bus već na polasku iz Dubrovnika bia pun i da su trebali poslat malog ISUZUA s njima!To je valjda onaj AP VŽ koji u zadnj vrime stalno vozi za ATP.

stipe15

Nije mi jasna jedna stvar.Zašto likovi u ATP nekupe 20 komada limenih ratkapi za one Eurobuseve.AV120 izgleda puno lipše sa ratkapama.A i ta investicija i nije tako skupa.....valjda?

stipe15

Sada mi je prijatelj javio da mu je otac postao direktor ATP-a. :o

dialogos

Eto, sada ces imati informacije iz prve ruke ako ih uopce bude ;)

Eurobus av120

sad mu odmah reci da nek kupe te limene ratkape  ;) ;D

netko

Jučer sam bio u Splitu.
Prvo karta kupljena kolodvoru iznosi 16kn za Split-Trogir što me zblesnilo jer takvu cijenu drže i privatnici.Dok je kod ATR-a,APVŽ-a,i kod sviju skuplja.ATR mislim 21kn.
Svaka čast na tome ATP Šibeniku na tome. :D

Drugo.Vozio sam se u bijelom VOLVU 9900.Mislim da se nisam vozio i nikad večoj mašini od te. :D
Jednostavno spoj fenomenalne unutrašnjosti(lijepo oslikane)i spoj snage motora daju jedan fenomenalni ugođaj u kojem uživaš dok sjediš. :D
Ali nisu naše ceste baš za njega.Malo klapa i lupa preko svake neravnine,ali to su naše ceste.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

dialogos

A tek ugodjaj kino-dvorane  ;)

tovar

Oko 7 sam prošao kraj ATP-ove garaže. Bager lomi bankinu prema Plodinama i magistrali, a vidija sam da im je praonica zatvorena. Jel možda rade pristup i sa strane tehničkog?

stipe15

Sinoć 3 AV120 nal različitim linijama:
ŠI-877-BF- trebalo bi ga pod hitno sredit (napravit generalku)došao iz Zagreba (ZG-ŠI)
ŠI-407-CR-zasad najbolji av120 otkad je uređen ide ko raketa ,nova unutrašnjost,limarija +10...vozio DU-ŠI
VŽ-482-GT-dobio novu unutrašnjost(iili tapecirum)uopće nije toliko loš kako je 'netko' rekao,dapače sasvim je ok. ZD-ST

netko

Citat: stipe15  u Kolovoz 26, 2008, 15:06:22
VŽ-482-GT-dobio novu unutrašnjost(iili tapecirum)uopće nije toliko loš kako je 'netko' rekao,dapače sasvim je ok. ZD-ST
Meni izgleda ofucano samo izvanka. ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

stipe15

Citat: stipe15  u Kolovoz 19, 2008, 10:44:54
Sada mi je prijatelj javio da mu je otac postao direktor ATP-a. :o

Ovo tvrdim iz neslužbenih informacija ,ali nije to ni trač ni nešto tako nego jednostavno nisam 100% siguran.

Saznao sam da nije protjeran samo direktor nego i sve osobe koje su se nalazile na važnijim pozicijama u firmi(uprava).Inače dobili su otkaz zbog toga što je ATP upao u dugove.
Od novopečenog direktora stižu informacije da je jedan od većih problema manjak vozača.Inače  ATP trenutno traži 5 vozača i jednu /jednog konduktera.

Samo da navedem  priču vozača o njihovoj preopterećenosti.
On inače živi u Kaštelama a vozi za ATP.Vozio je liniju DU-ŠI sa dolaskom u Šibenik oko 20 h zbog gužve.Nakon toga trebao bi kući drugim autobusom u Kaštele.Znači došao bi oko 21 h.Sve bi to bilo uredu da on već u 23.00 nema vozit ŠI-ZG!! Vremena za odmor nema!!! Pa kako će čovjek opet voziti toliku liniju?! Pa nije robot!! Sva sreća  drugi mu je vozač stao u Kaštelama na liniji DU-ŠI da se odmori i to samo zato što su njih dva dobri prijatelji....Inače....

I to sve za pišljavih...neznam ni ja koliko kuna(3000-3500 max.)

dialogos

Vozača manjka već dugo u vecini firmi. Ovo  s natjecajem za 5 vozaca i konduktera traje vec duze vrijeme. Inace dnevnice i place  nisu bas pisljivih 3500 kn, ipajk se radi o vecoj lovi , bar u ATP-u Ši. Naravno, govorim o medjugradskim i medjunarodnim linijama. O novim dugovima i protjerivanju cujem prvi put ali mozda i je, ne znam.

manoplan

Citat: stipe15  u Kolovoz 29, 2008, 01:02:30

Ovo tvrdim iz neslužbenih informacija ,ali nije to ni trač ni nešto tako nego jednostavno nisam 100% siguran.

Saznao sam da nije protjeran samo direktor nego i sve osobe koje su se nalazile na važnijim pozicijama u firmi(uprava).Inače dobili su otkaz zbog toga što je ATP upao u dugove.
Od novopečenog direktora stižu informacije da je jedan od većih problema manjak vozača.Inače  ATP trenutno traži 5 vozača i jednu /jednog konduktera.

Pa zašto sada kadrovske promjene?Na par mjesta sam čuo da je stanje u ATP Šibenik kudikamo bolje nego na razini AP grupe i to zahvaljujući mlađim ljudima koji su tamo dovedeni (spominjala se jedna mlada magistrica iz Varaždina).Taman su stvari krenule u dobrom smijeru... ???

stipe15

Hmm... evo ovako kao što sam i prije spomenuo novi direktor ATP-a je magistar prometa(ujedno i otac moga prijatelja).
A šefica računovodstva uprave ATP-a je isto dobila otkaz(nju zna moja mater).Isto tako kruže priče da se novac iz ATP-ove blagajne davao u nepoznate svrhe....Dalje nebi govorio ipak nije to baš tema za Internet

p.s. Da se netko nebi našao nepravedno optužen.....ovo zadnje je glasina.