ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

stipe15

I u tom članku se spominje nova uprava.

dialogos

Na prostoru bivše praonice za vozila u ATP-u će biti izgrađena nova stanica za tehnički pregled koncerna Agram (do stanice za tehnički pregled od C.O.)

stipe15

Zna li se što o skylineru(ex c.b.)?Vi iz Zagreba bi mogli provjerit jeli još na onom parkiralištu gdje je dvaput dosad uhvaćen.

dialogos

Sinoc na liniji Šibenik - Murter - Šibenik MAN Lion's Regio.

Tomek

Syliner već dugo nije u Zagrebu na parkingu CB-a.. Ja sam mislio da dolje vozi??

stipe15

Ja ga nisam vidio.Možda su ga prodali ili izrezali?Ali nije mi bio niti jasan razlog njegove kupnje.Doveden je u zimu 2006 ili 07. ako se nevaram, u jako lošem stanju .Nisam ga vidio da vozi nitijednu rentabilnu liniju.Vozio je jedno vrime sezonsku za Murter i od onda ga nigdi nema nego na tom parkingu CB-a.

Tomek

Par puta je vozioŠibenik - Zagreb, bile su na starom forumu slike.. I on  nije kupljen nego prebačen budući da je vlasnik ATPa i CBa isti..

stipe15

Aha.Opet prebačen je bezvz.Što će ti autobus ako nevozi ;D.

stipe15

Viđen Fiat Ducato s naljepnicom ATP-a.

Shole

U petak rijedak gost u Rijeci,   Setra 319 GT-HD vozila jutarnju Rijeka-Dubrovnik u 7:00

sshadow11

pa tko je sad direktor atp-a jeli još Vitomir Jendričko i zar on nije direktor croatia bus zagreb ???  ???

sshadow11

i sad sam nasa da je i direktor autoprometa sisak ??? ??? pa koliko taj tip ima placa,, a samo u aotoprometu mu je placa 9211 kuna  :o >:(  a vozaci neka gladuju to ti je nasa drzava

stipe15

Ime direktora ATP-a je Josip Burazer Pavešković.A čovjek za kojeg mi je prijatelj rekao da je iznad njega je ustvari Ivica Bodrušić izvršni direktor cijelog tog Zovkinog sustava.