ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

TAM

Grb ATP-a Šibenik. Kao da ga je malo dijete pravilo. Ovakvi se grbovi već duže stavljaju što je falilo starome bolje je izgledao.
Dani ponosa i slave!

VISEON

Izgleda kao šinobus, a ne autobus

Avtomontaža

Citat: TAM  u Lipanj 08, 2013, 19:59:34
Grb ATP-a Šibenik. Kao da ga je malo dijete pravilo. Ovakvi se grbovi već duže stavljaju što je falilo starome bolje je izgledao.
Meni je onaj koji imaju Graf&Stiftovi i koji su prije imali Mečke, TAM-ovi i crvene Setre puno lipši od ovog.

TAM

Za ATP voze Čupićev Neoplan Euroliner (ŠI 333-DU) redovito DU-RI i obrnuto, a danas sam na kolodvoru vidio Drogmoller (ŠI 181-FE) vozio je za Zaton-Raslina. Je su li ovi autobusi samo u najmu ATP?
Dani ponosa i slave!

STEFI- GRAF

Citat: Ante M.  u Lipanj 05, 2013, 14:22:05
Pozdrav zanimaju me dvije stvari dali još prometuje linija Split - Ljubljana i ako netko zna kolika je popunjenost busa na toj liniji ? Hvala .  ;)
Ali ćeš ti za Ljubljanu pa gledaš ima li mista sad si došao u ovu temu bacat kosti jer su te ispalili iz tema Ap-Imotski ;D ;D ;D ;D

Ante M.

Ne želim zaraditi ban a komentar ti je glup iz teme AP Imotski me nisu ispalili pitao sam radi čiste radoznalosti .  :D :D

zlepur1

Citat: STEFI- GRAF  u Lipanj 11, 2013, 21:56:01
Citat: Ante M.  u Lipanj 05, 2013, 14:22:05
Pozdrav zanimaju me dvije stvari dali još prometuje linija Split - Ljubljana i ako netko zna kolika je popunjenost busa na toj liniji ? Hvala .  ;)
Ali ćeš ti za Ljubljanu pa gledaš ima li mista sad si došao u ovu temu bacat kosti jer su te ispalili iz tema Ap-Imotski ;D ;D ;D ;D
Split-Ljubljana još uvijek prometuje i to sezonski, kakav će biti režim nakon ulaska u EU ne znam, a šta se tiče popunjenosti ona je negdi oko 90%.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Avtomontaža

ŠI221ET vraćen na međugradske linije. Jučer vozio na Zadar-Split.

TAM

Ćupićev Volvo Drogmoller (ŠI 181-FE) dobio natpise Autotransport d.d. Šibenik i grb.
Dani ponosa i slave!

actros

u regiju prvo hlađenje, pa grijanje, i na kraju pjena party

u Trogiru, danas u 12.00

TAM

Sinoć na povratku iz Splita se pokvario i prenoćio u Primoštenu, prije toga je vozi Zagreb-Split

Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Citat: TAM  u Srpanj 18, 2013, 14:56:45
Sinoć na povratku iz Splita se pokvario i prenoćio u Primoštenu, prije toga je vozi Zagreb-Split
Popravljen je vrlo brzo. Danas je vozio Šibenik-Dubrovnik.

TAM

Evo još jedna snimka Garaže:
Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!