Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

sibencan

#65 i more  8-8
Eurobus AV 120

Paško

Mislim da su sjedala s druge slike iz #168 popravljena. #208 ima jedno sjedalo iz O345G u predzadnjem redu. Regio #251 ne pati od sličnih problema:
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

#275, nekad bilo staklo na kabini ....

man323

Nekad je bilo i tako će sad zauvik ostat.

Lion's Driver

Je li taj #275 slučajno bio žrtva onog razbojništva i napada na Vozača nedavno?

XDonald

Je , kad se sudario s Crosswayon krajen 7. miseca. Sve to radi isfrustrirane neodgojene budale , radi cega busevi izgledaju vako osakaceno >hammer<

man323

Citat: amfan  u Rujan 08, 2016, 01:28:53
Mislim da su sjedala s druge slike iz #168 popravljena. #208 ima jedno sjedalo iz O345G u predzadnjem redu. Regio #251 ne pati od sličnih problema:
Zato ovaj bijelo/žuti poklopac bode oči.

Paško

Jedna brzinska iz novopristiglog #306. Sliku izvana mi je pokvarilo krivo fokusiranje. >:(

XDonald

#255 , rasparan naslon u predzadnjem redu
#271 , rukohvat bez boje
#192 nema staklo kod 3.vrata a i ova rucka na skalama je skoro pa skroz ostala bez boje
Zato je u #286 sve tip-top:

myildirim129

Da li se primjerice u manovima lion classic sa onim sivim starim sjedalima isplati staviti potpuno nova sjedala, te koliko bi ta investicija kostala koja bi puno za nas gradjane znacila s obirom da su ona sjedala puna bakterija te sam njihov taj sivi tamni izgled ne djeluje privlacno...

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

Paško

Dobro oko vidi što je drugačije u #220, a nisam slikao i razrezanu gumu između dva krila vrata.
malo sa zadnjeg sjedala #199

man323

Može Promet u sve autobuse gdje su sjedala uništena postaviti nove, ali to nema svrhe i da je Promet dobrostojeća tvrtka sa OK voznim parkom. Ista ti sjedala za godinu dana budu kao i ona sjedala prije tih novih - uništena, zapaljena, išarana, polomljena, i rastavljena.

Ovo mi je zaista zanimljivo kako je nestao linoleum sa rampe za invalide, to u buseva niti sa 800.000km se ne potroši, a kamoli da se počne odljepljivati. Vjerojatno su tu nešto Prometovci krpali pa su izvadili iz #220.

XDonald

Malo iz #257. Ova rupa na boku vec duze stoji tu , a sjedala na "cetvorki" okrenutih isto gube tapecirung:
U #268 su vecinom izbrisani tragovi markera/spreja:
Prikolica #195:
I malo isaranosti kraj harmonike u #274:

smogovci.bbb2

Drogiranje? Alkohol? Obijest? Ne kultura? >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

man323

Nije ništa od toga. Vandalima što ovo uništavaju bi trebalo objasniti da su ovo njihovi roditelji platili i da je to njegovo vlasništvo.
Da se u Prometovim busevima voze isključivo starci i ljudi srednjih godina pa busevi bi iznutra bili netaknuti.