Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

smogovci.bbb2

Pa kad je tako čemu onda ova tema buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

RegioBus

Šteta u #026 je sanirana i to s originalnim tapecirungom.

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

XDonald

#288:

Paško

Zijevaju bočni poklopci u #300 ili #301, zaboravih koji je
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Danas popodne trebao sam negdje ići autom, ali drago mi je da sam na kraju išao autobusom jer sam doživio nešto što dosad još uvijek nisam imao priliku. Ušao sam u #010, linija 60 Omiš-Split i sjeo na jedno od mjesta u drugom dijelu autobusa. Uskoro mi je pogled pao na prostor ispred drugih vrata. Ugledao sam komad karoserije s Lion's Cityja na podu! Morao sam se približiti i uvjeriti da se to stvarno nalazi u autobusu u vožnji na liniji. Popričao sam i s vozačem, koji je rekao da je komad, koji nije bio s #010, ugledao tek kad je stigao u Omiš i ne zna kako je tu dospio. Pretpostavljam da su u garaži radili na nekom od starijih Cityja i "privremeno" ga stavili u #010, a onda i zaboravili na njega. Nevjerojatno.

Intouro

Nebi baš reka da je od starog citiya.

Paško

Intouro

#010 je ovaj tjedan bio u Dugopolju jer mu prednja svjetla nisu radila kako treba, moguce da su na njemu minjali branik ili na nekome drugome citiyu, pa poslali taj dio iz Dugopolja u garažu.

Lion's Driver

već je cili ispucan i izderan  >hammer<

EUROBUSZG

Ma vraga je to sa novog šta vi isto pisete bezveze...

Intouro

Citat: EUROBUSZG  u Ožujak 15, 2020, 18:24:26
Ma vraga je to sa novog šta vi isto pisete bezveze...

Ne pišemo mi bezveze, stari citiyi nemaju gabaritno svjetlo, imaju samo ono narančasto pravokutno svjetlo što svijetli, a novi city imaju uz to i još okruglo gabaritno svijetlo, vidiš da se lipo iscrtava na ovom braniku, ako su kojim slučajem stari citiyi imali gabaritno onda je ono bilo kockasto...

smogovci.bbb2

Misliš na ovo (tvoja fotka)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Intouro

Citat: smogovci.bbb2  u Ožujak 15, 2020, 20:27:43
Misliš na ovo (tvoja fotka)

Stari citiyi to gabaritno nemaju, mislim samo da #222 ima, Al na njemu je kockasto.

XDonald

Opustošeni #265 i #228:

Paško

I, normalno, u njemu penzići i, normalno, side šta mogu više naprid. Neka se ukine gradski prijevoz kad su toliki bezobzirni.