Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

dalmatinac

Citat: maky  u Prosinac 13, 2008, 13:58:15
Oni koji bi trebali znati, a čitaju ovo, znaju o kojem se autobusu radi, tj. koji g.b. je jer im svaki *ebeni put u još *ebenijem nalogu na zadnjoj stranici PIŠE napomena da PROKIŠNJAVA po cijeloj desnoj strani. Već više od pola godine se NIŠTA ne poduzima. Pa dobro koji k* se onda radi u remontu?! Očito ništa, tamo dane gube "stari majstori" kojima nitko ne smije ništa jer su oni već 100 godina u firmi i nedaj Bože da im netko predloži da bi za promjenu mogli nešto i RADIT. Državna firma, ostali još u komunizmu i radi se sve osim onoga šta bi se trebalo radit. Malo svoje auto, malo od prijatelja, malo faturetu, malo odspavat na poslu, a autobus se popravlja tek onda kada ne može mrdnut s mjesta.
Uostalom, kad im je toliko teško, uzet ću sam  tubu usranog silikona i začepit gdje propušta, samo nek mi dopuste.
Dokada će ljudi plaćati kartu da bi kisnuli u Prometovim autobusima molim lijepo?

Pa trpim već više od pola godine, svaki put kad je kiša tražim dotični autobus na kojoj liniji vozi i onda uđem unutra s nadom da su ga napokon sredili i svaki put unutra bude još gore. I onda recite čovjek eksplodirao. Pa ko nebi kad mora i unutra držati upaljen kišobran, mogli su bar na svako sjedalo staviti kabanicu za svakog pojedinog putnika.

Dajte više pošaljite te svoje "majstore" u penziju i zaposlite mlade ljude sa čvrstim stavom koji će reć "danas imate napravit  to, to, to, i to, ko neće vrata su mu tamo", a ne da svak radi šta ga je volja i uvodi  svoja pravila. Zna se tko je šef, a tko radnik! Bar bi se trebalo znat...
Joj kako bi mene svi mrzili kad bi se zaposlio tamo. Al bar se više ostatak svijeta nebi ismijavao za JGP-om u Splitu...

http://i35.tinypic.com/ogz1cl.jpg

http://i37.tinypic.com/4dmki.jpg

neće  to  još  dugo  , ko  pod sobom jamu kopa sam u nju upada tako će i promet, ne virujen da će kerum i dalje davat pare a oni da pljačkaju , a napretka nema tj. da se ljudi voze u ovakvin autobusima, najgore gradsko poduzeće u Hrvatskoj su definitivno...

maky

Unutrašnjost g.b. 214 se na prvi pogled čini uredu:

I sama unutrašnjost zbilja jest dobra, nema oštećenja, sjedala nisu izlizana i generalno je u dobrom stanju. Međutim, ako malo bolje obratite pozornost, naići ćete na puno problema vezanih uz čistoću autobusa. Ja znam da se svaki kutak autobusa ne može očistiti u servisu na kraju svakog radnog dana. Međutim, isto tako znam da svaki autobus nakon određenog vremena ima generalno čišćenje,  na kojem bi ga trebali zbilja uglancati. Na prijašnjim primjerima sam se uvjerio da to nije tako i da na tom generalnom čišćenju se ne napravi ništa više nego na običnom. G.b 214 je samo potvrda toga jer ovo vjerojatno nije nikad očišćeno i izgleda zaista ružno:

Inače se u Prometovih autobusa dosta prigovara (ne)čistoći. I sam sam nekoliko puta bio "žrtva" masti za podmazivanje (koje je bilo na jednom krilu od vrata) i sličnog, a raznorazni papirići i žvake su svakodnevica. U tom sektoru još uvijek treba puno rada kako bi se doveo na razumnu razinu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

Citat: dalmatinac  u Srpanj 25, 2009, 00:13:07
Citat: maky  u Prosinac 13, 2008, 13:58:15
Oni koji bi trebali znati, a čitaju ovo, znaju o kojem se autobusu radi, tj. koji g.b. je jer im svaki *ebeni put u još *ebenijem nalogu na zadnjoj stranici PIŠE napomena da PROKIŠNJAVA po cijeloj desnoj strani. Već više od pola godine se NIŠTA ne poduzima. Pa dobro koji k* se onda radi u remontu?! Očito ništa, tamo dane gube "stari majstori" kojima nitko ne smije ništa jer su oni već 100 godina u firmi i nedaj Bože da im netko predloži da bi za promjenu mogli nešto i RADIT. Državna firma, ostali još u komunizmu i radi se sve osim onoga šta bi se trebalo radit. Malo svoje auto, malo od prijatelja, malo faturetu, malo odspavat na poslu, a autobus se popravlja tek onda kada ne može mrdnut s mjesta.
Uostalom, kad im je toliko teško, uzet ću sam  tubu usranog silikona i začepit gdje propušta, samo nek mi dopuste.
Dokada će ljudi plaćati kartu da bi kisnuli u Prometovim autobusima molim lijepo?

Pa trpim već više od pola godine, svaki put kad je kiša tražim dotični autobus na kojoj liniji vozi i onda uđem unutra s nadom da su ga napokon sredili i svaki put unutra bude još gore. I onda recite čovjek eksplodirao. Pa ko nebi kad mora i unutra držati upaljen kišobran, mogli su bar na svako sjedalo staviti kabanicu za svakog pojedinog putnika.

Dajte više pošaljite te svoje "majstore" u penziju i zaposlite mlade ljude sa čvrstim stavom koji će reć "danas imate napravit  to, to, to, i to, ko neće vrata su mu tamo", a ne da svak radi šta ga je volja i uvodi  svoja pravila. Zna se tko je šef, a tko radnik! Bar bi se trebalo znat...
Joj kako bi mene svi mrzili kad bi se zaposlio tamo. Al bar se više ostatak svijeta nebi ismijavao za JGP-om u Splitu...

http://i35.tinypic.com/ogz1cl.jpg

http://i37.tinypic.com/4dmki.jpg

neće  to  još  dugo  , ko  pod sobom jamu kopa sam u nju upada tako će i promet, ne virujen da će kerum i dalje davat pare a oni da pljačkaju , a napretka nema tj. da se ljudi voze u ovakvin autobusima, najgore gradsko poduzeće u Hrvatskoj su definitivno...
blago tebi jesi pametan!!!!!!!!!!!!
bela lađa

conecto

Možda Kerum bude dao nešto da se pokrpaju takvi busevi pošto je već dosta dao da se pokrpa Fani raznim plastičnim operacijama. Ako je Fanika gotova možda i busevi dođu na red, valjda joj se neće previše sise objesit kad rodi... Onda će ju opet trebat krpat, ili tražit nešto mlađe...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Bravo majstore! Ovo si fantasticno napisao.Samo da nebi naj....... ako ti on ovo procita.

Paško

Unutrašnjost g.b.104:

Razbijeno sjedalo iz g.b.203:

I sjedala domaće proizvodnje isto iz g.b.203:

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

netko

Jao,pa gdje je to vozio 104 kad je takav.
I stolice iz Konektora  :o ::| ,neka ih sad zamijenu sa stolicama iz 102.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

troosovinac

Citat: netko  u Prosinac 31, 2009, 19:50:28
biser ostaje biser!!!!!!!!
bela lađa

Paško

Bolje da ih stave u neki stariji bus koji rjeđe vozi... Ovako će ih samo glupi divljaci opet razbit...

maky

Citat: troosovinac  u Prosinac 31, 2009, 20:01:17
biser ostaje biser!!!!!!!!
A on je očito slavio novu godinu malo ranije, pa ne vidi da je prva slika samo iz 102, a ostale iz konektora...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

netko

Citat: maky  u Siječanj 01, 2010, 13:14:40
A on je očito slavio novu godinu malo ranije, pa ne vidi da je prva slika samo iz 102, a ostale iz konektora...
E,moja greška.Brzina. :-[ :-[
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Unutrašnjost g.b. 172 je dobro očuvana i nema "uvoznih" stolica iz MB-ova o305g (što je jako čudno). I unutrašnjost g.b. 181 je dosta dobra.

Paško

Paško