Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

stipe15

Ako ga budeš sređiva molin te nemoj mijenjati masku.....Bus predivno izgleda i ovako...zajebi trendove.... ;D

Neo

Citat: stipe15  u Travanj 06, 2009, 12:20:22
Ako ga budeš sređiva molin te nemoj mijenjati masku.....Bus predivno izgleda i ovako...zajebi trendove.... ;D

Sve je moguce Stipe, sve je moguce...:)
je zakon

peja

Neo molim te menjaj masku ako budes radio citylinera :)Bice mnogo lepsi,mada je i sad perfektan!
Ipak trend je trend:)

mb0404

Imas neku ideju sta bi na njemu radio,koje ce boje bit i sl ???

Neo

MB nemam za sada nikakve ideje vjeruj mi, bio je zamisljen da se uradio kao i zuti bus...
je zakon

mb0404

Nebi ti to bilo lose,samo nisam siguran da bi mu zuta boja stajala.Ako mozes nemoj mjenjat masku ostavi ga u originalu sto je vise moguce i ovako je bus lijep sam od sebe.

neoplan fahrer

Nemas potrebe mjenjat masku(makar sam ja siguran da ces ju mjenjati:P), eventualno zadnje staklo napravite kao u N1116 i to je sasvim dovoljno.. Neke nove naljepnice gore i gass.. Bitno je da se limarija sredi i lijepo polakira sta se tice izvana. Jel si interijer mislio tapicirat na novo ili?
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<

Neo

Nisam mislio dirati enterijer jer je u prilicno dobrom stanju...

Sutra Starliner gostuje u Zagrebu ispred City Centar ja mislim da je Jankomir...
je zakon

Neo

Slike od jutros na putu prema Zagrebu... ;)

Toliko za sada...:)
je zakon

elvis

jutros oko 10 sati plava i zuta mrcina vidjeni na Bradini kod Konjica,otisli prema Mostaru,stvarno su extra busevi

Neo

Pa Elvise gdje su slike... ;) ;)
je zakon

elvis

nisam uspio,sreli smo se u putu,a i vrijeme bilo ruzno,ne bi valjalo kroz prljavo staklo da sam slikao,ali cim bude prava prilika necu je propustit :D

erobuss

Jučer oko 18h žuta munja viđena na autoceti kod Bosiljeva otišla prema Zagrebu  :)

Neo

Evo i moja malenkost za upravljacem ove zvjerke... ;)

;D ;D ;D
je zakon

neoplan fahrer

U subotu popodne sam ti se sreo sa cityjem iznad rijeke.. ;)
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<