Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

221

buSHunter795

210 na 220

221 na 221  ;D

182 i Golf 2

Jesenski motivi

buSHunter795

Lavić na Kaptolu

501 na 222

686 na 228

(ex.) 793  ???

Tomek

ZET-ovi autobusi su bili i u Vukovaru na danu pada grada.
Vidio sam ova dva koja sam slikao i Regio gbr 58 koji nisam slikao.

sokre

Marbus na tehničkom. Slika iz Večernjeg lista.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Tomek

343

558

678 i gospodin Većeslav Holjevac

689 kod bolnice Rebro -- često su Citelisi na toj liniji, eto ide i uzbrdo

Tomek

Malo za dečke iz AP VG
810 -- na slici se ne vidi, al trul je jako oko blatobrana iako je u ARZ-u sređen pre godinu dana, ista pričai sa MAN NL gbr 101

876

878

881

221

staypp83

"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

plavi ZET-ov bus volim

Citat: marin  u Prosinac 09, 2012, 15:06:32
I još nešto, danas svakog Citara kojeg sam vidio imao je potrgane lajsne od svih vrata, onako unazad vise (...)
Potrgane su i na gbr. 192, srećom, samo kod 1. vrata... -.-

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

marin

@Plava, da vidio sam, ali ti nisi vidjela da su potrgane lajsne i kod zadnjih vrata, te nema zadnjeg gabarita kojeg izgubiš taj čas, samo se malo približiš ovo snijegu sa strane koji je trenutno na sadašnjih -10 otprilike tvrd kao beton. A to me uopće ne čudi jer znam vozača. Najbolje bih ga opisao ovako: Ako prođe, prođe, ako ne nema veze. Također, 179 zadnji gabarit fiju, a to sam čak i vidio dok je bio ispred mene. On je i izgreban kod prvog kotača, ali to me uopće isto ništa ne čudi jer ralice neobavljaju dobro svoj posao. Strašno su suzili cestu tim nabijanjem snijega, mogli su ako ne prvom ralicom onda drugom nabit skroz do rizola pa bi ga vozači onda mogli zgazit, ovako niko ga se ne usudi pipnut.

Mihailo Mateljan

08.12.2012.  :o

Garaža Podsused

Britanski Trg

Mihailo Mateljan

08.12.2012.  :o

Garaža Podsused

Križanj stare Samoborske i Škorpikove ulice u 06:00.h.

Britanski Trg

Britanski Trg