Man Lions City

Autor man134, Studeni 28, 2007, 22:06:01

Shole

Možda su i bile na 113, ali originalne mu nisu sigurno.  Bit će najprije da su od MAN kamiona.

narancasti

evo "uhvatio" sam gb157 s novim ratkapama

narancasti

nidi

Citat: Shole  u Ožujak 07, 2011, 08:55:45
Možda su i bile na 113, ali originalne mu nisu sigurno.  Bit će najprije da su od MAN kamiona.
Nisu 100% orginal to sam i ja primjetio ali krivo sam se izrazio, totalno su drugačije na lion's classic. Samo sam mislio reći da su skinute s gbr.113. ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

Paško

g.b. 138,

154

i jedan nepoznati g.b.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

staypp83

Evo da se ova tema malo aktivira, gbr. 136 na liniji 6 :P
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

staypp83

Citat: man134  u Srpanj 20, 2008, 19:11:13
Citat: narancasti  u Srpanj 19, 2008, 18:47:24
u gb 139 jucer je bilo slomljeno tipkalo stop,danas je skinuto!!!!
kad je snomjeno,znaci da to ne treba,ja bih osobno sve sto se snomljeno skino pa ako treba skino bi i liniju pa nek gospoda ide svojim osobnima autima i onako su pretrpali cjelu mokosicu s njima!!
evo sad im je godina i dvadeset dana,sramota je kavi su citiji,u njemackoj ovoga nema niti postoji neki autobusi stari su 20 godina nigdje crte ovo je sve katastrofa malo receno,sta ce nam novi autobusi ni ovo neznamo cuvati !!!!

isto nekidan ja idem linijom 10 mali klipan pise po autobus predamnom,ja mu kazem zasto to cinis meni dade odgovor,sta te boli briga... dalje necu govoriti suvisno...
Da, sramota, evo cityji cijeli ispisani, polomljeni... Na svakom busu nazad ispisani sprejevima, rezbareno sestarima, sve ispisano markerima...  :( >:( :o :o ??? ??? :-[ :-X :-\ :'( :'( good_boy buljimir buljimir
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

staypp83

Aktivacija malo evo sad su novi dosli ;D
Neki City dobio gbr. 36 :)

Slika i nije neke kvalitete...

nidi

Jel mi se čini ili imaju krace retrovizore?
*****  V     O      L       V       O   *****

MAN SU220

Jesu kraći su im retrovizori,a unutra je isto rukohvata kao i u starim citiyima...
3 MAN-a su vanka,1 u garaži a ostala 2 još nisu došla.

staypp83

Koliko vidim, jos fale DU-251-FS i DU-252-FS?
Evo ga, gbr. 36, mogo bi uskoro na cestu?

MAN SU220

Vidio sam oko 20.00h g.b.36 u gružu,a bočni display mu "klizi"sa natpisom LIBERTAS DUBROVNIK...

staypp83

Cek, prednji ne klizi, a bočni klizi?

tramvajac 92

Možda je tako programirano  ???

MAN SU220

Došla su i zadnja 2 MAN-a,dobili su svi g.b.31,32,33,34,35,36