Neoplan

Autor maky, Studeni 28, 2007, 22:56:57

Tlimfocit

ovo je od LT Toursa iz Imotskoga....vidia san ga i super izgleda ali neznan model

PAP-TOURS

Citat: Tlimfocit  u Siječanj 22, 2010, 15:47:47
ovo je od LT Toursa iz Imotskoga....vidia san ga i super izgleda ali neznan model

Piše NEOPLAN N 8102 . 
PAP TOURS - Travel  Agency

5AR

5AR

Majstor

Ovakve N8102 imao je Panturist ali mislim da je model N8012 Micro ima Panturist i manjeg N8008 Micro mislim da je bio na njihovim stranicama ponuđen na prodaju
Popravljao sam ga 2002.g. mali je avion sav plastičan sa 170 ks MBenz motorom leti
Samo mi sudite pošteno !

5AR

Citat: Majstor  u Siječanj 22, 2010, 23:30:29
Ovakve N8102 imao je Panturist ali mislim da je model N8012 Micro ima Panturist i manjeg N8008 Micro mislim da je bio na njihovim stranicama ponuđen na prodaju
Popravljao sam ga 2002.g. mali je avion sav plastičan sa 170 ks MBenz motorom leti

Tako je 8012, nisam odmah vidio da je greška.

The_Dubster

e ovo je malo za razliku čudno vidjet, među svim cityjima, jetovima, trans, sky i ostalim linerima ;D

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

conecto

Citat: The_Dubster  u Siječanj 23, 2010, 09:42:09
e ovo je malo za razliku čudno vidjet, među svim cityjima, jetovima, trans, sky i ostalim linerima ;D

Inače je i on imao naziv xxxliner - Metroliner! Barem u počecima, kasnije se taj naziv baš i nije toliko koristio već oznake N 80xx uz primetnutu skraćenicu MIC.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Dobro, predobro!!! :) ;) :D
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

maky

Auuuuuuu, ogromno hvala!!!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

PROFA

Evo na ovom testu stari STARLINER sa orginal ratkapama!
Ovakve ratkape je imao i PANTURIST i CROATIABUS kad su novi kupljeni!
A na ovom testu nebi se smijeo blamirat NEOPLAN da nesto stavi sta nije orginal!!!!!

Neoplan Academy Driver Training Video