Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

tramvajac 92

Ako su negdje došla 2 komada, vjerojatno se čekaju ostali. Nakon toga je carinjenje, homologacija (nekako mi se ne čini vjerojatnim da će biti grupna), tehnički pregled. Nakon toga se  bus123 privremeno registrira (vj. na ZG tablice) i tek onda može za DU.  Kad dođu u DU moraju se registrirat i tek onda mogu na cestu.. Al mogli bi ići tad u promer (pod uvjetom da se sva nužna procedura do tad obavi)

tramvaj1910

Novi manovi krenuli prema dubrovniku, reg. su od DU-251-FS do DU-256-FS redom.

Osoblje

Citat: tramvaj1910  u Ožujak 04, 2013, 13:43:35
Od toga stigla samo 4.

Jedan je krepatitis na autoputu poviše Zadra (odšlepan u MAN servis), a drugi je odlučio stati prije Dugopolja (i tu je pri ruci MAN servis).

staypp83

Kada se ova 4 ocekuju u DBK, a kada ova 2?
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

nidi

Zar se netko nije sjetio da bi i mehanicar trebao ici s njima.... Koliko vidim na slikama osim vozaca tu je i dispecer, ali nitko iz servisa nije isao.... >hammer< good_boy
*****  V     O      L       V       O   *****

tramvaj1910

Citat: Osoblje  u Ožujak 04, 2013, 20:00:57
Citat: tramvaj1910  u Ožujak 04, 2013, 13:43:35
Od toga stigla samo 4.

Jedan je krepatitis na autoputu poviše Zadra (odšlepan u MAN servis), a drugi je odlučio stati prije Dugopolja (i tu je pri ruci MAN servis).

Tako su nekad davno ikarusi ostajali po cesti do zagreba, samo nikad nije ostala 1/3 isporuke, kakva blamaža za MAN-a, i onda mi netko kaže da je MAN je najbolji, evo vidim da je, a nekad je bio, vec vidim dugotrajno lezanje po garaži, srećom imamo citibuse.

Man252

Citat: nidi  u Ožujak 04, 2013, 21:00:00
Zar se netko nije sjetio da bi i mehanicar trebao ici s njima.... Koliko vidim na slikama osim vozaca tu je i dispecer, ali nitko iz servisa nije isao.... >hammer< good_boy

Za tvoju informaciju išao je mehanicar od ovlastenog servisera Man!!!a vaši mehanicari nisu sposobni za ništa drugo osim za žderacinu

Majstor

Sto je pošlo po zlu ipak je to novo momci
Samo mi sudite pošteno !

nidi

A cuj riba smrdi od glave ;D nego nije mi jasno cemu dispecer, mozda da pazi na red voznje  :)evil
*****  V     O      L       V       O   *****

staypp83

Nebi me cudilo da jos jedan krepa do DBK  ;D good_boy >hammer<
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

gospardbk

"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

Pasa

staypp83

MAN SU220