Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

mb0404

Pa i ja sam pa znam ;D .Jbg to se mora znat,al hvala na kritici.

mb0404

Kazu hoce ispitat tehnicku ispravnost vozila,cisto sumnjam da nesto sa njim nije bilo udure ;D

elvis

ispravan ili ne,mora se ispitati ako je teza nesreca,sve moguce sumnje se moraju otkloniti da bi se slucaj mogao pravedno rijesiti

mb0404

Dok oni otklanjaju ljudi ginu.Gledo sam sinoc prilog na TV vezano za to,brate u onakvoj krivini izletio bi da je bolid F1 a ne bus,jos ako je brze vozio a kolko sam skonot pt je malo poledjen.

busfan

Citat: mb0404  u Ožujak 09, 2009, 18:55:49
Dok oni otklanjaju ljudi ginu.Gledo sam sinoc prilog na TV vezano za to,brate u onakvoj krivini izletio bi da je bolid F1 a ne bus,jos ako je brze vozio a kolko sam skonot pt je malo poledjen.

Uvjek je vozac kriv :-\   Bitno je da politicarima ne moze nista biti jer se vozaju u A8, Q7,... Kad bi napravili put kako treba, da li bi njima ostalo da sta ukradu.  Ovako je najlakse, za sve krivi vozaci

mb0404

Citat: busfan  u Ožujak 09, 2009, 20:32:59
Citat: mb0404  u Ožujak 09, 2009, 18:55:49

Uvjek je vozac kriv :-\   Bitno je da politicarima ne moze nista biti jer se vozaju u A8, Q7,... Kad bi napravili put kako treba, da li bi njima ostalo da sta ukradu.  Ovako je najlakse, za sve krivi vozaci
Takav vakat dosao,nije to jedini bus,prolse godine je sumski kamion zakacio autobus isto gor na Romaniji,prico sam sa par likova kazu tim putem gore kad idu da se prvo dobro Bogu pomole pa onda sve drugo

lerotai

Planula Setra od Kantića iz Bosne. Dogodilo se to jucer negdi oko pola deset na putu sa sjevera njemacke za bosnu (blizu salzburga).
Nema ozlijeđenih niti mrtvih. Nekoliko putnika je ipak odvezeno u slijedeću bolnicu.

Uzrok vatre nije otkriven. Daljne informacije i slike u temi Kantić-a ....
no sikiriki

mb0404

Citat: lerotai  u Ožujak 11, 2009, 22:05:22
Planula Setra od Kantića iz Bosne. Dogodilo se to jucer negdi oko pola deset na putu sa sjevera njemacke za bosnu (blizu salzburga).
Nema ozlijeđenih niti mrtvih. Nekoliko putnika je ipak odvezeno u slijedeću bolnicu.

Uzrok vatre nije otkriven. Daljne informacije i slike u temi Kantić-a ....

Da nije Setra serije 4

lerotai

radi se o setri S417HDH pise u temi kantica
no sikiriki

busfan

Citat: lerotai  u Ožujak 12, 2009, 14:43:17
radi se o setri S417HDH pise u temi kantica

Nisam te razumio, jel skroz izgorila ili je izbio pozar u bunkeru pa je ugasen ?

lerotai

eno ti slike u drugoj temi ... sve ces moci viditi na njima ...
no sikiriki

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic