Tipovi autobusa na linijama 2015. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor Dreamwalker, Siječanj 12, 2015, 18:45:03

smogovci.bbb2

Danas 05.05. na 220 vozi g.b. 511 a na 221 g.b. 525  :-[
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Anders

Malo veća vijest:

Na 225 je upravo viđen zglobni Citaro, gbr. 547 ako se dobro sjećam.
27302

822DoDo

ajme tamo nije bilo zglobnog otkako vozi kroz Resnik...i kad je bio zglobni bila je kockica il oni stari Citari..nikad ovi novi
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Dominik MAN NG312

Apsurd danas na 131-stavljen je Citelis gbr. 781  >:( :o
Jer možete to vjerovati? A na 123 koja je inače natrpana linija s puno putnika uvijek stavljaju solo laviće! Pa di je tom ZET-u logika? Očito je nema!  ;D

smogovci.bbb2

Danas ujutro na lin. 222 je vozio solo MB Citaro gb 660. Valjda nema ispravnih buseva, neznam ;(

Portos

Citat: Dominik MAN NG312  u Svibanj 08, 2015, 23:56:49
Apsurd danas na 131-stavljen je Citelis gbr. 781  >:( :o
Jer možete to vjerovati? A na 123 koja je inače natrpana linija s puno putnika uvijek stavljaju solo laviće! Pa di je tom ZET-u logika? Očito je nema!  ;D
Ne mogu vjerovati! Jer Citelis 781 NE POSTOJI! Umjesto ekskluzive napisao si glupost.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

Gbr. 750, a ne 781 koji ni ne postoji, sa linije 120 koja je ajmo reć pričuva, stavljen je na 131 i to je bio koji krug samo, mislim da je gbr. 24 imao okrznuće i stajao je na sredini na Črnomercu. Također jedan krug je na 123 išao gbr. 751 jer se nešto isto desilo. Jučer je bio popriličan kaos na Črnomercu.

Dominik MAN NG312

Imam još jedno pitanje: jer postoji Citaro gbr.179 pošto ga nisam nikad vidio? Piše u voznom parku da ga ima, a sad ne znam?

NP-549

the hicMe

Ne bi bilo lose kada bi naucio razliku između "je li" i "jer", pobogu pa to znaju i mala djeca

Robert

Rijetko viđen tip autobusa na 127. Snimljeno 11.05.2015.

smogovci.bbb2

To je samo dokaz da je APP u banani  >:D

Anders

Opet zglobni na 225, danas gbr. 227.

Nije ni APD u boljem stanju...
27302

Ivan

Na 125 barem dva solo Lion's Cityja, valjda zbog radova...

A povremeno petljanje s SL283 na krivim linijama nije tako veliko iznenađenje jer nikad nije ni prestalo, a i općenito puno bolje nego kad su bili novi pa se sad dogodi jednom u dva tjedna, a ne kao tada svaki dan... Nadam se samo da ne ostaje sam u prorijeđenoj zadnjoj smjeni jer tad će biti očaj kao i kad se nađe ujutro na 118 ili 128... Zetovske gluposti... kava