Gradske i prigradske linije

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:41:08

ikar

Mislim da bi pao u nesvjest da vidim tablice...

Ovo je najgora opcija za linije 7/7a - ili obje gore ili nijedna. Baš me zanima kako će uskladit VR ako stave bus manje na 7a... Grohovo - krasno - malo grad vozi - malo prigrad...

tramvajac 92

Kad već reorganiziraju JGP zašto im nije palo na pamet da imaju linije 1, 2, 3, 4,... ko normalni svijet a ne ovo tipa 1 a-ž, 2 a-ž...?
Ili stručnjaci nisu dovoljno stručni za to?

dragec52

Mala eskluziva. 4a vozi oko Rastočina - ne spušta se na Osječku već istim putem na Pulac. Ostalo ste već naveli. Službeno se sve objavljuje 23.12 na konferenciji za medije. R-1 se prvenstveno koristio našim stranicama i našim postovima. Nikakve poluslužbene izjave nisu dobivali od uprave Autotroleja. Idem od ponedjeljka na GO  i do povratka na delo sve će biti definirano i jasno. Vozači sa monotrala će voziti i 1a ali taj tjedan voze solo kola. Znaći neće se razbijati ekipe sa monotrala kako je bilo u priči kolega iz gradskog. 1a ostaje u našem logaritmu.

Shole

S obzirom na to da su pojedinci s ovog foruma odlazili na raznorazna događanja u Zagreb i šta ja znam kamo sve ne kao predstavnici ovog internet portala, mislim da bi bilo u redu da isti ti onda odu i na spomenutu konferenciju za novinare (također kao predstavnici ovoga ovdje).  Barem će postavit suvisla pitanja za razliku od novinara, a dal će na njih dobit i odgovore to čisto sumnjam. 

Oni koji se prepoznaju nek se malo potrude.

mivano

Citat: Shole  u Prosinac 18, 2009, 14:27:29
S obzirom na to da su pojedinci s ovog foruma odlazili na raznorazna događanja u Zagreb i šta ja znam kamo sve ne kao predstavnici ovog internet portala, mislim da bi bilo u redu da isti ti onda odu i na spomenutu konferenciju za novinare (također kao predstavnici ovoga ovdje).  Barem će postavit suvisla pitanja za razliku od novinara, a dal će na njih dobit i odgovore to čisto sumnjam. 

Oni koji se prepoznaju nek se malo potrude.
pa šta ni ovo danas iz NL nije službeno ??? ??? ???

mivano

joj šta mrzim špekuliranje, malo do Drenove, malo do Rastočina
btw: cijela Kozala i Drenova sad pričaju o četvorki do Lokve
novinari ljudima uvalili kost, i sad će svi reć kako su ovi u troleju lopovi, ako ne bude niš od toga
jutros je čak u busu i jedna žena pričala o tome na mobitel

Berlingo

Puno sam puta vec pisao da smo Trolej i ja davno zavrsili nase prijateljstvo. Ako je ovo istina ovo je stvarno previse. Dati cu zeni novi auto i zabraniti Trolej za sva vremena!!! Ja imam skuter i trazit cu kakvog jugica da me odvede do Viskova. Znate citati forum vi debele guze iz Troleja! Zovete vozace na razgovor! Sramite se! I vi vas "direktor" i vas "gradonacelnik"! Ja vam sad otvoreno pisem da vas svih lijepo skupa nabijem na k...c. Vi cete raditi red na Zametu? Ovdje vise niste dobro dosli! Ciro posalji mi nekog za vrijeme utakmice dok Zamet igra a ja slikam buseve pa cemo lijepo popricati u 3 oka. Sramota ste ovog grada!

P.S. Mozda jos uvijek ima nade ako "direktor" ili "gradonacelnik" dosele na Zamet!

Berlingo

Nemam vise volje za ovo. Volim autobuse i gledam ih od malih nogu. I onda se u ovom gradu pojavi na jednom mjestu hrpa budala i idiota koji nisu nesposobni za nista, na celu s direktorom, i naprave zivot u gradu kao u doba posljeratnih godina. Ma gdje je bio taj idiot od direktora kad sam ja kao deckic gledao autobuse? A i ovi u M.O.-u na celu s bivsim direktorom zametske skole nista bolji nisu.I oni ce me cuti. Cemu moja ljubav prema autobusima u ovom gradu kojeg vodi hrpa idiota Ovdje djeca nemaju buducnosti!Mislim da me ovo toliko pogodilo da je moj rad na forumu zavrsen.

Mirta

Berlingo, bojim se da za tvoj Zamet nema nade dok ti ne doseli neki ministar «od prodavanja zjaka». I ne nabijaj svaku gnjidu na ... Čuvaj svoju imovinu, bar dok ti je neka nova vlast ne razvlasti. Više se ničemu ne čudim u Lijepoj našoj.

Ispričavam se ako sam off topic kao nestručnjak, ali ista se tema razvlači i se u mom kvartu. Bez kraja i konca.
Nikad ne reci:"Nikad!".

NP-549

Mislim da si ipak malčice pretjerao ovaj put.  Radiš buku i galamu oko nečeg što uopće još nije provjereno.  Počekaj  11.01. ili barem tu konferenciju kad će bit sve razjašnjeno pa onda komentiraj.   Nema smisla pljuvat po nečemu za što još ni neznamo dal će bit tako kako se kaže.  Sve ovo na forumu, u Novom Listu i R-1 su neprovjerene informacije iz boga pitaj kakvih izvora.

Berlingo

Ne, nisam pretjerao. Prije vise od 30 god. sam doselio na Zamet i zalosno je da se tako odnose prema njemu. Takav centar nema ni jedan dio grada. Ali bez veze s centrom grada. No, dobro ste napisali i Mirta i ti. Treba malo jos pocekati. Ozbiljno razmisljam o razgovoru doma i da zabranim zeni voznju Trolejom.

Mirta

Zabrani ženi što možeš, ako možeš. Ali  ne napuštaj bitku i ako je izgubiš. Jedna izgubljena bitka ne znač i izgubljeni rat. Svi mi i suviše šutimo, dopuštamo bez riječi da nas j.. u mozak idioti, na svakom području našega života.
Nikad ne reci:"Nikad!".

djuro

Sjeca li se netko pocetka 80-tih godina proslog stoljeca kada su linije 1, 1a, 6, 7 i 7a prometovale ulicom D.Gervaisa zbog cini mi se radova na kanalizacijskoj mrezi na Krimeji? Danas to nikako nebi bilo moguce jer je u ul. D. Gervaisj toliko parkiranih vozila da autobusi fizicki nebi bili u mogucnosti proci ulicom. Bila bi zgodna ideja da upravo ondje prolazi minibus na nekoj od novih linija, primjerice: Zabica - Fiumara - Ul. Drage Gervaisa - Podvezica - Sv. Ana - Sv. Kuzam u polasku, dok bi u povratku trasa mogla biti: Sv. Kuzam - Sv. Ana - Ul. M. Kontusa - Ul. D. Gervaisa - Fiumara - Neboder.

Shole

Nema ti baš nekog smisla linija kroz Drageee Žeeeerve kad je par koraka dole dvojka ili još bliže šestica sa mali milijon polazaka, a ta bi vozila vjerovatno svake prestupne ko i ova nova 1B.  Ko će ić u Tower s time kad ide jednom u sat vremena

djuro

To i nije tako lose, sat vremena u toweru brzo prodje nego pitanje je tko ce koristiti tu liniju? Prvenstveno stanovnici Trsata, jedino je pitanje u kojem broju?