Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

ikar

Citat: SaNjIn  u Veljača 16, 2011, 13:45:51
po ovome kako su autobus i auto stajali izgleda da je autobus kriv.. (auto izlazio ononuda šole ga nije primjetio i zakačio)  ???

Navodno se autobus zabio u parkirani auto...

zvone16

Danas se u 682 zabio neki covjek sa Opel Corsom oko 12:56 nije velika steta samo su mu tamo stop svijetla i to polupana i malo ogreban
ZvoneXp

Shole

Citat: zvone16  u Veljača 22, 2011, 20:45:27
....samo su mu tamo stop svijetla i to polupana i malo ogreban

daj malo pojasni, gdje je to "tamo", i šta je to "i to "

zvone16

zadnji kraj sa slike se nevidi bas nesto ko da mu nije nista ali uzivo se vidi da je skoro otpalo cjeli dio i da su mu ona crvena svijetla pukla

ZvoneXp

ikar

Poradi malo ubuduće na pismenosti... Ovo je užas za čitanje!

Shole

Rasprava o pismenosti prebačena u otpad

nukleusri

609 jučer imao sudar (on nasred s 4 žmigavca + auto desno uza zid mrvicu naprijed) na skretanju za Plodine, na Marinićima, oko 14:50 sam prošao (polazak iz grada 14:20 pretpostavljam)...
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje


nidi

#353
Još jedan dokaz da su vozači nezaštićeni, da se ovakvi huligani uhvate prvo novčano visoko oderu jer ipak svi su najosjetljiviji na novčaniku i uz to par godina zatvora, drugi bi put dobro razmislili prije nego bi ovako nešto napravili!  >hammer< Kolegi želim brz oporavak!
*****  V     O      L       V       O   *****

daMassa

Ja bi prije reko da se zaposle par malo jacih vozaca na nocne voznje i da im se odrijese ruke u ovakim situacijama. Pa kad par puta tzv. "hulsi" i "frajeri" dobiju po peechki nebi vise napadali vozace jer bi znali da nema zajebancije. Bez brige nece ovi na jaceg od sebe ici, niti ce oni kao pojedinci bit hrabri ista ucinit :-*

jedan_019

Ovo postaje sve strašnije što se događa i što se radi vozačima Autotroleja. Pod hitno bi se trebalo naći neko rješenje koje bi zaštitilo vozače u što većoj mjeri. Želim brz oporavak vozaču i neponovilo se više.

A što se tiče onog citata: "Policija je priopćila da je na mjestima događaja obavljen očevid, za počiniteljima se i dalje traga, a  njihov identitet je još uvijek nepoznat."
Rečenica prije: "Uzeli su mu sve podatke i bilo je sve u redu dok nisu stigli u Rijeku. Tada je on počeo divljati, razbijati autobus..."

Ako je dao podatke, barem se zna jedan napadač.

A žalili smo se prije nekoliko mjeseci kako nema uopće polazaka nakon 23 sata (ili ima barem jedan polazak). A to me uopće više i ne čudi nakon ovoga što se događa. Na žalost, u današnje vrijeme se svaki vozač u noćnim satima izlaže opasnosti i stresu te se pod hitno treba dogovoriti sa policijom da barem u civilu budu u vozilu koliko god koštalo.

Mirta


Očajna situacija i predugo traje. Postaje sve gore i gore. Bez policijskog posredovanja nema načina da se vozači dovoljno zaštite.
A zašto je policija tako nemoćna?
Nikad ne reci:"Nikad!".

ikar

Citat: daMassa  u Veljača 28, 2011, 00:37:50
Ja bi prije reko da se zaposle par malo jacih vozaca na nocne voznje i da im se odrijese ruke u ovakim situacijama. Pa kad par puta tzv. "hulsi" i "frajeri" dobiju po peechki nebi vise napadali vozace jer bi znali da nema zajebancije. Bez brige nece ovi na jaceg od sebe ici, niti ce oni kao pojedinci bit hrabri ista ucinit :-*

Bilo je slučajeva koji nisu izašli u novinama, a tad su napadači izvukli deblji kraj  ;)  A jednog su pred godinu-dve tražili i po zubima...

@jedan - poznat je razbijač sa 32ke - bus 455. Na 1ci je stradao 599, a na 6ci 716!

mivano

Pobunite se i štrajkajte. Zablokirajte sav promet u Rijeci na pola sata jedan dan.

mile

pa u p. m. ovo je prestrašno. Vidi u kojem je stanju 716, a još gore od toga je prošo vozač, ima poštena količina krvi na podu.
Al što je najgore, mi ko narod smo je****, nemamo poštovanja prema ničemu a najmanje prema nečem našem. A jedina zaštita u tim slučajevima je da više vozi bus nakon što padne mrak. Neće budale ni security ni pandurija spriječit, a u ovoj državi pravde nema.