Povijest (stare fotografije, podatci itd.)

Autor markost, Ožujak 12, 2008, 18:19:12

STress

To je taj!!!

TAM AS 3500 M, oboja vrata su bila na botun! Poseban gušt je bija kad bi s Rive iša put istoka - kod Pazara, di je danas nathodnik, bija je most priko pruge i na tom mostu grba - pa kad bi priletija priko te grbe... samo bi se dlake na vratu naježile...  ;D

Sad san riješija pitanje koje me muči skoro 20 godina... a nisan ima koga pitat... fala!!!

maky

Nemoj zahvaljivat meni, ja isto nisam znao dok mi nisu rekli...
Inače, ako imaš još koje pitanje iz povijesti, ili kakvu dogodovštinu, samo piši...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Jedan koji odavno stoji u rashodovanima.

Izvor: Jutarnji list

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Svaka čast za ovu sliku!
Ovo budi uspomene. Steffi Graf kao simbol linije 18(najteže gradske linije) sredinom 90-tih. MAN-ovih 280 konja nesputanih nikakvim elektroničkim čudima, odličan Voithov automatski mjenjač, još bolji retarder, odličan protok putnika kroz 4 vrata, ogroman kapacitet i puno mjesta...
Vraća me u stare dane kad ste zbilja mogli uživati u vožnji (i kad su svakodnevno padali rekordi)...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

2062 036

Jeli možda postoji di slika od  Avtomontaža SG220 s tri vrata, osim onog Pall Mall?

markost

Citat: maky  u Travanj 03, 2010, 09:54:10
Svaka čast za ovu sliku!
Ovo budi uspomene. Steffi Graf kao simbol linije 18(najteže gradske linije) sredinom 90-tih. MAN-ovih 280 konja nesputanih nikakvim elektroničkim čudima, odličan Voithov automatski mjenjač, još bolji retarder, odličan protok putnika kroz 4 vrata, ogroman kapacitet i puno mjesta...
Vraća me u stare dane kad ste zbilja mogli uživati u vožnji (i kad su svakodnevno padali rekordi)...
slažem se super bus, a g.b. 105 je svaku subotu vozija na 4 i naravno ja u njemu.  8)

maky

Biće si mu i ono Valvoline ti zaljepio...  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

troosovinac

bela lađa

maky

Citat: troosovinac  u Travanj 05, 2010, 21:24:53
Citat: markost  u Travanj 05, 2010, 20:39:32
He, he, nisam ,ali znam ko je.
tehnički direktor!!!!!!!!!!
Al je on lipia, ako mislimo na istoga?!

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tamlover

Evo jedna na koju sam naletio u nekom web foto albumu. Godina je 1989. i Ikača na šestici ako se ne varam:
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

:D :D
A što im značu ova slova P i K?

tamlover

A K je valjda za karte kad je kod prvih vrata  ;D
A P pokaz - hmhm  ::|
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

E,ima još toga.

Izvor: facebook
Prvi Londonci.

?

-

Malo bliža prošlost.

Broz ;D i MAN 890 na 6(Plokite-Obala-Plokite)

I ne baš tako davno iz Zetovih novina MAN Lions City spreman za isporuku.

-Ispravljen model TAMa-

Shole

Ako neće tovar, oće purger !   Svaka čast Tamlover!  Nažalost, sa Splitom smo još uvijek tanki što se tiče starih slika.  Iz Rijeke i Zagreba ima svega, Dubrovnik isto solidno stoji, ali Split brate mili ništa.  Ajde samo da malo probudim raspravu među  Dalmatincima, da ne zaspu, jel ovo Raba ili MAN ?