Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

maky

Ovako...

Na liniji 18 jutros ugledah g.b. 120
na liniji 9 g.b. 55 i 84
na liniji 17 g.b. 59
na liniji 3 g.b. 138

U svakom slučaju čudno...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

veoma čudno...inače najbolji Prometov vozač više ne vozi g.b.55,tako da ćemo g.b.55 viđati svugdje... :-\

maky

Citat: brzi  u Srpanj 07, 2008, 13:47:17
veoma čudno...inače najbolji Prometov vozač više ne vozi g.b.55,tako da ćemo g.b.55 viđati svugdje... :-\
Ah, mislim ipak da onaj koji nosi titulu "naj vozač" je dosada vozio g.b. 211 (nisam siguran jel i dalje ostao, ili je dobio novi Citaro, jer bilo je problema kad su se dijelili ključevi kako sam čuo, a on nije dobio novoga  ;D  )...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

Citat: maky  u Srpanj 07, 2008, 13:59:14
Citat: brzi  u Srpanj 07, 2008, 13:47:17
Ah, mislim ipak da onaj koji nosi titulu "naj vozač" je dosada vozio g.b. 211 (nisam siguran jel i dalje ostao, ili je dobio novi Citaro, jer bilo je problema kad su se dijelili ključevi kako sam čuo, a on nije dobio novoga  ;D  )...

nažalost točno on nije dobio novog...vidio sam ga da u zadnje vrijeme vozi SG 313,sa brodomerkur reklamom,nisam vidio g.b. ...a znao je i prije uzeti on g.b.211...
mislim da bi i njemu bilo draže da je ostao sa g.b.55,uvijek su zajedno bili,od redovne linije 38 i ,pa do ljetnih tura na liniji 55 za Dugopolje...
btw a da on kad krene škola ne dobije Lions Classic G na 38?

netko

Volvo B12l danas vozio posebnu vožnju iz BrodoTrogira.
Vjerovatno su u pitanju splitski radnici koji rade u trogirskom škveru.
A Regio g.b.251 vozio direktnu liniju Split-Trogir u 8:00h.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

Na petici danas novi Citaro,nisam vidija g.b.

brzi

izašao g.b.170 iz garaže,napokon,i po običaju na 37...
...a uz njega još 3 Lions Classica G na liniji 37...

maky

Danas je na liniji 18 vozio legendarni g.b. 138.
Inače, na liniji 15 je vozio g.b. 65. To je nevjerojatno. Zna se da on ima katastrofalan start i da jedva mrda s mjesta, a ona uzbrdica sa Žnjana je nevjerojatna. Vozio sam se danas u Citaru g.b. 261, napunio se pun puncat ljudi s mora, doslovno je ležao na podu. Shole je stisnuo tipku za podešavanje visine, ali ništa se nije događalo. I tako smo uz tu uzbrdicu, sa solo Citarom od 300 KS išli u prvoj. Stvarno neznam kako je onda g.b. 65 mogao...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

Citat: maky  u Srpanj 21, 2008, 22:44:30
Inače, na liniji 15 je vozio g.b. 65. To je nevjerojatno. Zna se da on ima katastrofalan start i da jedva mrda s mjesta, a ona uzbrdica sa Žnjana je nevjerojatna. Vozio sam se danas u Citaru g.b. 261, napunio se pun puncat ljudi s mora, doslovno je ležao na podu. Shole je stisnuo tipku za podešavanje visine, ali ništa se nije događalo. I tako smo uz tu uzbrdicu, sa solo Citarom od 300 KS išli u prvoj. Stvarno neznam kako je onda g.b. 65 mogao...

a jel O305 ili nije  ;) čini mi se da su nešto čepkali po njemu,jer više nema "onaj drugačiji" zvuk...sada ima baš kao O305  :D

Tlimfocit

sinoć je liniju broj 60 vozia troosovinski MAN Lion's City....vidia san ga oko ponoć i 5 poviše Đardina i iša je prema Sukoišanskoj...tko je ovdje lud?

maky

Citat: Tlimfocit  u Srpanj 24, 2008, 15:25:36
sinoć je liniju broj 60 vozia troosovinski MAN Lion's City....vidia san ga oko ponoć i 5 poviše Đardina i iša je prema Sukoišanskoj...tko je ovdje lud?
Jesi 100% siguran?!

Nevjerojatno. Neće mi vrag dat mira pa ću otkazat obaveze i večeras se nacrtat tamo da to vidim  ::|

Inače, legenda g.b. 138 ide ko lud.
Nekidan na liniji 18, dan poslije toga vozio liniju 60 i onda opet sutradan vozio liniju 1. Neznam jel vozio jučer i danas.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

čuj bija san sa curon pa može bit da san falija...ma šalin se...sto posto na displayu je pisalo 60....neznan jel to svaku večer tako...

netko

Ništa čudno što se tiče ceste.Hvala Bogu cesta do Omiša je odlična.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

brzi

Citat: netko  u Srpanj 24, 2008, 20:49:14
Ništa čudno što se tiče ceste.Hvala Bogu cesta do Omiša je odlična.

da ali triba i doli lomit ćoše s 15metarskim busom...  ::|

markost

Danas Dafovi u akciji g.b.24 na petici , a g.b.37 na trinaeski.