Mapa vozila

Autor shef, Ožujak 15, 2021, 07:21:57

pehar_11

Mapa od sada ispod broja linije sadržava i garažni broj vozila, ovako:

pehar_11

Mapa opet ne radi.

rzri05

Meni isto nije radila, no vratila se sada u normalu. Vjerojatno je samo riječ o uobičajenim manjim ispadima  :)

NP-549

Citat: pehar_11  u Kolovoz 23, 2022, 22:39:19
Mapa od sada ispod broja linije sadržava i garažni broj vozila, ovako:

Odlično

rzri05

Na karti BusRI se trenutno prikazuje samo 124 na 12A, druga karta (MestniPromet) prikazuje autobuse točno. Jutros se isto tako na BusRI samo prikazivao bus 0 (tj. 702), a ostali nisu bili na karti.

pehar_11

Osim nove linije, primjetio sam da se karta "zamrzne" par puta u danu, tj. svaki dan u periodu od 11-12 sati na svim autobusima piše da je "podatak o lokaciji star 39 (ili više) minuta". Ne znam je li do mape ili podataka o poziciji...

DWProski

Viša sila je u pitanju. Svakako računajte da će taj sistem biti prenovljen u skorije vrijeme.

Čelični

Ljudi strpite se malo ! good_boy  Pisao sam i u Tužibabi na "Moja Rijeka" gradskoj upravi i gradonačelniku Rijeke i na oba mjesta su mi vrlo prijazno odgovorili da će do kraja 2023. biti izrađena mobilna i web aplikacija najave dolaska autobusa i uz to uvedeni informativni displeji za najavu dolaska autobusa  bus123  na stajališta. Trenutačno se provodi evaluacija pristiglih ponuda. Sukladno sa važećim ugovorom s resornim ministarstvom realizacija projekta predviđena je do kraja 2023. godine. 

kico101

Kraj 23ce?
Japanci izgrade prugu Tokio-Rijeka do tada.
Ovaj sustav slijedi dinamiku izgradnje rijeckog autobusnog kolodvora koji se gradi stoljecima jer je to slozeniji projekt od Hubbleovog teleskopa.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

pehar_11

Novi sustav i aplikacija 2067. Ne prije.

Šalu na stranu, nadam se da će se Autotrolej sa svime pomaknuti barem malo unaprijed, neka prate Promet i njihove nove igračke za najavu stanica. Jako je glupo da imamo jedan od najmodernijih voznih parkova, a validatori se raspadaju, aplikacije nema (iznimka je RCC portal) a sustav malo radi, malo ne.

Čelični

Citat: pehar_11  u Rujan 08, 2022, 22:00:34Novi sustav i aplikacija 2067. Ne prije.

Šalu na stranu, nadam se da će se Autotrolej sa svime pomaknuti barem malo unaprijed, neka prate Promet i njihove nove igračke za najavu stanica. Jako je glupo da imamo jedan od najmodernijih voznih parkova, a validatori se raspadaju, aplikacije nema (iznimka je RCC portal) a sustav malo radi, malo ne.

Potpisujem sve navedeno samo bih nadodao kad su već išli na novi sustav i aplikaciju, kao što tebe smetaju manjkavi validatori meni je van logike kad su uvodili tekstualnu najavu stajališta na displejima u autobusima kako nisu i zvučnu. Takvu najavu imaju Zagreb, Osijek, Beograd i još mnogi gradovi. Zar je bilo teško naći osobu koja bi "ponudila" svoj glas? Bilo je i članova ovog foruma  koji su to htjeli i volonterski, a to bi bilo od velike koristi slijepim i slabovidnim osobama. Isprika što sam otišao malo OT.

pehar_11

Primjetio sam da je stanica Pavlovac (15777) u smjeru Rijeke na pogrešnom mjestu, pretpostavljam da se idalje koristi staro stajalište, iako je stajalište zapravo pomaknuto prema Rijeci.

NP-549

Prijelazna zona je, a bilo je problema sa signalom pa je pomaknuto ranije da nema problema sa kartama

amalok.95

Malo sam pratio mapu ovaj mjesec, pa me zanima, koji je bus gbr 0...Možda će NP-549 znat o kojem se radi.
04, 05.02. L7A
11.02. L1

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.