Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

lionsclasic

četiri svi slikani su uprekršaju

narancasti

Na gradskom rasporedu su zaboravili staviti polazak linije 1C u 11,35 s Pila

narancasti

prije dva dana gb 143 je vozio liniju HERCEG NOVI-DUBROVNIK

man750

Citat: narancasti  u Srpanj 28, 2008, 19:20:46
prije dva dana gb 143 je vozio liniju HERCEG NOVI-DUBROVNIK
Pa to vozi vec danima, pisalo se o tome u prigradskim.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

lionsclasic

Danas oko 13 sati viđen g.b 92 na cesti ponovo čini mi se da su bili na nekoj  probnoj vožni(doduše bez registracija) ali znači da bi mogo brzo u akciju sad kad je oštećen g.b 93 i još neki pokvareni ili na servisu  malo po gradu škripi voze svi stari automatici sl222 i poneki sl222 sa ručnim mjenjačom.Valjda će i g.b. 93 brzo u akciju slomljeni retrovizor nosač istog i staklo sa grijačima nisu neki veliki poso za odradit kad dođu djelovi naravno

narancasti

cesto se vozim na linijama 1A,1B,1C i guzve na AK i Gruškoj luci su svakodnevnica.
Na stanici bude oko 100tinjak ljudi koje uglavnom "pokupe"linije iz Mokošice dok linija 3 prođe prazna i nestaje na stanicima.
Trebalo bi upozoriti vozače!!

netko

Pozzz.
Gledam svugdje sve se spominje samo niko ne spominje TAM-ove 260A116.
Jel mi može netko reć što oni voze,hoće li brzo u rashod,jer davno se još pričalo o njima.
G.b.58 je lakiran(ako se nevaram) i jedan 260A116 je dobio nova sjedala.
Hvala. ;) :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

lionsclasic

E moj Netko situvacija s Tamovima u libertasu i nije sjajna dapače reko bi katastrofa.po garažnim brojevima u libertasu bi trebalo biti 7 tamova i to:
G.B 53,54 TAM 260A120
G.B 55      TAM 260A119
G.B 56,57,58 TAM 260A116
G.B 129 TAM 190A110

a sad o njima g.b.53,54 već dugo vremena nevoze stoje u krugu radione (bez koliko se iz vanka vidi) bez štoplampi i izgledaju mo nekako tužno ako se ostvari priča o nabavi novih autobusa ja mislim da bi se u tom djelu garaže mogo pravit parking za njih.znaš o čemu pričam.G.B 55  je prije par dana prebačen u garažu i čini mi se da rade nešto oko njega dali ga popravljaju ili čerupaju neznam.G.B 56,57,58 neznam koji ali jedan viđam redovno na parkingu ili u vožnji  a ova ostala dva nevidim  možda su negdje van grada ako tko zna od ovih sa foruma i mene to živo zanima.I g.b. 129 ti je u najboljem stanju od ovih tamova i čini mi se da vozi djecu po konavlima vidim ga često da je parkiran u čilipima blizu skretana  za zračnu luku.I to ti je sve što ja znam o njima čini mi se da ih nećemo još puno gledat,

netko

Prvo hvala... ;) :D
Drugo.Mislim da su g.b.53 i 54 odavno završili svoju karijeru,ali još su tu.Odavno su ostali bez tablica,a sad zašto još stoje neznamo.
Za g.b.55 neznam,no jedan(od 56,57,58) čini mi se je lakiran,može biti da je to taj što ga ti viđaš. ;) :D
Da.129-190A110 čini se dobio novu boju(možda davno,ali još je skroz "svjež") i izgleda preodlično.
Šteta za Tamove,nisu oni tako loši no vjerovatno ćemo gledat jedino 129 nakon nabavke novih autobusa(ako je bude).
Da je bilo malo pažnje možda bi jedan preživio,no teško(osim 129).Svakako imaju bolju unutrašnjost od su220.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

lionsclasic

G.B 55ili ti TAM 260A119 ti je jedini preostali od čini mi se 5 kupljenih krajem devedesetih nisam ti siguran ali mislim da su kupljeni od PROMETA iz Makarske.Možda postoji još jedan koji vozi na otoku Mljetu viđo sam ga pretplošle zime jer sam tamo boravijo često.Ako postoji (sto su po svemu sudećimale šanse) onda mu neznam garažni broj.U popisu voznog parka ga nema pa mi je to misteri ali onda mislim da je rastavljen.

man750

lionsclasic prije nego sto ponovo napises nesto sto nije tocno, a da bi to izbjegao,  procitaj stare postove . Tu ces naci i da je g.br 55 dosao novi krajem osamdestih u Libertas, da kod ulaza na Zracnu luku parkira g.br.58 koji vozi liniju 38 (jer tamo zivi vozac koji ga vozi) i g.br 125 (isuzu koji vozi liniju 29), a da je g.br 129 u Vitaljini , da su tamovi koji su kupljeni u Makarskoj imali g.br 78 - 82(g.br. 78 i 80 jos su u krugu bez registracije), da su obnovljeni g.br 57 i 58(oba lakirana) jer o svemu se pisalo ne samo na ovom vec i na starom forumu.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

lionsclasic

ja se ispričavam na krivim podacima nadam se da se nece ponovit,A sad jedno pitanje za man750 kako si ti sam reko ai vidio sam na ostatku foruma spominje se STARI FORUMU pa mene kao novog zanima kako se može pogledat taj stari.zahvaljujem na odgovoru

man750

Citat: lionsclasic  u Srpanj 31, 2008, 12:31:57
ja se ispričavam na krivim podacima nadam se da se nece ponovit,A sad jedno pitanje za man750 kako si ti sam reko ai vidio sam na ostatku foruma spominje se STARI FORUMU pa mene kao novog zanima kako se može pogledat taj stari.zahvaljujem na odgovoru
Sva upustva mozes naci ovdje
http://autobusi.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=2033.0
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man134