Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

mate

slika je ispala malo losije al ovo sam morao staviti...samo obratite pozornost na branik ovog MAN-a...i sve ce vam biti jasno... :(

erobuss

Krivi su graničari u Županji što ovo ikako puštaju preko granice, a o Salineinom održavanju suvišno je trošiti riječi

mate

e kad se svasta pusta preko granice...nije ni cudo da ovakvo nesto moze voziti medunarodnu liniju...jadni putnici kad vide ovakvo nesto...a stvarno bi se trebalo na granici povesti racuna sto se pusta u RH...bez obzira iz koje zemlje ulazilo u RH...

mate

Jucer Skyliner (made by Salinea ;)) na liniji Zagreb - Tuzla

busfan

Mate imaju li oni putnika, u ovom Sky nema niko ???  Kako im se isplati da voze ove krseva samo Bog zna

mate

Ma bilo je par putnika...izasli svi van na pauzu... ;)
na toj jutarnjoj linij (polazak 7 h iz ZGa) bude uvijek nekoliko putnika...a mislim da i ti putnici ne bi isli s njima kad bi znali sto ih ceka na kolodvoru,tj.s cim trebaju ici do Tuzle...

mate

Jucer MAN na liniji Zagreb - Tuzla...i ponovno je bila hrpa problema...Za pocetak iz Zagreba je krenuo s pola sata zakasnjenja (u 7.30) da bi u Sl.Brod dosao u 11 h (umjesto u 9.25)...razlog dvaput palo remenje... :(
ne znam kad su stigli do Tuzle...al ovakvim tempom im je dosta trebalo...

elvis

TEMSA je danas isla u Capljinu

busfan

Citat: busfan  u Svibanj 16, 2009, 08:07:04
Ne znam da li je neko vec napisao, vidio sam sinoc njihov Sideral sa Touring logom i nazad pise Salinea. Oko 21:30 u Brckom, mislim da je linija Sarajevo-Ljubljana

Evo sad ima i dokaz da nisam sanjao ;)
http://autobusi-forum.info/forum/viewtopic.php?t=1131&start=15
cini mi se 935-E-316 ???

transturist

Napisao sam ja nekad ranije. To je onaj sto je prije drzao Svicarsku u Globtouru i natpisom ALSA Egmann.
Kasnije je dobio Touring logo i premjestaj u Salineu.

busfan

Citat: transturist  u Lipanj 11, 2009, 21:35:59
Napisao sam ja nekad ranije. To je onaj sto je prije drzao Svicarsku u Globtouru i natpisom ALSA Egmann.
Kasnije je dobio Touring logo i premjestaj u Salineu.

Sorry nisam vidio ;)

Znas li i koja je linija bila, znaci oko 21.30 u Brckom? Sad ne znam da li je otisao prema Tuzli ili Orasju(HR)

transturist

Vjerovatno Sarajevo-Kopar.

Slobelix

Sunsundegui u Hrvatskoj na nekoj benzinskoj pumpi INA iza Okučana

mate

Ovaj MAN svakim danom izgleda sve gore i gore... :(

obratite paznju kako su skrpali prednji branik

maher03

mogli bi ga i srediti stvarno nemam rijeci  :-[
MaHer03