Autotrans – povijest

Autor 5AR, Prosinac 02, 2007, 16:08:24

Tomek

Jel to bio original MAN ili iz Avtomontaže?
A evo jedna pogađalica, splitski kolodvor i vidi se jedan O303, pa koji bi to mogao biti?
Godina je 1996.

Split, 13.09.1996.
Autor slike davorvis sa foruma ships.forumj.biz

Tomek

1108 prodan Pakšec turistu iz Sesveta. Ode još jedan MAN troosovinac!

shef

Sjećanje na nedavnu prošlost (ali iz ovogodišnjeg Glasa Istre)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bocko

Slike iz 80-ih vozni park i garaža u Dežmanovoj.
nisam našao povijest autotransa pa neka mod premjesti gdje paše
Autor Lovorvić-ref fejs
EDIT:premješteno

MB Citaro

Već dva dana za redom viđam autotransov bus TAM A 190, shema bojanja je ostala kao transova, samo je skinut transov natpis, prolazio je kroz Mariniće i išao prema Škurinju, prevozio je neke radnike ali nisam uspio vidjet koja je firma, zna li netko više o busu?

NP-549

Delnička vojarna '91.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Eh da nam je ući u arhivu Novog lista, ima stvarno hrpu fotki:
Ovu prvu mislim da je već negdje bila, al nisam siguran

Al ova druga je posebna, kolodvor na Cresu i dva TAM-a, drugi je sigurno 895, a prvi mislim da je 800 jer on je imao crno oko svjetala

shef

(c)Teutonic

Osoblje

Ovo nije nekadašnje vozilo, al više nije ovakav, MB O404RHD gbr 985

Ali zato ovo je:

NP-549

jedan je u mirovini,a ni drugi nije daleko.

Nekako su mi čudni ovi farovi na Dubravi :/

jadrantrans vrgorac

To ko da su od tam-a 190 ili man-a 280! ;)

Thommo

Citat: MB Citaro  u Kolovoz 23, 2013, 00:45:06
Već dva dana za redom viđam autotransov bus TAM A 190, shema bojanja je ostala kao transova, samo je skinut transov natpis, prolazio je kroz Mariniće i išao prema Škurinju, prevozio je neke radnike ali nisam uspio vidjet koja je firma, zna li netko više o busu?
Svako jutro taj TAM vozi radnike kroz Viškovo, skrene na Vozišću prema Kastvu. Možda vozi radnike Hidroelektre.

Thommo

Citat: Thommo  u Veljača 20, 2014, 01:30:27
Svako jutro taj TAM vozi radnike kroz Viškovo, skrene na Vozišću prema Kastvu. Možda vozi radnike Hidroelektre.
To je taj, nažalost iznenadio me pa je fotka kakva je. ;D