Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

da..bila bi bolje nova setra tak da se moze unistiti kao prije par godina... ha ha ha

neoplanman

;D Jučer  sam vidio u Požegi Samoborčekovu žutu S319UL, S415HD i S315UL. Kasnije istog dana bili su i u NG. Bili su puni učenika pa pretpostavljam da je bio neki izlet po Slavoniji. ;)

dialogos

Nocas za Zagreb vozila nova 417HDH bez ikakvih oznaka.

hochdecker

Samoborček na liniji za ST imao sudar, jel se zna koji!!??

evobus

Samo da primjetim, ako je Setra pokazatelj uspješnosti firme, Samoborček je stvarno u ovom dijelu Europe jedan od jačih prijevoznika. Mislim zna se to već al ipak....;) Svaka im čast

hochdecker

Neslužbena informacija- Samoborček kupio još jednog Neoplana, ali trebalo bi to još provjerit.

hochdecker

Potvrda- dva nova međugradska Neoplana.

brioni

Oprostite ako ima pogrešaka

hochdecker

Ne znam, treba upitat vipdrivera!

Ivan1983

U pitanju su dva prigradska Trendlinera ;)

Tomek

Treba dodati da su ovi Neoplani zapravo doplaćeni jer više nema dva AV120 koji su dani MAN-u u zamjenu.

vipdriver

sudar od prosle nedjelje nije na liniji bio,nego isao prazan u split transfer.samo par ogrebotina na bunkerima napravio 80-godisnji austrijanac

vipdriver

ne da nije radila jedna maglenka nego je jedna i morala radit.To su ti nova APS svijetla kod koih se u laganoj vožnji pri skretanju u neku stranu pali maglenka na toj strani...inače tako nešto to jest paljenje jedne maglenke ovisno o kutu upravljača već imaju neki modeli mercedesa.a sto se tice djecjih bolesti,zato i postoji garantni rok da se to otkloni i posarafi.kad dodje do 200 000 km onda se tek "zagrije".Mada nema nekih velikih problema nego su to sitnice kao sto su razni "cvrčci",klimava sjedala,klimavi LCD,ventili ovjesa bas ne slusaju i tak....ali  mirise na novo ,a to je doooobar osjecaj

pozz  ;)

Tomek

Hvala na objašnjenju, zanimljivo je to vidjeti, baš je trebao netko da to objasni.. Kak je ekipa zadovoljna s Citylinerom?