Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

to uredjuje netko iz "samoborcek turista".a oni nemaju pojma koje mi buseve imamo a koje ne.reagirao sam pa ce ispraviti....

goranxxx

Citat: vipdriver  u Listopad 19, 2008, 21:32:47
to uredjuje netko iz "samoborcek turista".a oni nemaju pojma koje mi buseve imamo a koje ne.reagirao sam pa ce ispraviti....
Pa niste toliko velika firma da nemožete na vrijeme uskladiti Samoborček i Samoborček turist, vlasnici su isti, tj. gospodin i gospođa Grgurić, mogli bi malo više pažnje pridavati na uređenju internet stranice, danas ionako je najbolja promidžba firme prek interneta, zakaj se Isuzu još uvjek vodi kao turistički bus, pa nije nikad ni bio a pogotovo sada kad je vrijeme dalo svoje, ionako mislim da više ni jednog nema, a Temsu i Probusa nigdje ne spominju kao i austrijanke 315, a prodaju ih na putovanja za bistricu, trsat, čak sam ga sreo jedno jutro u istri kod pule, ZNAČI MALO BOLJE UREĐUJTE INTERNET STRANICU, naravno ovo se tiče Samoborček d.o.o.
SETRA 417 HDH

hochdecker

Dobro, dobro...... Ja sam ovo "potpalio". Jasno je da firma koja u voznom parku ne zna za ništa osim serije 400 (turističke) bi trebala vodit računa o promidžbi. Ali ne treba sad ovdje kritizirat previše, na cesti se zna tko je gazda..... Serija 400

vipdriver

sto webmaster zna koji je koji bus.njegovo je da uzme lovu.....bice bolje

goranxxx

Samoborčeku fale pravi ljudi na odgovornim mjestima, to se već odavna ustvrdilo, a što se tiće vozača i buseva naročito turističkih sve 5!
SETRA 417 HDH

goranxxx

Citat: hochdecker  u Listopad 19, 2008, 16:42:16
http://turist.samoborcek.hr/slike_autobusa/8

Osvanula nova rubrika - "SAMOBORČEK NA TERENU", pretpostavljam u suradnji vipdrivera i Uprave Samoborčeka. Ima par slika autora sa foruma ako se ne varam...
evo da napokon vidimo i vipdrivera kak izgleda
SETRA 417 HDH

vipdriver

ccc ....nisam ja na slikama.ali tko me zeli upoznati veceras je konferencija za medije na ak zagreb peron 204 u 19.35(autobus se moze slikati,ja ne) a i ja da vidim skim se nadj...stalno na forumu.ili jos bolje da se nadjemo jedan dan na cugi nas par tu ozbiljnijih    ;)

Slavuj

jel se ja ubrajam u te ozbiljne iako imm 17 godina?

hochdecker

Koja dama ide večeras u 20.00 za Split ? 5720 ili ?

vipdriver

manoplan

Citat: hochdecker  u Listopad 19, 2008, 16:42:16
http://turist.samoborcek.hr/slike_autobusa/8

Osvanula nova rubrika - "SAMOBORČEK NA TERENU", pretpostavljam u suradnji vipdrivera i Uprave Samoborčeka. Ima par slika autora sa foruma ako se ne varam...

Uvrštena je i jedna moja gbr-a 190 u snijegu i to dok sam još slikavao mobitelom...
Mogli su neku bolju pokupit  ::| ;D

mansg313

Onda super,nego evo jedno pitanje koliko ima oaf g&s ili manova u samoborceku ???

Slavuj

8 g&s i dva zglobna mana vise nema otisli su u raskod

goranxxx

Citat: mansg313  u Listopad 21, 2008, 19:16:55
Onda super,nego evo jedno pitanje koliko ima oaf g&s ili manova u samoborceku ???
ovak, 142,143,144,145,147,152,154 i 161 solo i 133 i 134 zglobni koji su još uvjek u komadu al spremni za rashod, 134 više nema ni tablice, :P :P
SETRA 417 HDH

hochdecker

Bojim se da 142 i 145 baš i neće skoro u rashod budući da je u njih uloženo više nego što je Autoturist uložio u obnovu voznog parka u zadnjih 15 godina.Inače voze djecu OŠ RUDE i još neku okolnu školu.