Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

goranxxx

jutros vidio nanovo ofarbani gb. 182, dobio logo kak imaju 315 automatici, čini mi se da je pisalo na ploči S.Most- repišće- N.selo
SETRA 417 HDH

hochdecker

Inače, 7180 DN, a onda pretpostavljam i 7181 DN, su modeli bez WC-a pa imaju 53 sjedišta...

vipdriver

hochdecker

Citat: vipdriver  u Studeni 02, 2008, 17:24:55
51 sjedalo...

Znači kad sam brojal, malo sam se zaje.... A kud su onda nestala dva umjesto WC-a ???

man750

zabrojal si se .51 sjediste bez WC , a 49 ako ima WC kod Sx15HD modela je uobicajena konfiguracija. 53 sjedista samo sa preklopnim sjedistima kod zadnjih vrata
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

hochdecker

http://www2.samoborcek.hr/autobusi/read/25/

Stranica lijepo ažurirana, ali mi je ipak teško povjerovat da NEO Trend gbr. 128 ima 365  KW.

erobuss

Nadam se da će svi autobusi dobiti istu shemu i da će standardizirati font, jer je ovo koma...

hochdecker

goranxxx

Citat: erobuss  u Studeni 09, 2008, 19:57:44
Nadam se da će svi autobusi dobiti istu shemu i da će standardizirati font, jer je ovo koma...
Zbog čega bi svi autobusi bili potpuno isti???????, i sumnjam da hoće jer je prije par tjedana nanovo prešpricani 182 dobio logo kakav je na prigradskim automaticima, za Slavijatrans kažete da je dosadan sa tim svojim logom kaj ne mijenjaju, ovako možemo razlikovati odmah godinu proizvodnje makar se radilo o istom modelu
SETRA 417 HDH

manoplan

Citat: goranxxx  u Studeni 09, 2008, 22:12:59
Zbog čega bi svi autobusi bili potpuno isti???????, i sumnjam da hoće jer je prije par tjedana nanovo prešpricani 182 dobio logo kakav je na prigradskim automaticima, za Slavijatrans kažete da je dosadan sa tim svojim logom kaj ne mijenjaju, ovako možemo razlikovati odmah godinu proizvodnje makar se radilo o istom modelu

Autobusi bi trebali biti potpuno isti, jer je Samoborček renomirana firma sa ponajboljim voznim parkom u Hr.Zar im kao takvima logo na svim autobusima nebi trebao biti jedinstven i prepoznatljiv?

goranxxx

Naravno da si u pravu ali danas je takav trend, svakih par godina mijenjanje loga, boja, pa reklame na busevima, vjerujem da jednog dana budu imali stalan logo al još uvjek ga valjda traže
SETRA 417 HDH

Tomek

I ja se slažem koji sam veliki ljubitelj Samoborčeka da imaju problema sa logom jer on nije prepoznatljiv.. Pr. Autotransa koji je godinama imao prepoznatljivo sunce, a sad forsira u cijeloj Autotrans grupi da A postane prepoznatljivo.. Vidim da Samoborček pokušava sa S, ali djeluje mi prilično neuvjerljivo... Uz ovakve mrcine od autobusa koje imaju trebali bi se malo više posvetiti i logu da postanu prepoznatljiviji..

goranxxx

Sve je to uredu ali pogledajte recimo Temsu, pomalo mi izgleda nezgrapno sa tak velikim logom, imam dojam da je skoro cijeli bus zaljepljen naljepnicama, vjerujem da kada se nađu da će imati stalan logo
SETRA 417 HDH

hochdecker

A kuda Temsa vozi ? Na prigradskim relacijama je baš i nema...

goranxxx

Isto kao i zadnji Isuzu 104, vozi na školama u okolici jaske al neznam točno di su stacionirani, vjerojatno kod vozača doma
SETRA 417 HDH