Niš-ekspres – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:10:28

Nešić

Redovno oni gore kod tebe, majstor Rale legenda!

Nešić

Legendarni 523 do skoro 338 koji sad na placu odmara do proleća.. slikan prošle godine sa otvorenom haubom pred polazak za Suboticu u 17h

Uploaded with ImageShack.us

Nešić

Citat: mate  u Siječanj 03, 2012, 17:41:52
Gbr.382 na liniji Bujanovac - Zagreb

http://i1096.photobucket.com/albums/g335/matijasb/Nibusgbr382.jpg
Juče sam ga video u garaži ima veliki servis, danas je možda sve odrađeno.

Nešić

Ko 570 ili ti sada 353 slikan pre jedno 2 godine radio turnus Niš Bar tačnij datum 27. decembar 2009.

Uploaded with ImageShack.us

stipe protega

Dečki svaka čast!
Želim Vam sve najbolje u poslu i radu.Pozdrav svim djelatnicima Nibusa od ekipe iz Šibenika.
Ovakav način je jedini mogući za današnje poslovanje,komercijalizirati vlastiti rad i svoje znanje.Ja u Šibeniku preferiram ovakav način rada,ali su problemi veliki iz razloga što nas je zapad zadužio i napravio sluge od nas.Glavni je moto :sve ono što kupiš na dug, računaj da ćeš platiti duplo,bez obzira kolika je kamata.Največu korist od tih lizinga-pušinga imaju oni koji sjede u bankama u toplom i zbrajaju pare.Kod nas u Hrvatskoj bi bio problem možda oko certificiranja ovakvih proizvoda jer je procedura papirologije preopsežna.Ja sam sada u fazi montaže prototipa Dubrave,ali šibenske,imate slike na autobusi net.Ako uspijem na ovakav način izvuči proizvodnju autobusa u Hrvatskoj onda će to biti "in",a mislim da bih mogao , jer je voda došla do ušiju svim prevoznicima putnika.Još jednom svaka čast dečkima u Nišu,kad krenem prema Beogradu sigurno ću navratiti da NIBUSA.

Nešić

Citat: stipe protega  u Siječanj 31, 2012, 17:50:51
Dečki svaka čast!
Želim Vam sve najbolje u poslu i radu.Pozdrav svim djelatnicima Nibusa od ekipe iz Šibenika.
Ovakav način je jedini mogući za današnje poslovanje,komercijalizirati vlastiti rad i svoje znanje.Ja u Šibeniku preferiram ovakav način rada,ali su problemi veliki iz razloga što nas je zapad zadužio i napravio sluge od nas.Glavni je moto :sve ono što kupiš na dug, računaj da ćeš platiti duplo,bez obzira kolika je kamata.Največu korist od tih lizinga-pušinga imaju oni koji sjede u bankama u toplom i zbrajaju pare.Kod nas u Hrvatskoj bi bio problem možda oko certificiranja ovakvih proizvoda jer je procedura papirologije preopsežna.Ja sam sada u fazi montaže prototipa Dubrave,ali šibenske,imate slike na autobusi net.Ako uspijem na ovakav način izvuči proizvodnju autobusa u Hrvatskoj onda će to biti "in",a mislim da bih mogao , jer je voda došla do ušiju svim prevoznicima putnika.Još jednom svaka čast dečkima u Nišu,kad krenem prema Beogradu sigurno ću navratiti da NIBUSA.
Kod nas u Srbiji je Lasta zadužena do ušiju ali Vlada Srbije garantuje za njih tako da za njih nema zime. Što se ekspresa tiče 60 godina u nazad firma posluje u plusu nadam se da će tako ostati i na dalje. Ima jedna anegdota šta znači Nibus ali mnogi će je protumačiti pogrešno ili kako njima odgovara!
Niški inženjeri baš uništiše Sanos  :)

negas

Citat: stipe protega  u Siječanj 31, 2012, 17:50:51
.Ja sam sada u fazi montaže prototipa Dubrave,ali šibenske,imate slike na autobusi net.

Gde ima tačno ja ne videh, pa pomagaj?

stipe protega

Ima model autobusa izrađen u omjeru 1 : 10,koji je na netu,a ostalo još ne smije ugledati svijetlo dana.Slike modela imaš na autobusi net,kada je slikan prošlu godinu na parkiralištu Neobusa u Novom Sadu.Upiši u google Stipe Protega,pa ćeš dobiti na dvadesetak web stranica.Komentare možeš pogledati na "autobusi.org"- proizvođači - Protega Dubrava.Ima dosta za pročitati,pa kad pročitaš prokomentiraj,s obzirom da vidim da jako dobro poznaješ ovu problematiku.Svaka sugestija ili kritika nam je jako dobrodošla.
                                          Pozdrav iz Šibenika

Nešić

Na 372 i 374 poskidali sedišta. Čekamo dalje da vidimo šta će biti sa njima.

Nešić

Kako sam čuo pre neki dan pošto sad vremenski uslovi dozvoljavaj uskoro stižu 425 i 426. Pripremite foto aparate :D

Nešić

Citat: Nešić  u Veljača 29, 2012, 23:54:21
Kako sam čuo pre neki dan pošto sad vremenski uslovi dozvoljavaj uskoro stižu 425 i 426. Pripremite foto aparate :D
U saobraćaju je već i 427 uskoro 428 a priča se da će prave i par troosovinaca.

arsenal

Marek

Nešić

To je ta makina, bio je i u nekom časopisu kad je bio nov (srpski autobus sa europskim pečatom) no tad je bio lepši klot crven sa sivim Nemačkim retrovizorima. E da za malo da zaoravim, više ne stavljaju ove setrovizore, vratili se na nemce jer su Setrovizori poprilično loši, ljuljaju se mnogo.

Tomek

Gužva za Niš danas, nisam siguran da su svi stali u bus