Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

MAKI

danas na Trrsat-Željeznički kolodvor-Trsat izašli 591,582,566,499,496,454 i još neki
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Pa ovo nebi mogli nazvat nikako drugačije nego dešpet.  Zna se ko ide u većem broju na Trsat i zar je tako teško bilo poslat Citare obje serije na liniju 2 i na ispomoći.  Ne, bolje ovako da im treba speleološka oprema za popet se u bus i za sić dole pa nek se gubi vrijeme bezveze.  Da ih imaju, vjerovatno bi danas stavili zglobne Sanose kojima puštaju lijevi jastuci pa ti trebaju ljestve za popet se na stepenice.

dragec52

Ja danas vozio veterana 418 na duji. Nije loš ali uz Krimeju nakrcan 99% samo sa prvom i da je uspon duži 15tak metara stao bi. Možda mu je ovo zadnja GOSPA.

Shole

Eto o tome ja pričam. A osim toga koliko ti je trebalo da ih pokrcaš po onim visokim stepenicama.  Za Trsat su MORALI vozit Citari 701-712 i klimatizirani 714-723 a tvoj 418 se mogo danas smjestit i na jedinicu po ravnom.

ikar

Katastrofa, ovo što je na 2ci se jedva kreće - Najnovije što sam vidio je 614 (nisam dugo bio), a citari na 6 i 7 :D  Mora da je vozačima ugodno kretat sa semafora i stanice na Roži sa kramama koje jedva kreću i po ravnom...

shef

Da li netko zna što je vozilo za Balaševića jučer?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Citat: ikar  u Kolovoz 15, 2010, 17:50:57
497 sa ispomoći za Trsat u kvaru...

Bogami složili smo ovdje već popriličan broj kvalitetnih modernih autobusa na liniji za Trsatsko svetište. A cigane nek na Pećine voze klimatizirani Citari

418-454-496-497-499-566-582-591-614

Oćemo glavnog prometnika za predsjednika !!!!!!

ikar

583 i 594 sam isto tako vidio  ;)  Malo bolji...

MAKI

ma da a da skup političara  ide  gore da bi poslali onda bi poslali 5 regia i sve serije Citara i stariji i noviji.Ovako nama daju krame u kojima se drnduckamo po vrućini  

497 back in action
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Shole

MAKI DI SU SLIKE !!!!!!!!??????????

NP-549

Da su pravi vjernici išli bi pješice, nebi im uopće trebala ni dvojka ni ispomoć !

Ruske

od skoljica do trsata! na koljenima! to je to...kakav autotrolej ;D

MAKI

imam pitanje: jučer navečer čekam na Kumičićevoj bus za Trsat i prošle su 3 ispomoći Trsat-Željeznički Kolodvor  i ni jedan nije stao
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

Citat: MAKI  u Kolovoz 16, 2010, 07:06:54
  imam pitanje: jučer navečer čekam na Kumičićevoj bus za Trsat i prošle su 3 ispomoći Trsat-Željeznički Kolodvor  i ni jedan nije stao

A kako da stane kad je nakrcan do kraja?

MAKI

bome ova tri nisu bila nakrcana tek četvrti je stao
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna