MAN Lion's City ('09)

Autor kekobus, Veljača 09, 2009, 09:02:12

Ivan

Javlja mi Tomek da se u APP vidi 455, toliko zasad o brojevima...

sokre

454 danas ujutro na Kaptolu.. Na vanjskom displayu piše školski prijevoz, ali unutrašnji uredno pokazuje stanice.

Jako lijep autobus, Bandić je dobro birao..

Ivan

Je, Bandić je birao, mo'š mislit... ::| Boli njega za autobuse, pa nije još niti jedne od ovih pustio u promet, a i da se brine ne bi se događale sve one gluposti sa redukcijama zadnjih godina.

Ovo sve uglavnom ide po ZET-ovoj (IMHO inače dosta dobroj) liniji naručivanja koja je krenula '94 kad Bandić nije još nikom bio u planu.

brunok

Bandič se brine samo o svojim tramvajima i pušta ih u promet,a na remizi more pokvarenih i razbitih tramvaja  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Daniel

čekaj da kreneu izbori za gradonačelnika!
onda bu se pentral po tramvajima i busevima , radil gusjenice od njih , a sam bog zna kaj bu radil sa žičarom kad ju puste(valjda ne bu bil gradonačelnik tada)

Tomek

Evo slike gbr455 iz daljine.. Nažalost imaju ružno zaljepljene garažne brojeve kao i ostali busevi iz APD

Ivan

Bezveze, ovo su u APD najlošiji brojevi, malo da se jedva vidi... Podsusedski su puno skladniji.

Danas je na 201-202 bio i 451 sa natpisom "slobodan prijevoz", bezveze mi je da su ih pustili sa displejima u k... a 451 čak i bez ploče, pogotovo na liniju koja na dobrom dijelu vozi skupa sa dosta drugih linija koje idu u potpuno različitim smjerovima... Da je barem onda pisalo ZET Zagreb ili da su bili crni displeji...

Ivan

Inače, u AH je danas bilo još 10 komada, svi izgledaju friško zaprljani od puta...

MAN fan

Zna li netko što je sa gb302? Da li je već zamijenjeno staklo?

conecto

U APD su naštancane markice za nove buseve. Da pojasnim - "markice" se vješaju na pano gdje su garažni brojevi raspoređeni po linijama za jutarnji izlaz. Najveći broj koji se vidi iza zaključanog stakla je 469, pa ispada da će u APD doći bar 19 Lion's Citya. No kako su markice složene po dvije donje se ne vide, a ukupno ih je 36 što može biti znakovito?!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Citat: Ivan  u Ožujak 19, 2009, 20:35:40
Bezveze, ovo su u APD najlošiji brojevi, malo da se jedva vidi... Podsusedski su puno skladniji.

Danas je na 201-202 bio i 451 sa natpisom "slobodan prijevoz", bezveze mi je da su ih pustili sa displejima u k... a 451 čak i bez ploče, pogotovo na liniju koja na dobrom dijelu vozi skupa sa dosta drugih linija koje idu u potpuno različitim smjerovima... Da je barem onda pisalo ZET Zagreb ili da su bili crni displeji...

Pustili su ih jer je očito Dubrava dočekala ove buseve ko ozebla sunce. Podsused se uredno puni novim pilama, stare se mahnito režu, a u Dubravi se sve jedva pomaklo s mjesta - 12 Citara, 5 Cacciamalija i tek 3 rashodovana stara Mercedesa O-305 G. Time se tek donekle pokrila redukcija, uvedene su i neke nove linije, a neke se spremaju svaki čas.
Ako nema natpisne ploče na busu kriv je vozač koji je treba uzeti kad izlazi iz garaže ako je displej neispravan. Ovako sam sebi otežava posao (iako se ponekad dogodi da se displej kasnije pokvari na liniji).
A GDJE JE POANTA?

Portos

Citat: conecto  u Ožujak 20, 2009, 07:55:25
U APD su naštancane markice za nove buseve. Da pojasnim - "markice" se vješaju na pano gdje su garažni brojevi raspoređeni po linijama za jutarnji izlaz. Najveći broj koji se vidi iza zaključanog stakla je 469, pa ispada da će u APD doći bar 19 Lion's Citya. No kako su markice složene po dvije donje se ne vide, a ukupno ih je 36 što može biti znakovito?!
¸
Od kojeg g.b. počinju APD MAN-ovi? Od 450 ili od 451?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

conecto

Ja ih vidio 5, pa ako postoji 455 onda valjda počinju s 451.
A GDJE JE POANTA?

Ivan

Hm, ako će stvarno rasporediti Citare 50-15, a Lion's Cityje 55-19, onda sam još prvi put kad sam pisao o raspoređivanju pogodio. :)

Nadam se da će Dubrava sada biti prva na redu za sve MAN-ove dok se ne popuni predviđeni broj (a i za valjda još tri Citara), jer obnova voznog parka u Podsusedu je praktički gotova, ovo sve dalje je samo poboljšanje već solidnog voznog parka dok Dubrava okolo voza tolike 305-ice u raspadu.

conecto

Citat: Ivan  u Ožujak 20, 2009, 10:48:42
Hm, ako će stvarno rasporediti Citare 50-15, a Lion's Cityje 55-19, onda sam još prvi put kad sam pisao o raspoređivanju pogodio. :)

Nadam se da će Dubrava sada biti prva na redu za sve MAN-ove dok se ne popuni predviđeni broj (a i za valjda još tri Citara), jer obnova voznog parka u Podsusedu je praktički gotova, ovo sve dalje je samo poboljšanje već solidnog voznog parka dok Dubrava okolo voza tolike 305-ice u raspadu.

Uz Irisbuse 40+20 prilično realno. Pitanje je samo koji su brojevi na novim markicama koje su ispod i ne vide se? Da li će u APD doći 36 Lion's Citya? Čini mi se prilično nerealno, ali i ova ukupna brojka od 214 komada je blesava od početka! No nepoznanica su i nove linije koje se trebaju otvoriti, a u APD zahtjeva ima dosta. Treba dosta pojačanja i na postojećim...
A GDJE JE POANTA?