Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

STIB

Citat: Spiker  u Ožujak 31, 2011, 19:57:25
Daju se vidjeti po cesti. Nije ih mnogo ali... plinara ipak druka taj CNG.
Jučer i danas sam par puta prošao kraj Plinare i nikada u njoj nije bio nijedan bus!  ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Ja kad sam jučer prolazio kraj plinare bio je jedan solo Citelis ;)

Neprilagodjen

Danas oko 15:20 jedan zglobni Citelis je stajao na OMV-ovoj benzinskoj u Odri,bez garaznog broja i one naljepnice grada Zagreba,samo je imao onu zelenu naljepnicu CNG.

Shole

Možda su ih još kupili pošto su se ovi pokazali jako dobri  :P :P :P

Spiker

Hm, opet smo zabrijali sa sudovima i kritikama. Koliko su ili nisu dobri, tesko je reći kad nema punionice kako treba. Ovako, skoro sve primjedbe se u svari odnose na punjenje a ne toliko na autobuse.

Shole

U biti mislio sam na cjelokupno situaciju, ne toliko na bus ko bus.

sokre

Dovoljno su ovdje da možemo zaključiti da su osrednji uspoređujući ih sa MB i MAN-ovima.

Ja bi se rađe vozio u SG-u nego u Citelisu - ne mogu se naviknuti da ne mogu gledati kroz stražnji prozor.
A i ne ide naš nešto posebno...

Portos

g.b. 700 danas vozi na liniji 203, dakle ipak ih nekoliko ima u prometu.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Westin

Punionica danas radi kad sam prolazio punio se gbr.693 , a kasnije sam vidio jedan solo na 222 i još par zglobnih

conecto

Punionica u principu radi, ali po novom radnom vremenu - radnim danom 7.00-23.00, a subotom i nedjeljom 7.00-15.00. Dakle, nema više noćne smjene kad se punilo mnogo autobusa i uz ovo radno vrijeme i dalje će malo Citelisa biti u prometu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Punionica baš ide na ruku ZET-u. Ove igre sa plinašima i punionicom je za glupost stoljeća.

Ne razumijem da se to ne može riješiti.

Spiker

Na cesti ih je, dnevno, do desetak. Ostali stoje (leže) u APD.
Ova situacija nije na srecu Zeta.
Zetu trebaju busevi koje i plaćaju.
Ovo može biti na ruku jedino nekome tko misli ZARADJIVATI prodajom plina Zetu.
Valjda ih je malo više pa se nikako dogovoriti.

Berlingo

Vrlo sam cesto u Zagrebu, ali stvarno se ne sjecam kad sam zglobnog zadnji puta vidio.

STIB

Citat: Berlingo  u Svibanj 18, 2011, 00:27:33
Vrlo sam cesto u Zagrebu, ali stvarno se ne sjecam kad sam zglobnog zadnji puta vidio.
Zanimljivo. A ja na Radničkoj na punjenju vidim više zglobnih nego solo Citelisa.
Možda se zglobni pune plinom već sada da bi se upotrijebili za vikend 4/5. lipnja (za Papu)?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

421

Citat: Berlingo  u Svibanj 18, 2011, 00:27:33
Previše "kokošinjca i premalo Troleja pa si dobio amneziju!
Jesi li platio parking na parkiralištu ZV  ili ti šaljem pauka? ;D
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln