Mercedes Benz Citaro G II

Autor Shole, Ožujak 18, 2009, 14:47:30

thomcro

Citat: dragec52  u Svibanj 18, 2009, 12:29:51
... i u analizi zaključio da je proizveden u TUNGUZIJI ...
...
Pozdrav by thomcro

dragec52

Evo Mercedesovim radnicima viagre da se doma isprazne i smire i da dođu u tvornicu sklapati buseve a ne fušariti, i slati za Hrvatsku poluproizvode. /dal se primjeti cinizam?/

kico101

haj. pogledao VIN broj od 720 i u analizi zaključio da je proizveden u TUNGUZIJI i da su ga sklapali GUZIJANERI :'(
I? Jesu  li popravili tu žicu? ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mannas

Citat: kico101  u Svibanj 18, 2009, 20:31:25
haj. pogledao VIN broj od 720 i u analizi zaključio da je proizveden u TUNGUZIJI i da su ga sklapali GUZIJANERI :'(
I? Jesu  li popravili tu žicu? ;D

Ej Kicoooo ! Pa nije to samo smotat žicu oko prsta pa poslati ovdje !
Dok to prođe ISO 9001 - 9002-9003- .............. !
A ti Dragec i tvoja kompa udri mješat palentu do daljnjega !!!!!!!!
SRAMOTA !  :-X  >:(

dragec52

Evo prekidač svim Njemcima neka me povuku za njega.Danas čuo da još 2 tjedna najmanje ništa od 720

Tomek

Po svemu sudeći nisu Njemci koji trebaju prekidač nego Francuzi ;)

Inače, koliko sam ja čuo nisu baš svi riječki iz Francuske, nego ih ima i iz Njemačke, molim da to netko provjeri.

maky

Ja sam zbunjen, jer po VIN brojevima, splitski bi trebali biti iz Francuske, ali vidio sam neke fotke naših sa proizvodnih traka u Mannheimu i sad mi ništa nije jasno... Tako da Tomek, nemoj uzimat naše kao referencu...   ???

Čujemo se još oko toga...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

thomcro

Citat: dragec52  u Svibanj 18, 2009, 21:25:19

... Danas čuo da još 2 tjedna najmanje ništa od 720
Nada posljednja umire ;D.
Pozdrav by thomcro

Tomek

Citat: maky  u Svibanj 19, 2009, 14:00:57
Ja sam zbunjen, jer po VIN brojevima, splitski bi trebali biti iz Francuske, ali vidio sam neke fotke naših sa proizvodnih traka u Mannheimu i sad mi ništa nije jasno... Tako da Tomek, nemoj uzimat naše kao referencu...   ???

Čujemo se još oko toga...

Svi splitski kad su došli su imali francuske oznake sprijeda, barem dok su stajali u Zagrebu, a sumnjam da bi netko u Njemačkoj lijepio francuske oznake  ;)

421

Francuzi znaju napraviti i dobar proizvod-Irisbus Citelis CNG!
Dragec, izgleda da je Francuzu bil gore prije posla u tvornici, al mu je naglo splasnul po dolasku na radno mesto pa si Ti ( nažalost ) ispao kolateralna žrtva!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

E moj Dragec, bolje se rodit bez bilo čega nego bez sreće!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

dragec52

Dečki ne mogu imati baš sve- velikog karapampulosa i novi bus. Kad me ON upitao hoču li da mi smanji pišu ili novi bus odmah sam pristao na novi bus. Hebat ga sad- nit novog busa niti pedevejca.

dragec52

Haj. Danas oko podneva vidio 720 sa par mehaničara da ga voze Fiumarom.MOŽDA, MOŽDA...........

kico101

Citat: dragec52  u Svibanj 22, 2009, 16:01:25
Haj. Danas oko podneva vidio 720 sa par mehaničara da ga voze Fiumarom.MOŽDA, MOŽDA...........
Možda pedaliraju kad ih je toliko. ;D ;D ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

lukica

Citat: kico101  u Svibanj 22, 2009, 16:12:48
Citat: dragec52  u Svibanj 22, 2009, 16:01:25
Možda pedaliraju kad ih je toliko. ;D ;D ;D
a od iza je bilo nekoliko ljudi koj su ga gurali ;D :) ;D ::|