Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Dugo vremena već pišemo da je odražavanje loše.
Ta dva Siderala sa naljepnicom Split-Dubrovnik su očajna. Em su tvornički jako loše odrađeni, em održavanje loše, em se ne gase. Pa onaj drugi svako malo ostane u kvaru. Sramota za ovu firmu.

mondia

i jos da se nije promjenilo tridesetak sofera u zadnja dva mjeseca na tim jadnicima starim, istrosenim..... hahhaha

ist

Nije stvar samo u održavanju. O tome ne znam dovoljno, recimo da nije dobro, ali generalno, politika tvrtke je širenje, što ne bi bilo loše da vozni park prati to širenje. Samo zadnjih tjedana preuzete su neke nove linije, a nema novih buseva. Na hrvatskim tablama nedostaju barem tri autobusa za normalno funkcioniranje. No, da kupe tri nova autobusa, preuzeli bi četiri nove linije i opet bi bili na istom

Tlimfocit

Preuzimanje Livnobusa se odužilo strašno i to je sigurno zahtijevalo i dosta novca. Evo, ja se nadam da sada kada su sve to preuzeli mogu sredit stanje, dovesti nove (ne polovne) autobuse i raditi kako priliči. U zadnje vrijeme dolaze samo troosovinci, uz iznimku par raga kao što su stare Barbike, ovaj AV120 i Ayats (nijedno nije primjereno za linije). Ajd došao i je i jedan polovni Barbi zadnje generacije. Zapravo, jedino novo što je došlo su Higeri.  :'(

ist

Nije preuzet Livnobus, nego njihove linije. Mislim da je većina Siderala svoje časno odradila, a oni u 90 posto drže linije iz Splita za Dubrovnik i Zagreb. A svima koji se voze s njima ili s bilo kime i koji voze njih ili bilo šta, želim Sretnu Novu. Ovo mi je zadnja ovogidšnja poruka :)

nnevenkoo

Ajd decki .jel netko radio kod globtoura ili panorame bus!!! Ma to vam je muka jezeva, busevi prljavi,vozaci nikakvi ( cast pojedincima ) a placa....to tek treba osjetit .( radio sam dod njih 3 mjeseca a ukupna zarada za 3 mjeseca nije niti 7000 kn- ma jad nad jadima!!!!! p.s. zao mi je sta moram kazat al sam se uvjeri da jedino hercegovci dobiju dobre (nove ) buseve i dobre place..!!!!!!!!!!!!!

nnevenkoo

ma koja SVAKA CAST ma na cemu, na prljavim busevima unutra, ma jadac teski,!!!!

nnevenkoo

ma ja sam vozac vec  35 god i meni, a neznaqm kome bi to trebalo bit normalno,kamere u bus!!!! a pitate li se kako je vozacima, ljudi to su takva ponizenja, ti sefovi i vlasnici se ponasaju u najmanju ruku robovlasnicki.... ajd pa provaj radit kod njih,,i uvjeri se. covjece oni uvjek primaju a narocito sve i svasta!!!!

BlablaPricasBezVeze

Citat: nnevenkoo  u Siječanj 03, 2013, 11:20:33
Ajd decki .jel netko radio kod globtoura ili panorame bus!!! Ma to vam je muka jezeva, busevi prljavi,vozaci nikakvi ( cast pojedincima ) a placa....to tek treba osjetit .( radio sam dod njih 3 mjeseca a ukupna zarada za 3 mjeseca nije niti 7000 kn- ma jad nad jadima!!!!! p.s. zao mi je sta moram kazat al sam se uvjeri da jedino hercegovci dobiju dobre (nove ) buseve i dobre place..!!!!!!!!!!!!!

Eh nevenko- nevene vidi se da si ti jedan od pre-nezadovoljnih vozača koji su uhvaćeni u nedaćama te dobili otkaz u firmi u kojoj su mozda imali budućnost, ali izjaviti "busevi prljavi, vozači nikakvi"...svatko sa 35 godina godina iskustva u turističkom-linijskom prometu zna da vozač održava autobus van garaže jer mu je to radno mjesto a u globtourovoj garaži sve se čisti i održava u čak 2-3 sjene... ako ovim jadnim pričama o hercegovcima misliš ukaljat ime firme grdno se varaš....

shef

Postovi o čistoći Globtourovih vozila su sada na mjestu gdje trebaju biti. Najviše ne volimo one koji s prvim postom odmah počnu pljuvanjem po nečemu i još na krivom mjestu, tj. u krivom topicu. Konstruktivno i s argumentima ili slijedi
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Man lion's coach

30.decembra jedan njihov autobus sam vidio dobro skašen. Je li neko zna nesto o tome?

travego33

ako misliš na bijelog Ayatasa imao je nesreću u Pločama,a onda je pri šlepanju opet udario u zid u Čapljini.

BlablaPricasBezVeze

Citat: mondia  u Siječanj 03, 2013, 15:36:30
Citat: BlablaPricasBezVeze  u Siječanj 03, 2013, 15:25:51
Citat: nnevenkoo  u Siječanj 03, 2013, 11:20:33

Eh nevenko- nevene vidi se da si ti jedan od pre-nezadovoljnih vozača koji su uhvaćeni u nedaćama te dobili otkaz u firmi u kojoj su mozda imali budućnost, ali izjaviti "busevi prljavi, vozači nikakvi"...svatko sa 35 godina godina iskustva u turističkom-linijskom prometu zna da vozač održava autobus van garaže jer mu je to radno mjesto a u globtourovoj garaži sve se čisti i održava u čak 2-3 sjene... ako ovim jadnim pričama o hercegovcima misliš ukaljat ime firme grdno se varaš....

hahaha bas zanimljivo. ti bla bla ocito nisi ni vidio buseve od globtoura a kamol da znas nesto o njima i o njihovom ciscenju.

Daleko od toga da ih nisam nikad vidio, vidi se da ti i tvoj prijatelj nnevenkoo mutite nešto sad sam baš siguran da ste došli blatit ovde globtourov ugled..pa nijedna osoba koju zanimaju autobusi ne pravi profil da bi samo pisala postove u globtourovom dijelu foruma...

Man lion's coach

Citat: travego33  u Siječanj 04, 2013, 19:07:44
ako misliš na bijelog Ayatasa imao je nesreću u Pločama,a onda je pri šlepanju opet udario u zid u Čapljini.
Upravo na njega :S

nidi

Starija Mota vcrs poviše Dubrovnika vuče je kamion troosovinac...
*****  V     O      L       V       O   *****