Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Majstor

Jel kao i onih zadnjih par sa po 2,5 miliona km
Samo mi sudite pošteno !

Crohunter

Citat: Majstor  u Veljača 20, 2013, 16:52:41

A koji su ti to sa 2,500.000 km???

ist

Mislim da je stanje na HR tablama teže i da je tu neophodan dolazak novih snaga

nnevenkoo

nove snage.....ma ja mislim  da najprije moraju malo više vodit raćuna o ljudima koji uglavnom ispunjavaju sve njihove želje tako da bi te nove snage kao i sve ostalo  funkconiralo na jednom malo višem nivou od ovoga sad. Mene su ućili da je br 1 faktor čovjek( mislim na vozaće ) br. 2 je autobus i sve to u službi njegovog visočanstva PUTNIKA . Mislim da u globtura ili ti ga P.Bus  to ide nekim drugim redom sta nije za nikog dobro!!!!!!!

Majstor

Citat: Crohunter  u Veljača 20, 2013, 16:56:03
Citat: Majstor  u Veljača 20, 2013, 16:52:41

A koji su ti to sa 2,500.000 km???
Oni zadnji rabljeni Volvo 9700/3 na homologaciji
su imali od 1,4-1,9 mil a od onda i voze pa zbrajaj
Samo mi sudite pošteno !

ist

Citat: nnevenkoo  u Veljača 21, 2013, 06:31:23
nove snage.....ma ja mislim  da najprije moraju malo više vodit raćuna o ljudima koji uglavnom ispunjavaju sve njihove želje tako da bi te nove snage kao i sve ostalo  funkconiralo na jednom malo višem nivou od ovoga sad. Mene su ućili da je br 1 faktor čovjek( mislim na vozaće ) br. 2 je autobus i sve to u službi njegovog visočanstva PUTNIKA . Mislim da u globtura ili ti ga P.Bus  to ide nekim drugim redom sta nije za nikog dobro!!!!!!!

Da objasnim: kad sam spomenuo "nove snage" mislio sam na nove buseve, a odnosima u tvrtki ne mogu puno pisati, jer puno ne znam

davor_DS

pošto sam u globtouru radio kratko, ali sam vozio dio njihovih buseva (samo HR tablice), konkretno vozio sam da810cf i on je u 10mj prošle godine kad sam zadnji put imao njegov volan u rukama prešao oko 630000km, a onaj drugi zg7213ep je ima ispod 590000km. tako da mi nije jasno koji su to busevi došli sa 2mil km?

Tlimfocit

Teško da bi u 4 godine napunili 2 milijuna.

Bosnaexpres Doboj

Citat: davor_DS  u Veljača 21, 2013, 18:39:44
pošto sam u globtouru radio kratko, ali sam vozio dio njihovih buseva (samo HR tablice), konkretno vozio sam da810cf i on je u 10mj prošle godine kad sam zadnji put imao njegov volan u rukama prešao oko 630000km, a onaj drugi zg7213ep je ima ispod 590000km. tako da mi nije jasno koji su to busevi došli sa 2mil km?

Zar ti nije palo na pamet da se milion kilometara već okrenuo? Ja bih više vjerovao da bus ima 1 630 000 pređenih km ;) U Globtouru se baš prelaze masne kilometraže, a još potogovo ako su ti busevi došli polovni, onda definitivno imaju milionsku kilometražu na leđima..

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

nidi

Ako se ne varam ovi 9700 su stigli iz Švedske?
*****  V     O      L       V       O   *****

davor_DS

koliko znam Volvo autobusi na satu imaju i jedinicu kada prođu milion, kao što je recimo da847as koji je imao oko milion i 200 000km kada sam ga vozio, a čini mi se da je 2007 godište. ova dva koja sam naveo po priči su došli iz rumunjske i stajali su tamo neko vrijeme. zadnje sam vozio da846as koji je imao preko 1350000km

tomekk

Citat: Majstor  u Veljača 21, 2013, 20:12:22
Sa tom km su stigli u Hr

Po tom ispada da su godišnje radili oko 470 000 km  :o Ne i nemoguće, al opet po tome ispada da autobusi opće ne stoje  :-\
I ovo šta gore piše da Globtour prelazi masne kilometraže je istina, no al ti autobusi ipak dosta stoje jer ih često vidim parkirane na ak Zg. Bilo bi dobro da neko napiše koliko se to godšnje prelazi u Globtouru, a koliko u drugim firmama pa da možemo raspravljat, a ne po principu rekla - kazala jer Globtour oduvijek prati loš glas...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

davor_DS

actros

predpostavljam da se radi o ovome:

http://tinyurl.com/az47rm3